Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit, după Universitatea Craiova – UTA 3-0: „Am jucat foarte prost! Suntem lenţi!”

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 0:13

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf a răbufnit, după Universitatea Craiova – UTA 3-0: „Am jucat foarte prost! Suntem lenţi!

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit, după Universitatea Craiova - UTA 3-0

Laurențiu Reghecampf, în timpul unui meci/hepta

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit, după ce Universitatea Craiova a învins-o pe UTA categoric, cu scorul de 3-0. Deşi oltenii s-au impus clar, antrenorul s-a declarat nemulţumit de jocul prestat de jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a urcat pe primul loc în Liga 1. Oltenii au acumulat 14 puncte, după primele şase meciuri disputate în acest sezon.

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit, după Universitatea Craiova – UTA 3-0

Laurenţiu Reghecampf nu a fost impresionat de victoria cu 3-0 obţinută de echipa sa. Antrenorul a declarat că în atac, jucătorii săi au fost lenţi, fapt pe care vrea să-l îmbunătăţească.

De asemenea, „Reghe” a remarcat faptul că oltenii au comis mai multe greşeli, pe parcursul duelului cu UTA. Antrenorul din Bănie a mai declarat că îşi doreşte şi alte transferuri la echipă, până la finalul perioadei de mercato.

Pe de altă parte, Laurenţiu Reghecampf a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Jasmin Kurtic. Jucătorul cu peste 300 de meciuri în Serie A a debutat la Universitatea Craiova.

Reclamă

„A fost un meci greu, căldură foarte mare. Avem probleme pe anumite faze ale jocului. Trebuie să fim mai agresivi. Să nu lăsăm adversarul să ajungă aşa uşor la poartă. Avem jucători cu experienţă, care pot citi jocul. Azi n-a fost cazul, am jucat foarte prost în prima repriză.

Ok, am marcat un gol, dar nu mi-a plăcut. Nu ne descurcăm când adversarul se apără pe două linii. Suntem lenţi. Sunt lucruri pe care le ştim şi încercăm să le facem mai bine.

Nu vorbesc de pregătirea fizică, doar am spus că avem anumite momente în care trebuie să ne comportăm mai bine. În special când construim, trebuie să ne mişcăm mai bine. Trebuie să profităm de valoarea jucătorilor. Să se vadă asta la fiecare fază.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost multe greşeli pe care le-am făcut. L-am trecut pe Screciu în spate, are o viteză bună. Mateiu a fost introdus la mijlocul terenului. Şi Cîmpanu trebuie să-şi intre în formă, ne poate ajuta mult, are tehnică, viteză. Kurtic, după opt luni de pauză, primul meci oficial. Este un plus pentru noi.

Trebuie să facem lucrurile altfel decât în trecut. Sunt jucători care joacă de trei-patru ani împreună. Ne mai trebuie câţiva jucători”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, conform digisport.ro.

Universitatea Craiova – UTA 3-0

Universitatea Craiova a învins vineri, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 3-0, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. Craiovenii au trecut pe primul loc în clasament.

Craiovenii au deschis scorul repede, în minutul 8, când Bancu a pasat în careu şi Baiaram a şutat plasat, la colţul lung, înscriind. În minutul 38 Raul Silva a marcat cu o lovitură de cap, dar, după şase minute, golul a fost anulat de VAR, pentru o poziţie de ofsaid. În partea secundă, arădenii au avut şi ei un gol anulat de VAR, Cooper fiind în ofsaid atunci când a pornit în cursa de gol din minutul 52. În minutul 58 gazdele şi-au mărit avantajul.

Bancu i-a pasat lui Creţu, care l-a învins pe Iacob cu un şut de la marginea careului. În minutul 62 a intrat pe teren şi Jasmin Kurtic, fost jucător la Torino, Fiorentina, Atalanta şi PAOK, mijlocaş cu 83 de selecţii pentru naţionala Sloveniei. Craiova a stabilit scorul final în minutul 88, prin Screciu, care a înscris după o pasă a lui Andrei Ivan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și