Închide meniul
EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 martie 2024, 17:23

Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă

Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"

Laszlo Dioszegi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Laszlo Dioszegi a fost şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv. Mijlocaşul celor de la Sepsi a fost testat după meciul dintre Sepsi şi Universitatea Craiova, iar rezultatul a fost pozitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Sepsi a fost notificat chiar înaintea partidei cu FCSB, pierdută de covăsneni, scor 1-2. Cosmin Matei nu a jucat în meciul de pe Arena Naţională, dar nu din cauza acestui test, ci din cauza unei accidentări.

Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv: „Am rămas fără cuvinte”

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a confirmat faptul că Matei a picat testul anti-doping. Dioszegi nu crede însă că mijlocaşul de 32 de ani ar fi putut să se dopeze în mod intenţionat şi aşteaptă şi rezulatul probei B. De asemenea, patronul celor de la Sepsi spune că echipa nu a fost încă notificată, Matei fiind cel care a primit o înştiinţare, după care a anunţat clubul:

„Înaintea meciului cu FCSB am aflat. La mijlocul săptămânii trecute a venit jucătorul să ne spună că a primit o înştiinţare de la anti-doping, că a fost depistat pozitiv. El a spus că nu a luat absolut nimic. A fost răcit acum nu ştiu cât timp, înaintea meciului cu Craiova. A luat şi nişte medicamente, dar e sigur că nu sunt medicamente interzise. Acum trebuie să meargă să facă testul B. Nu ştiu cum e, pentru că noi habar n-avem, salvă Domnului. Noi nu ştim ce înseamnă niciun test. O să facă testul 2 şi după aceea se dă verdictul şi putem să discutăm despre ce se întâmplă.

Personal, nu cred, dar în ziua de astăzi nu e de mirare nimic. Personal îl cred pe Matei, sunt sigur că nu a luat substanţe cu voia lui. Să vedem, să iasă testul. Până la testul B, Matei e nevinovat pentru noi. Vedem după testul B, ce rezultat o să aibă.

Reclamă

Comunicare la club nu a venit, ceea ce mi se pare ciudat. A venit o scrisoare la el şi a venit la secretariatul clubului să ne arate ce scrisoare a primit. Dacă nu venea el la noi, acum nu ştiam nimic”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Antena Sport.

Laszlo Dioszegi nu are emoţii în privinţa celorlalţi jucători, deoarece mijlocaşul depistat pozitiv a fost răcit în perioada în care a fost testat. Cu toate acestea, el a declarat că Matei a greşit în momentul în care nu a comunicat cu medicul echipei, pentru ca acesta să supravegheze ce substanţe conţin medicamentele respective:

„Dacă o să iasă pozitiv, atunci 100% o să fie suspendat. Este un lucru normal şi este şi corect. Cine greşeşte, să plătească. Aşa e în viaţă. Dacă a greşit, atunci să plătească. Dacă nu a greşit, atunci e şi mai bine. Revine după accidentare. Din păcate, pentru următoarele 6 săptămâni, e out de la echipă. Dacă o să fie negativ testul B, lucrurile merg mai departe şi uităm de acest episod.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu cred. Nu au cum să iasă şi alţii. Nu a fost toată lumea răcită. Noi avem o regulă strictă. Doctorul trebuie să supravegheze tot ce iau jucătorii. Nu ştiu de ce nu l-a sunat pe doctorul echipei dacă poate să ia un medicament sau nu. Aici jucătorul a greşit”, a mai spus patronul celor de la Sepsi.

Cosmin Matei, uluit de testul pozitiv: „Am fost foarte mirat”

Potrivit sportpesurse.ro, substanţa depistată în organismul lui Cosmin Matei se numeşte 5-metilhexan-2-amină şi se află pe lista de stimulente interzise, publicată de ANAD.

Este vorba despre un stimulent pe termen scurt care oferă un plus de viteză, energie şi tonus muscular. Cosmin Matei nu a vrut să vorbească foarte mult despre acest subiect, dar a declarat că a fost răcit în perioada respectivă şi că a luat mai multe suplimente şi medicamente:

Am fost foarte mirat. Sunt uluit! Nici nu știu ce să spun. Și nici nu vreau să vorbesc deocamdată. Vă rog să mă înțelegeți!

E o anchetă în desfășurare. Îmi doresc foarte mult să aflu ce s-a întâmplat, de fapt. Și de unde a apărut această substanță. Am fost răcit în acea perioadă. Am luat mai multe suplimente, medicamente, dar vom vedea ce ne vor indica analizele”, a declarat Cosmin Matei, potrivit sursei mai sus menţionate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și