Închide meniul

Laszlo Dioszegi, anunț despre Cristiano Bergodi: „Știu sigur. Deja este la Rapid”

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2023, 23:54

Reclamă
Laszlo Dioszegi, anunț despre Cristiano Bergodi: Știu sigur. Deja este la Rapid”

Laszlo Dioszegi, anunț despre Cristiano Bergodi

Laszlo Dioszegi / Antena Sport

Laszlo Dioszegi, anunț despre Cristiano Bergodi. Patronul celor de la Sepsi OSK a dezvăluit că tehnicianul italian este noul antrenor al formației din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii din Giulești au fost nevoiți să caute un nou antrenor, după ce Adrian Mutu a părăsit echipa și s-a înțeles cu cei de la Neftci Baku. Tehnicianul se va deplasa în Rusia, în cantonamentul echipei, acolo unde va semna și noul contract.

Laszlo Dioszegi, anunț despre Cristiano Bergodi. Patronul covăsnenilor i-a urat succes antrenorului

Patronul echipei care a câștigat Supercupa României a dezvăluit că italianul Cristiano Bergodi este deja la Rapid. Acesta i-a urat succes antrenorului, pe care îl consideră cel mai de succes antrenor din istoria lui Sepsi OSK.

„Chiar îi doresc succes domnului Bergodi. S-au vehiculat multe, dar noi am avut o relație de prietenie. El a vrut o provocare mai mare. După meciul de vineri, să aibă mai mult succes. Noi vrem să debutăm cu dreptul.

Nu cred, știu sigur că merge la Rapid. Nu mai este niciun dubiu, deja este la Rapid. Îi doresc succes, este antrenorul cel mai de succes din istoria scurtă. Vrem ca Ciobi să îl depășească”, a spus patronul, pentru digisport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu, primul mesaj după despărțirea de Rapid: „Mult succes în continuare”

Antrenorul a ținut să le ureze celor de la Rapid, în mesajul postat pe rețelele de socializare, „mult succes în continuare”. De asemenea, acesta a menționat că se simte mândru după perioada petrecută pe banca echipei din Giulești.

„Se încheie o etapa de care sunt mandru si care m-a facut mai bun si pe plan profesional si pe plan personal. Ca si in cariera de jucator, in cariera de antrenor accept noi provocari si oportunitatea care mi se ofera cred ca ma va ajuta pe viitor.

Vreau sa le multumesc tuturor jucatorilor pe care i -am pregatit in aceasta perioada, sa le multumesc si suporterilor, care ne-au sustinut si ne-au impins mereu din spate si sunt sigur ca asta or sa faca si in continuare, sa multumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată ,pentru oportunitatea data si pentru sprijin si vreau sa le transmit mult succes in continuare in indeplinirea obiectivelor. Mulțumesc Rapid !”, a postat Adrian Mutu, pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu. Fostul portar l-a criticat pe „Briliant”

Fostul portar l-a criticat pe Adrian Mutu, pentru că a ales să plece de la Rapid. Florin Prunea este de părere că mutarea tehnicianului în Azerbaidjan este una jenantă, pentru că acesta ar avea destul timp să câștige și bani.

„Pentru Mutu, Rapidul devenise o corvoadă. Când iei șapte de la Sparta Praga, când iei șapte de la Farul… Îl vedeam cum se duce la stadion, îl vedeam cu capul în pământ în fața suporterilor… A venit această oportunitate, care, din punctul meu de vedere, este un pas înapoi pentru Mutu. Dacă nu ar fi câștigat meciul cu FCSB, Mutu nu era păstrat.

Să lași Rapid București pentru Neftci Baku… Cu toată stima, mi se pare hilar, jenant. Ai timp să câștigi și bani. Eu zic că el trebuia să-și ducă la capăt contractul, mai ales că oamenii ăștia i-au prelungit contractul cu doi ani.

De acum, cine va vrea să-l angajeze pe Adi Mutu, se va gândi de trei ori. Pare un băiat tânăr disperat după bani. El a început prost cariera asta de antrenor. De la Rapid pleacă pe ușa din spate”, a spus Prunea, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și