Închide meniul
VIDEO

Laszlo Dioszegi, discurs impresionant în vestiar înaintea „finalei” Sepsi – FC U Craiova: „Dacă va curge sânge, vă ridicați și mergeți mai departe!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2023, 20:45

Laszlo Dioszegi, discurs impresionant în vestiar înaintea „finalei Sepsi – FC U Craiova: „Dacă va curge sânge, vă ridicați și mergeți mai departe!

Laszlo Dioszegi a ținut un discurs impresionant

Laszlo Dioszegi a ținut un discurs impresionant / Facebook

Laszlo Dioszegi a avut un discurs impresionant în vestiar înaintea „finalei” Sepsi – FC U Craiova. Cele două formații se duelează astăzi, de la ora 21:00, la Sfântu Gheorghe, iar miza este una uriașă: calificarea în play-off-ul din Liga 1. Duelul din această seară este LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a ținut un discurs motivator de excepție în vestiarul lui Sepsi, înaintea meciului decisiv.

Laszlo Dioszegi, discurs impresionant în vestiar înaintea „finalei” Sepsi – FC U Craiova

Finanțatorul covăsnenilor le-a transmis jucătorilor lui Cristiano Bergodi că are încredere totală în ei. Mai mult, Dioszegi i-a îndemnat să meargă mai departe și să lupte pentru victorie, indiferent de situație.

„Bună seara, în primul rând. Iată că a venit ziua cea mare. Când mă uit la voi, încrederea mea e 100% că astăzi nu părăsim terenul învinși. Astăzi, împreună vom învinge. După atâtea așteptări, a sosit finala adevărată.

Eu am încredere în voi și nu numai eu. Tot staff-ul, fiindcă știm că astăzi, dacă cădeți jos, dacă curge sânge pe voi, o să vă ridicați, o să ștergeți sângele și mergeți mai departe. Astăzi e ziua voastră, e ziua noastră, a tuturor”, a spus Laszlo Dioszegi, în vestiarul lui Sepsi.

Reclamă

Ulterior, Dioszegi i-a invitat pe toți jucătorii și membrii staff-ului să se îmbrățișeze și să vizioneze împreună un videoclip motivator.

Sepsi este obligată să câștige meciul cu FC U Craiova pentru a obține calificarea în play-off. De cealaltă parte, oltenii lui Nicolo Napoli au nevoie de cel puțin o remiză pentru a-și îndeplini obiectivul.

Adrian Mititelu, întâmpinat de fanii lui Sepsi, înaintea meciului cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a fost întâmpinat de fanii lui Sepsi, înaintea duelul cu FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor susţine că are mari emoţii, înaintea confruntării de la Sfântu Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu nu s-a declarat surprins de primirea foarte plăcută de care a avut parte la intrarea pe arena celor de la Sepsi. Patronul oltenilor susţine că fanii covăsneni sunt primitori, aşa cum sunt şi oltenii.

De asemenea, Mititelu a mai declarat ce obiective va avea echipa sa, dacă va rata calificarea în play-off. Ţinta oltenilor, în acest caz, ar fi câştigarea play-out-ului.

„Oamenii sunt primitori, şi noi i-am primit bine la Craiova. A fost acest incident, dar nu se va mai repeta. E cel mai corect aşa, cine e cel mai bun să meargă în play-off, acum se va stabili şi cred că va fi bine şi pentru ei şi pentru noi.

Am mari emoţii. Pentru noi ar fi o premieră, acum cinci ani eram în Liga a 4-a, ultima deplasare a mea cu echipa atunci a fost. Clasamentul se face după meciul acesta. Şi dacă nu reuşim, avem obiective importante, vom lupta pentru câştigarea play-out-ului, dar mai bine să lupte Sepsi pentru asta.

Nu cred că vor fi greşeli de arbitraj în seara asta. Va fi atenţie maximă, arbitrii vor fi vigilenţi”, a declarat Adrian Mititelu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948.

Recomandări
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și