Închide meniul
EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi, revoltat din cauza lui Neluţu Varga: „Niciodată nu am fost înfrăţiţi cu CFR Cluj! Şi-a dat seama toată România”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2023, 10:49

Reclamă
Laszlo Dioszegi, revoltat din cauza lui Neluţu Varga: „Niciodată nu am fost înfrăţiţi cu CFR Cluj! Şi-a dat seama toată România

Laszlo Dioszegi, revoltat din cauza lui Neluţu Varga

Laszlo Dioszegi, pe teren / Hepta

Laszlo Dioszegi s-a revoltat din cauza lui Neluţu Varga. Patronul lui Sepsi îi acuză pe rivalii de la CFR Cluj căl-au lăsat fără 50.000 de euro. Totul după ce l-au împrumutat pe Claudiu Petrila la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a păstrat un procent de 10% dintr-un viitor transfer al lui Petrila, dar gruparea din Gruia a făcut o mutare surprinzătoare. L-a împrumutat pe mijlocaşul de 22 de ani cu 500.000 de euro, iar la finalul sezonului giuleştenii trebuie să achite 200.000 de euro pentru un transfer definitiv. În condiţiile date, în loc să primească 50.000 de euro, echipa din Sfântu Gheorghe trebuie să se mulţumească cu 20.000 de euro.

Laszlo Dioszegi este revoltat din cauza lui Neluţu Varga

Dioszegi se simte înşelat de Neluţu Varga şi a tras un semnal de alarmă.

Cu amărăciune constatăm faptul că un club aşa de mare cum e CFR Cluj caută, pentru 50.000 de euro, ‘portiţe’ în contract şi le-au şi găsit.

Ştiţi cum e… fotbalul te răsplăteşte, dar te şi pedepseşte pentru astfel de gesturi. Eu urez succes lui CFR Cluj, dar n-a fost ceva corect. Măcar acum şi-a dat seama întreaga Românie că noi niciodată nu am fost înfrăţiţi cu CFR Cluj şi niciodată nu am jucat pentru CFR Cluj„, a declarat Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Sepsi este în faţa returului cu CSKA Sofia, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Chiar dacă fanii bulgari au aruncat cu pietre şi sticle în patronul echipei din Liga 1, Dioszegi a ţinut să afirme că nu le poartă pică rivalilor din Europa.

Vine delegaţia bulgară, îi aşteptăm cu pâine… normal că îi aşteptam cu pâine. Şi ei ne-au aşteptat cu cozonac. Îi aşteptăm şi noi cu pâine şi cu 2 păhărele de pălincă, fiindcă avem un avantaj de 2-0„, a mai spus patronul lui Sepsi.

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid

Claudiu Petrila a venit cu gânduri mari la Rapid şi le-a făcut fanilor o promisiune uriaşă. A spus că va da totul pe teren pentru a lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur să fiu aici. În sfârșit s-a concretizat transferul meu la Rapid. Sunt fericit că sunt aici și abia aștept să încep treaba și să mă alătur echipei.

Cred că mă voi descurca bine. Îmi place atmosfera de aici, Rapid este un club serios și, cu siguranță, vom face treabă bună împreună. Sistemul pe care domnul Bergodi îl pregătește pentru meciuri este unul avantajos pentru mine, fiind un sistem ofensiv. Nu am lucrat cu dumnealui până în momentul acesta, dar l-am urmărit la echipele la care a fost și sunt încântat de stilul său de joc.

Atmosfera din Giulești este incredibilă. De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului a fost o atmosferă incredibilă, care te presează încontinuu. Rapid este un club mare, un club serios, așa cum puține sunt în țară, care se bate la campionat și asta îmi doresc și eu. Îi asigur pe suporteri că voi da totul pe teren„, a fost mesajul lui Petrila postat de Rapid pe reţelele de socializare.

Petrila are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. A jucat pentru Sepsi în sezonul 2020-2021 şi a înscris atunci 5 goluri în 25 de meciuri de campionat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și