Închide meniul

Laszlo Dioszegi, reacție promptă după ce Adrian Mititelu a depus armele în scandalul de xenofobie: „Am rămas cu gura căscată!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 19:46

Laszlo Dioszegi, reacție promptă după ce Adrian Mititelu a depus armele în scandalul de xenofobie: Am rămas cu gura căscată!”

Laszlo Dioszegi l-a sunat pe Gigi Becali chiar înainte de Sepsi - FCSB

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi / Hepta

Laszlo Dioszegi a avut o reacție promptă după ce Adrian Mititelu a depus armele în scandalul de xenofobie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, meciul Sepsi – FC U Craiova a fost oprit de „centralul” Andrei Chivulete, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Deși, inițial, a susținut că FC U Craiova nu are nicio vină pentru scandările suporterilor olteni, Adrian Mititelu și-a schimbat discursul, după ce a aflat că Cătălin Rizan, un angajat al clubului craiovean, a semnat un proces de predare-primire al sectorului oaspeților, la meciul de duminică.

Laszlo Dioszegi, reacție promptă după ce Adrian Mititelu a depus armele în scandalul de xenofobie

Laszlo Dioszegi s-a declarat fericit pentru faptul că Adrian Mititelu și-a schimbat opinia despre incidentele de la meciul cu Sepsi. În plus, acesta a dezvăluit că mereu oficialii de la FC U Craiova i-au respectat pe cei de la Sepsi.

„Mă bucur foarte mult că lucrurile s-au clarificat și că a înțeles și Mititelu că n-am avut nicio intenție rea, în niciun caz să premedităm incidentele care au fost la acea partidă. Nu putem noi să scandăm împotriva noastră. Nu putem noi să ne cerem nouă să ieșim din țară.

Reclamă

Noi voiam să câștigăm meciul pe teren, ăsta era cel mai important lucru și asta este mentalitatea clubului Sepsi Sf. Gheorghe. Mă bucur că domnul Mititelu și-a dat seama că noi nu am fost în niciun caz rău intenționați pentru că noi aici la Sepsi ne ocupăm doar de performanță și mai puțin de alte lucruri cum au fost sugerate în ultimul sens”, a spus Dioszegi, pentru fanatik.ro.

Laszlo Dioszegi: „Am rămas cu gura căscată!”

„Eu nu pot să uit cum ne-au primit la Craiova, când am rămas, pur și simplu, cu gura căscată că pe ușa de la vestiarul nostru, când ne-am dus la meci, erau mesaje de bun-venit în limba maghiară ceea ce nu îmi aduc aminte să se fi întâmplat la un alt club.

Domnul Mititelu ne-a întâmpinat cu mare simpatie, când am fost la Craiova. S-au purtat minunat cu noi toți cei de acolo și asta arată că domnul Mititelu este un om în regulă și un om care în mod sigur are toate intențiile bune din lume. Îl înțeleg și pe domnia sa.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e ușor să riști să pierzi un meci după ce probabil te-ai antrenat și avea niște așteptări. După cum s-a dovedit și a văzut și domnul Mititelu, în niciun caz nu a fost vina noastră sau nu știu ce plan am pus noi la cale.

La meciul de la Sfântu Gheorghe au venit persoane din partea domnului Mititelu, după incidente, care mi-au spus că patronul își cere scuze după ce s-a întâmplat, îi pare rău și că dânsul prețuiește pe toată lumea și ungurii și absolut orice națiune sau orice minoritate care trăiește în România și asta dovedește că este un om până la urmă cu totul și cu totul deosebit”, a mai spus Dioszegi.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și