Închide meniul

Liviu Ciobotariu vine în locul lui Cristiano Bergodi la Sepsi. Oficialii clubului confirmă: „Ne-am înţeles!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2023, 11:40

Liviu Ciobotariu vine în locul lui Cristiano Bergodi la Sepsi. Oficialii clubului confirmă: „Ne-am înţeles!

Liviu Ciobotariu vine în locul lui Cristiano Bergodi la Sepsi

Liviu Ciobotariu nu mai este antrenorul lui FC Voluntari / Hepta

Liviu Ciobotariu a luat decizia finală şi vine în locul lui Cristiano Bergodi la Sepsi. Antrenorul în vârstă de 52 de ani urmează să fie prezentat în această săptămână la câştigătoarea Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciobotariu era liber de contract după despărţirea de FC Voluntari, echipă pe care a pregătit-o timp de doi ani. Chiar gruparea din Sfântu Gheorghe i-a spulberat visul de a câştiga un trofeu cu ilfovenii. În 2022 a fost învins de Sepsi, în finala Cupei României, scor 1-2.

Liviu Ciobotariu vine în locul lui Cristiano Bergodi la Sepsi

După mai multe runde de negocieri, Liviu Ciobotariu a fost convins să stea pe banca lui Sepsi, echipă calificată în preliminariile Conference League.

Așa este, ne-am înțeles cu Liviu Ciobotariu. În curând, probabil pe joi, va fi prezentat ca noul nostru antrenor„, a declarat Attila Hadnagy pentru gsp.ro.

Liviu Ciobotariu îl va găsi la Sepsi pe fiul său, Denis Ciobotariu. Acesta a avut un sezon de vis.

Reclamă

A fost cea mai mare dorință a mea, era singurul trofeu din România pe care nu-l aveam. Le-am zis băieților să tragă cu curaj, mi se pare mai mult o loterie. Deși unii jucători dau gol aproape la fiecare lovitură, tot un fel de loterie este.

Ne-am dorit foarte mult să intrăm în cupele europene, dar în trecut am dat de Djurgardens, o echipă foarte puternică. Sper să avem performanțe cât mai mari„, a spus Denis Ciobotariu după ce a câştigat finala Cupei României. Fundaşul de 24 de ani are în palmares trei titluri cu CFR Cluj.

Liviu Ciobotariu le-a antrenat, de-a lungul carierei, pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii Târgu-Jiu, CF Brăila, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, ASA Târgu-Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani, naționala Libanului, Hermannstadt şi FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani primeşte Sepsi după câştigarea Cupei României

S-a aflat câţi bani primeşte Sepsi după câştigarea Cupei României 2023. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au învins-o, în finală, la lovituri de departajare, pe U Cluj şi au pus mâna pe trofeu. Au repetat performanţa obţinută anul trecut, când au triumfat în Cupa României după o victorie cu FC Voluntari.

Pentru câştigarea finalei, în conturile lui Sepsi vor intra nu mai puţin de 240.000 de euro. Această sumă se adaugă la cei 110.000 de euro obţinuţi, pe durata competiţiei, până să joace finala. Astfel, clubul patronat de Laszlo Dioszegi încasează, în total, 350.000 de euro! U Cluj a ratat marele premiu. Va primi 100.000 de euro pentru jucarea finalei şi ajunge la un total de aproximativ 195.000 de euro.

Sepsi mai încasează o sumă importantă şi pentru locul 6 pe care îl ocupă în play-off. Gruparea din Sfântu Gheorghe primeşte, din drepturile TV, nu mai puţin de 1.960.000 de euro. Este cel mai bun sezon din istoria alb-roşiilor, care au jucat şi în play-off şi au cucerit şi trofeul Cupei României. Şi-au asigura astfel prezenţa în preliminariile Conference League.

Recomandări
  • Liviu Ciobotariu vine în locul lui Cristiano Bergodi la Sepsi
  • Anunţul făcut de oficialii clubului din Sfântu Gheorghe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și