Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit după Farul – Universitatea Craiova 2-0: „Am fost foarte slabi! Greşeli copilăreşti!”

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 23:46

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf a răbufnit după Farul – Universitatea Craiova 2-0: „Am fost foarte slabi! Greşeli copilăreşti!

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit după Farul - Universitatea Craiova 2-0

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit, după ce Farul a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0. Antrenorul oltenilor s-a declarat nemulţumit de jocul prestat de echipa sa, însă susţine că acest fapt se va schimba în etapa următoare, când trupa din Bănie se va duela cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După trei victorii consecutive în Lga 1, Universitatea Craiova fost învinsă de Farul, la Ovidiu. Louis Munteanu a marcat ambele goluri ale constănţenilor.

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit după Farul – Universitatea Craiova 2-0

Laurenţiu Reghecampf a analizat duelul cu Farul, şi a ajuns la concluzia că echipa sa a fost foarte slabă. Acesta a declarat că jucătorii săi au comis greşeli copilăreşti în apărare. De asemenea, Reghe a mai declarat că va analiza înfrângerea cu constănţenii, în vederea pregătirii duelului cu FCSB.

„Vrem să uităm meciul acesta. Să-l analizăm. Am fost foarte slabi, delăsători. La ambele goluri au fost greşeli foarte mari. La al doilea gol, cred că se putea face ceva. M-a deranjat atitudinea, anumite momente pe care le-am tratat cu superficialitate. Cea am discutat cu jucătorii, nu am reuşit să facem în meci.

Dacă ai un pic de şansă să marchezi repede un gol, intri în joc. Farul a fost mult peste noi. A avut şi în repriza a doua ocazii mari. Am comis greşeli copilăreşti în apărare. Mă gândesc la ce avem de făcut în continuare.

Reclamă

Nu se uită această înfrângere, e dureroasă. Mai ales cum am pierdut. Avem calitate, au experienţă, ar trebui să avem altă atitudine, să facem alt joc. Sunt optimist că vom schimba asta”, a declarat Laurenţăiu Reghecampf, la digisport.ro.

Farul – Universitatea craiova 2-0

Farul a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şaptea din Liga 1. Louis Munteanu a înscris ambele goluri ale învingătorilor.

Constănţenii au cerut penalti la contactul din careu dintre Zajkov şi Mazilu, în minutul 13, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a acordat nimic. În minutul 17, Louis Munteanu a deschis scorul din pasa lui Grameni. Acelaşi Louis Munteanu a executat perfect o lovitură liberă, în minutul 35, şi a majorat scorul la 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a mai avut o bară în minutul 77, la şutul deviat al lui Sîrbu şi gazdele s-au impus cu 2-0, urcând pe locul 8, cu 9 puncte. Universitatea Craiova rămâne cu 14 puncte şi se află, în continuare, pe locul secund în clasament.

Louis Munteanu, „dublă” la revenirea în Liga 1

Louis Munteanu a reuşit o „dublă” la revenirea în Liga 1! Titular în meciul cu Universitatea Craiova, tânărul de 21 de ani a marcat două goluri în primele 35 de minute ale partidei de la malul mării.

După ce a evoluat 33 de minute în meciul cu HJK Helsinki din turul play-off-ului Conference League, câştigat de Farul Constanţa cu 2-1, Louis Munteanu a revenit oficial şi în Liga 1.

Titularizat de Gheorghe Hagi în meciul cu Universitatea Craiova, atacantul de 21 de ani împrumutat de cei de la Fiorentina a avut nevoie de 17 minute pentru a înscrie.

Munteanu a deschis scorul în minutul 17, atunci când a trimis în poartă balonul venit din centrarea lui Grameni, uşor deviată de Vînă. În minutul 35, Louis Munteanu a majorat diferenţa, după ce a înscris superb, din lovitură liberă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și