Închide meniul
EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi anunţă că au picat negocierile cu Dan Şucu pentru transferul lui Marius Ştefănescu la Rapid

Alex Masgras Publicat: 2 august 2023, 14:28

Reclamă
Laszlo Dioszegi anunţă că au picat negocierile cu Dan Şucu pentru transferul lui Marius Ştefănescu la Rapid

Laszlo Dioszegi este optimist înainte de Sepsi - Aktobe

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi / Profimedia

Laszlo Dioszegi anunţă că au picat negocierile cu Dan Şucu pentru transferul lui Marius Ştefănescu la Rapid. Patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe nu s-a înţeles cu Dan Şucu pentru transferul fotbalistului de 24 de ani şi a dat asigurări că până la iarnă nu se va pune problema ca el să plece de la formaţia covăsneană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi Sf. Gheorghe se pregăteşte pentru returul din preliminariile Conference League cu CSKA Sofia. În meciul tur, în Bulgaria, echipa lui Liviu Ciobotariu s-a impus cu 2-0.

Laszlo Dioszegi anunţă că au picat negocierile cu Dan Şucu pentru transferul lui Marius Ştefănescu la Rapid

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că a discutat cu Dan Şucu despre un transfer al lui Marius Ştefănescu la Rapid, fără să ajungă însă la o înţelegere pentru atacantul de 24 de ani.

Patronul lui Sepsi a fost la Dan Şucu acasă şi i-a explicat patronului celor de la Rapid că Sepsi nu se gândeşte să îl vândă pe Marius Ştefănescu în acest moment.

„Nu mai negociem! Am fost la domnul Şucu, am discutat. Până în decembrie nu vrem să îl vindem pe Ştefănescu fiindcă avem mare nevoie de el.

Reclamă

Am fost la el acasă, m-a primit foarte bine, chiar am avut o discuţie prietenească. Chiar îi mulţumesc că am reuşit să petrecem o oră foarte frumoasă împreună. Dar în momentul de faţă noi aşteptăm până în iarnă să vedem ce se întâmplă”, a declarat Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Marius Ştefănescu este cotat la 1,2 milioane de euro pe transfermarkt.com şi este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Sepsi Sf. Gheorghe. Sezonul trecut, Ştefănescu a marcat 8 goluri şi a oferit 8 pase de gol în cele 38 de partide în care a evoluat în toate competiţiile.

Liviu Ciobotariu, nemulţumit după Dinamo – Sepsi 0-3

Fost jucător şi antrenor al lui Dinamo, Ciobotariu nu a fost mulţumit nici după victoria obţinută cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie, pentru rezultat, însă jocul nu m-a mulţumit. Trebuie să fiu sincer, mi-aş fi dorit mult mai mult în seara asta de la jucătorii mei. Până la urmă victoria contează şi atunci nu pot decât să îi felicit şi să încercăm să punem mai multe probleme pe faza de atac. Mai avem mult de muncă.

Mă mulţumeşte rezultatul, însă jocul nu m-a satisfăcut. Am stat bine în primul rând în defensivă şi aici în special în repriza a doua. În prima repriză am făcut multe greşeli de poziţionare, greşeli tactice. În mod normal trebuia să stăm la 30 de metri de poarta adversă.

Este adevărat că e greu să treci rapid de la o stare la alta. OK, poate că a existat şi un pic de oboseală la anumiţi jucători, de aia am şi menajat o parte dintre ei. În momentul în care am schimbat 5 jucători nu am mai fost omogeni, ne-am pierdut puţin busola.

Este prematur să discutăm de podium, important e că funcţionează foarte bine faza defensivă. Şi aici este meritul jucătorilor, ei sunt cei care în fiecare zi se antrenează 100%. Respectă ceea ce discutăm. În mare parte este meritul lor pentru că sunt receptivi, sunt concentraţi, avem 5 meciuri în care nu am primit gol”, a spus Liviu Ciobotariu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și