Închide meniul

Laszlo Dioszegi, reacţie despre plecarea lui Ştefănescu la FCSB! E gata să refuze o sumă uriaşă: „El vrea asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2023, 22:03

Reclamă
Laszlo Dioszegi, reacţie despre plecarea lui Ştefănescu la FCSB! E gata să refuze o sumă uriaşă: „El vrea asta!

Diosezgi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu

Laszlo Dioszegi, reacţie despre plecarea lui Ştefănescu la FCSB / Antena Sport

Laszlo Dioszegi a avut o reacţie despre plecarea lui Ştefănescu la FCSB, imediat după eliminarea celor de la Sepsi din Conference League. Laszlo Dioszegi a mai dezvăluit că i-a felicitat pe jucători după Bodo/Glimt – Sepsi 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Dioszegi a vorbit despre viitorul lui Marius Ştefănescu şi a spus că este dispus să refuze o sumă uriaşă. Acesta este dorit şi de Gigi Becali la FCSB.

Laszlo Dioszegi, reacţie despre plecarea lui Ştefănescu la FCSB

„Eu am intrat în vestiarul băieţilor noştri şi le-am zis o singură propoziţie: „Sunt mândru de voi!” Asta le-am zis. Putem să părăsim stadionul cu capul în sus. Trebuie să scoatem pălăria în faţa băieţilor. Au luptat 120 de minute. Dacă nu aveau lovitura de la 11 metri, probabil că ajungeau la penalty-uri. Per total cred că am ieşit cu capul sus şi cred că Bodo/Glimt este o echipă foarte bună. Am zis că nu îmi doresc să vindem niciun jucător. În momentul de faţă, Ştefănescu este jucătorul nostru şi va fi până în iarnă. Nu banii nu sunt totul. Trebuie să înţeleagă toţi că omogenitatea clubului contează mult. Dacă FCSB ne dă un milion, spunem nu. Sunt nişte bani care ne-ar prinde bine. Ştefănescu vrea să rămână la noi”, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Deţinătoarea Cupei României, eliminată dramatic din play-off-ul Conference League

În partida din orașul Bodo, gazdele au pornit cu prima șansă la calificare, având în vedere avantajul terenului propriu, dar și rezultatul din meciul tur. Partida de la Sf. Gheorghe, de săptămâna trecută, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2

Partida din Norvegia nu a început bine pentru covăsneni, dar au avut noroc în minutul 12, atunci când golul lui Pellegrino a fost anulat de VAR, deoarece balonul a ieşit din teren.

Reclamă

În minutul 24, gazdele au deschis scorul prin Şorli, iar norvegienii au majorat diferenţa patru minute mai târziu, atunci când Pellegrino l-a învins pe Niczuly.

Sepsi nu a cedat şi a redus din diferenţă înainte de pauză. Alimi a înscris în minutul 42 cu o lovitură de cap. Imediat după pauză, Roland Varga a egalat cu un şut de la marginea careului, iar echipa lui Liviu Ciobotariu spera din nou la calificare.

Partida a ajuns în prelungiri, acolo unde Păun a făcut henţ în careu în minutul 99, iar Pellegrino a transformat. Un minut mai târziu, Ştefănescu l-a învins pe Haikin, dar reuşita sa a fost anulată pentru o poziţie de offside.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi nu a mai reuşit să revină şi a încheiat meciul în 10 oameni. Ştefănescu a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 120+1, după ce l-a lovit pe portarul gazdelor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și