Închide meniul
EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi, total surprins că Bergodi va semna cu CFR Cluj: „Putea să spună că vrea să meargă acolo”. Anunţul despre „Ciobi”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iunie 2023, 18:22

Laszlo Dioszegi, total surprins că Bergodi va semna cu CFR Cluj: Putea să spună că vrea să meargă acolo”. Anunţul despre Ciobi”

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după CSKA Sofia - Sepsi 0-2

Laszlo Dioszegi, la un meci al lui Sepsi / Profimedia Images

  • Patronul lui Sepsi, total surprins că Bergodi va merge la CFR Cluj
  • Laszlo Dioszegi a anunţat că Liviu Ciobotariu ar putea fi prezentat mâine la Sepsi

Laszlo Dioszegi s-a arătat total surprins că Bergodi va semna cu CFR Cluj. Patronul lui Sepsi a mărturisit că în discuţiile avute cu Cristiano Bergodi, acesta nu i-a spus în niciun moment că intenţionează să plece la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dioszegi a dezvăluit că mâine ar urma ca Liviu Ciobotariu să fie prezentat oficial ca noul antrenor al lui Sepsi.

Laszlo Dioszegi, total surprins că Bergodi va semna cu CFR Cluj

Mă surprinde în totalitate (n.r.: că Bergodi va semna cu CFR Cluj) fiindcă putea să spună pur şi simplu că vrea să meargă acolo. El mi-a zis foarte clar că aşteaptă ofertă din partea arabă sau ar fi încântat să meargă în Italia. Nici nu am ajuns să îi facem oferta (n.r.: de prelungire). După câştigarea Cupei a zis că el vrea alte provocări şi nici nu am avut timp să discutăm despre bani, despre nimic. Nici nu a venit vorba de bani sau contract fiindcă a zis foarte clar că el vrea o altă provocare, una mult mai mare”, a declarat Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Dioszegi a precizat că, dacă toate lucrurile sunt în regulă, Liviu Ciobotariu va fi prezentat oficial ca fiind noul antrenor al lui Sepsi. „Mâine deja îl şi prezentăm (n.r.: pe Ciobotariu) dacă totul e ok. Obiectivul este exact ca şi cel pe care îl avea Bergodi – intrarea în play off şi dacă am reuşi să câştigăm cupa ar fi ceva extraordinar, dar în primul rând intrarea în play-off”, a mai declarat Laszlo Dioszegi pentru AS.ro.

Liviu Ciobotariu vine în locul lui Cristiano Bergodi la Sepsi. Oficialii clubului confirmă: „Ne-am înţeles!”

Liviu Ciobotariu a luat decizia finală şi vine în locul lui Cristiano Bergodi la Sepsi. Antrenorul în vârstă de 52 de ani urmează să fie prezentat în această săptămână la câştigătoarea Cupei României.

Reclamă

Ciobotariu era liber de contract după despărţirea de FC Voluntari, echipă pe care a pregătit-o timp de doi ani. Chiar gruparea din Sfântu Gheorghe i-a spulberat visul de a câştiga un trofeu cu ilfovenii. În 2022 a fost învins de Sepsi, în finala Cupei României, scor 1-2.

După mai multe runde de negocieri, Liviu Ciobotariu a fost convins să stea pe banca lui Sepsi, echipă calificată în preliminariile Conference League.

Așa este, ne-am înțeles cu Liviu Ciobotariu. În curând, probabil pe joi, va fi prezentat ca noul nostru antrenor”, a declarat Attila Hadnagy pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ciobotariu îl va antrena pe fiul său, Denis, la Sepsi

Liviu Ciobotariu îl va găsi la Sepsi pe fiul său, Denis Ciobotariu. Acesta a avut un sezon de vis.

A fost cea mai mare dorință a mea, era singurul trofeu din România pe care nu-l aveam. Le-am zis băieților să tragă cu curaj, mi se pare mai mult o loterie. Deși unii jucători dau gol aproape la fiecare lovitură, tot un fel de loterie este.

Ne-am dorit foarte mult să intrăm în cupele europene, dar în trecut am dat de Djurgardens, o echipă foarte puternică. Sper să avem performanțe cât mai mari”, a spus Denis Ciobotariu după ce a câştigat finala Cupei României. Fundaşul de 24 de ani are în palmares trei titluri cu CFR Cluj.

Liviu Ciobotariu le-a antrenat, de-a lungul carierei, pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii Târgu-Jiu, CF Brăila, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, ASA Târgu-Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani, naționala Libanului, Hermannstadt şi FC Voluntari.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”
Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB
Liga 1 • 17 mart., 21:52
Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB: „Ca să vă arăt că nu facem blaturi!”