Închide meniul

Laszlo Dioszegi, noi dezvăluiri despre situația lui Marius Ștefănescu. Ce a spus despre negocierile cu Rapid

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 18:56

Laszlo Dioszegi, noi dezvăluiri despre situația lui Marius Ștefănescu. Ce a spus despre negocierile cu Rapid

Laszlo Dioszegi a făcut noi dezvăluiri despre situația lui Marius Ștefănescu!

Laszlo Dioszegi, la un meci al lui Sepsi / Profimedia Images

Laszlo Dioszegi a făcut noi dezvăluiri despre situația lui Marius Ștefănescu! Patronul celor de la Sepsi a vorbit despre interesul celor de la Rapid pentru jucătorul aflat, în momentul de față, sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii de la Rapid au încercat și în această vară să îl transfere pe mijlocașul covăsnenilor. Totuși, aceștia s-au lovit de refuzul celor de la Sepsi, care au dorit, la momentul respectiv, să îl păstreze pe jucătorul de 25 de ani.

Laszlo Dioszegi, noi dezvăluiri despre situația lui Marius Ștefănescu. Patronul nu dorește să îl vândă pe Ștefănescu

Patronul echipei din Covasna a dezvăluit faptul că nu dorește să îl vândă pe Marius Ștefănescu. Laszlo Dioszegi a menționat că vrea ca mijlocașul de 25 de ani să rămână la Sepsi cel puțin până în vara viitoare. Totuși, acesta a mai spus și că nu s-ar împotrivi mutării, în situația în care jucătorul și-ar dori să plece de la echipa pregătită de Liviu Ciobotariu.

„Noi niciodată nu am discutat, cu domnul Becali am vorbit doar 2 minute. Nu am negociat cu FCSB pentru Ștefănescu. Am negociat doar cu domnul Șucu, dar am zis foarte clar că avem nevoie el. Noi vrem să rămână.

Am făcut un contract pe 3 ani cu el. Nu știu nimic despre dorința celor de la Rapid. Din partea mea este un nu categoric. Dacă jucătorul insistă foarte mult, degeaba îl ținem, dar nu cred că gândul lui este la Rapid sau FCSB.

Reclamă

Nu cred că vrea să îmbătrânească la noi, dar eu sper că măcar până în vară să ne ajute”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit digisport.ro.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Sepsi. Ce a spus despre criza de la echipa sa

După partida de la Hunedoara, cu cei de la Corvinul, din Cupă, patronul celor de la Sepsi a dezvăluit o situație incredibilă. Potrivit lui Laszlo Dioszegi, jucătorii s-au plâns de condițiile de cazare din deplasare și au acuzat faptul că au stat doar la un hotel de 4 stele și nu la unul de 5!

„Aşa am auzit că există o problemă şi între jucători, încerc să vorbesc mâine cu ei să văd despre ce e vorba. Nu se înţeleg jucătorii. Aşa se aude. Nimeni nu mi-a zis clar, dar asta mi-au dat de înţeles.

Reclamă 4 / 0/3

Am auzit lucruri nefireşti, că de ce am dormit în Hunedoara la hotel de 4 stele şi nu la 5 stele. Unii jucători… Nu mi se pare normal. Noi am dat condiţii de primele cinci echipe din prima ligă şi nu mi se pare normal ca jucătorii să aibă asemenea discuţii.

Am auzit că unii sunt nemulţumiţi de hotel, că atunci când ceva merge bine în loc să se ocupe de fotbal se preocupă de altele. E un lucru pe care nu-l permitem la Sfântu Gheorghe.

Nu ştiu care sunt jucătorii, dar ştiţi că se află. Oricum, mâine discut cu toată lumea să văd care sunt problemele lor. Cu primele şi salariile suntem la zi, nu au ce să spună”, a spus patronul de la Sepsi, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și