Închide meniul

Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de Victor Angelescu înainte de FCSB – Sepsi: „Aruncă cu noroi şi mută scandalul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2024, 8:47

Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de Victor Angelescu înainte de FCSB – Sepsi: „Aruncă cu noroi şi mută scandalul!

Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de Victor Angelescu înainte de FCSB - Sepsi

Victor Angelescu, Dan Şucu şi Laszlo Dioszegi / Colaj Profimediaimages

Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de acţionarul minoritar al Rapidului, Victor Angelescu, chiar înainte de meciul FCSB – Sepsi. Patronul grupării din Sfântu Gheorghe a ţinut să afirme că echipa lui nu face jocurile niciunei rivale din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dioszegi e convins că finanţatorul giuleştenilor a încercat să ia presiunea de pe jucătorii săi, după înfrângerea cu Farul. „Vrea să mute scandalul din clubul Rapid, provocând un alt scandal?”, a răbufnit conducătorul lui Sepsi.

Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de Victor Angelescu înainte de FCSB – Sepsi

Victor Angelescu l-a arătat cu degetul pe Marius Ştefănescu, care este suspendat şi ratează meciul cu FCSB. Laszlo Dioszegi asigură că nu există niciun acord cu Gigi Becali pentru transferul mijlocaşului de 25 de ani.

Mă deranjează foarte tare aceste declarații ale domnului Angelescu. Dânsul aruncă cu noroi în Sepsi și mi se pare foarte urât acest lucru. Ce face acum domnul Angelescu? Vrea să mute scandalul din clubul Rapid, provocând un alt scandal? Vrea să scoată din atenția oamenilor de fotbal rezultatul prost cu Farul, inventând un subiect de scandal? Eu sunt convins că niciodată domnul Șucu nu ar fi avut un asemenea discurs, dacă vorbea domnia lui.

Dar, din păcate, a vorbit Victor Angelescu. Eu vă anunț că noi chiar l-am certat pe Ștefănescu pentru acel galben. I-am spus că la meciul cu FCSB sigur venea Edi Iordănescu și cine știe ce se putea întâmpla. Poate că prindea și el în ceasul 12-lea o convocare la lot în funcție de ce se întâmpla cu jucatorii deja convocați. Ștefănescu din vară o să aibă un nou contract cu Sepsi, dar dacă ne face o ofertă bună poate îl transferă chiar domnul Șucu, de ce nu?

Reclamă

Ce o să mai spună atunci domnul Angelescu? Poftim, dacă Rapidul îl vrea, îi așteptăm cu o ofertă. Cine dă mai mult, acolo o să meargă. Eu am mai discutat cu domnul Șucu despre un transfer al lui Ștefănescu la Rapid. Să vă mai spun un lucru. Noi nu suntem frați cu nimeni în acest campionat. Am demonstrat că nu suntem cu CFR-ul, iar cu FCSB nici atât. Aceste afirmații ale lui Victor Angelescu nu își au rostul”, a spus Laszlo Dioszegi la prosport.ro.

Victor Angelescu, atac fără precedent la Gigi Becali. Acuză tacticile FCSB-ului

Victor Angelescu a lansat un atac fără precedent la Gigi Becali. Acţionarul minoritar al Rapidului acuză tacticile ascunse ale patronului de la FCSB. Acesta i-a transmis un mesaj dur latifundiarului din Pipera.

Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Mă refer la Ștefănescu, da. Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat. Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept – și dacă au făcut asta, îi felicit – ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar…

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut.

FCSB ne-a obișnuit cu așa ceva, să joace cu Iașiul iar înainte de meci să-i ia pe Luis Phelipe, să joace cu Hermannstadt iar înainte să-l ia pe Baba Alhassan… Că tot ziceau ei cu omenia, au și ei multe omenii, iar câteodată hoții strigă hoții. Și dacă câștigă, o să fie 7 puncte între noi, dar mai sunt 9 meciuri iar noi o să jucăm până la capăt”, a declarat Victor Angelescu.

Meciul FCSB – Sepsi va fi în această seară, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Roş-albaştrii se pot distanţa la 7 puncte de Rapid şi Universitatea Craiova în cazul unei victorii pe Arena Naţională.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și