Închide meniul

Laszlo Dioszegi, cuvinte mari pentru Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 1-2: „A fost iar înger păzitor! Am avut foarte multe ocazii!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2023, 11:40

Reclamă
Laszlo Dioszegi, cuvinte mari pentru Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 1-2: „A fost iar înger păzitor! Am avut foarte multe ocazii!

Laszlo Dioszegi, anunț despre Cristiano Bergodi

Laszlo Dioszegi / Antena Sport

Laszlo Dioszegi a folosit cuvinte mari pentru Ştefan Târnovanu, după Sepsi – FCSB 1-2. Patronul covăsnenilor a spus că Ştefan Târnovanu a fost un adevărat „înger păzitor” pentru poarta echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a avut foarte multe ocazii, însă a pierdut la limită partida cu FCSB. Târnovanu a avut o prestaţie colosală, lucru remarcat şi de patronul celor de la Sepsi.

Laszlo Dioszegi, cuvinte mari pentru Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 1-2

Fotbal bun. Cred că am fost egalii FCSB-ului, am avut foarte multe ocazii, a fost un meci plăcut, dar din păcate ei au luat cele trei puncte.  Nu știu ce ne-a lipsit. Târnovanu a fost iarăși înger păzitor.

Nu degeaba este unul dintre cei mai buni portari din România, are talie, este un tânăr talent care va fi portar bun pentru națională. Ăsta este fotbalul, per total a fost un meci foarte frumos și-mi felicit echipa pentru dăruire și pentru că a dat totul pe teren”, a spus Laszlo Dioszegi, conform digisport.ro.

Aganovic acuză arbitrajul după Sepsi-FCSB 1-2: „Arbitrul i-a ajutat”

Adnan Aganovic acuză arbitrajul după ce Sepsi-FCSB s-a terminat 1-2. Formaţia din Sfântu Gheorghe a deschis scorul în minutul 6, dar FCSB a întors rezultatul în doar 13 minute, prin golurile lui Compagno (min. 8) şi Florinel Coman (min. 19).

Reclamă

Sepsi a avut şi un gol anulat în repriza secundă. Safranko a înscris în poarta lui Târnovanu în minutul 63, dar Colţescu a anulat golul cu VAR după ce a văzut pe reluare că atacantul lui Sepsi se afla în poziţie de offside.

„Din păcate nu am luat nimic, meritam cel puțin un punct. Am produs fotbal, dar Târnovanu a făcut un meci excepțional, a fost omul meciului. Mereu face meciuri mari aici.

Arbitrul i-a ajutat cu tragerile de timp. Nu a dat niciun galben toată repriza secundă. Mi s-a părut un arbitraj la alibi, dar asta este. Au stat mai mult de 10 ori pe jos, el n-a dat niciun galben.

Reclamă 4 / 0/3

Trăgea Tamm de timp, el nu zicea nimic. Nu grăbea niciun jucător. Lui îi convenea să fie așa. Nu cred că s-a jucat 5 minute în repriza secundă.

Cred că am arătat și la Farul că suntem o echipă bună. Și azi ne-a lipsit un pic de șansă. Cred că suntem pe drumul bun, dar ne lipsește o victorie. Ne lipsesc punctele. O victorie ne va debloca. Noi suntem pregătiți de play-off”, a declarat după meci Adnan Aganovic la Orange Sport.

FCSB, marea câştigătoare a etapei: se apropie la un punct de CFR şi la 3 de Farul

FCSB a învins, în deplasare, cu 2-1 pe Sepsi Sf. Gheorghe şi este marea beneficiară a acestei etape de Liga 1. FCSB se apropie la un singur punct de CFR Cluj şi la 3 puncte de liderul Farul.

Etapa următoare FCSB întâlneşte în deplasare chiar campioana en-titre, CFR Cluj.

Meciul este unul extrem de important pentru ambele echipe, iar Compagno crede că FCSB ar putea câştiga. Atacantul italian este pe primul loc în clasamentul golgheterilor, cu 17 reuşite, fiind urmat în topul marcatorilor de către Marko Dugandzic, atacantul Rapidului, care are 16 reuşite.

Ajuns la acelaşi număr de goluri cu Lewandowski în acest sezon, Compagno a precizat la interviul de după Sepsi-FCSB 1-2 că pentru el e mai importantă victoria echipei decât titlul lui de golgheter.

„Era foarte important pentru noi să câştigăm, e foarte important să luăm puncte cu echipele din playoff. Am jucat cu o echipă bună, în a doua repriză am fost mult prea retraşi, dar foarte importante erau cele 3 puncte şi am câştigat.

Reclamă

campionatul, avem meci cu CFR. O să fie un meci foarte frumos şi o să fim pregătiţi pentru asta (n.r. pentru victorie). Ne pregătim pentru victorie, vedem ce se întâmplă. Mă interesează mai mult că a câştigat echipa decât că sunt eu golgheter.

(n.r.: despre Charalambous) Mi se pare foarte bun, împreună cu tot staff-ul muncim foarte bine şi ne pregătim pentru meciuri. Ne înţelegem în engleză cu el (n.r.: cu Charalambous)”, a declarat Andrea Compagno după victoria echipei sale, FCSB, contra lui Sepsi în deplasare.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și