Închide meniul

Universitatea Craiova – UTA Arad 3-0. O nouă victorie la scor pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf

Alex Masgras Publicat: 18 august 2023, 23:30

Reclamă
Universitatea Craiova – UTA Arad 3-0. O nouă victorie la scor pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf

Universitatea Craiova - UTA Arad

Vlădoiu şi Baiaram ]n Universitatea Craiova - UTA Arad

Universitatea Craiova – UTA Arad 3-0. Cele două echipe s-au întâlnit în al doilea meci al etapei cu numărul 6 din Liga 1, câştigat de echipa lui Laurenţiu Reghecampf cu 3-0. Pentru formaţia din Bănie au marcat Baiaram, Creţu şi Screciu, într-un meci în care Mitriţă a lipsit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA Arad nu a evoluat etapa trecută, deoarece partida cu Farul a fost amânată, în timp ce Universitatea Craiova a câştigat duelul de la Iaşi, cu 4-1, revenind de la 0-1.

Universitatea Craiova – UTA Arad 3-0

Universitatea Craiova – UTA Arad 3-0: Fluier final pe Ion Oblemenco!

Min. 90: GOOOL Universitatea Craiova! Screciu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un şut din interiorul careului.

Min. 58: GOOOL Universitatea Craiova! Alexandru Creţu a majorat diferenţa pentru echipa lui Reghecampf, după ce a înscris cu un şut de la 16 metri.

Reclamă

Min 53: UTA a trimis şi ea balonul în poartă, dar reuşita Cooper a fost anulată, din cauza unei poziţii de offside.

Min. 45: Raul Silva a trimis balonul în poartă în minutul 38, dar după câteva minute în care faza a fost analizată de VAR, golul a fost anulat pentru o poziţie de offside.

Min. 8 : GOOOL Universitatea Craiova! Baiaram înscrie cu un şut plasat,din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida de pe stadionul Ion Oblemenco.

Echipele de start:

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Silva, Bancu – Al. Crețu, Screciu – Ișfan, Baiaram, A. Ivan – Markovic

Rezerve: Lazar – Badelj, Ndong, Căpățînă, Mateiu, Kurtic, Dancu, Cîmpanu, Roguljic

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

UTA Arad: Fl. Iacob – Rodrigues, Stolnik, Benga, Abeid – Freitas, Marku, Dumitrașcu – R. Pop, Cooper, Fabry

Reclamă

Rezerve: Kucher – Stahl, C. Mihai, Iurasciuc, Carp, Markov, R. Stanciu, Holst, Leidsman

Antrenor: Mircea Rednic

Dacă echipa lui Laurenţiu Reghecampf vine după victoria cu 4-1 de la Iaşi, formaţia pregătită de Mircea Rednic a jucat ultimul meci oficial tot împotriva nou-promovatei lui Leo Grozavu, dar în urmă cu două săptămâni. UTA ar fi trebuit să joace săptămâna trecută cu Farul, dar meciurile echipelor din cupele europene au fost amânate.

UTA a obţinut cu Poli Iaşi prima victorie din acest sezon din Liga 1, după care a efectuat două meciuri de pregătire, cu Teuz Cermei şi Avântul Periam, pe care le-a câştigat cu 4-1, respectiv 5-1.

Fără înfrângere, Universitatea Craiova are trei victorii şi două rezultate de egalitate în acest debut de sezon.

Sezonul trecut, Universitatea Craiova s-a impus în ambele partide pe care le-a disputat cu „Bătrâna Doamnă”. Atât la Arad, cât şi la Craiova, oltenii s-au impus la limită, scor 2-1.

UTA continuă să facă transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a adus al 18-lea jucător în această vară

UTA continuă să facă transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a adus al 18-lea jucător în această vară. Atacantul Aleksandar Vucenovic, în vârstă de 25 de ani, este noul atacant al arădenilor.

Austriacul a evoluat ultima oară pentru formaţia Paralimniou, formaţie din liga a doua din Cipru. El a semnat cu „Bătrâna Doamnă” un contract valabil pe următoarele două sezoane şi a devenit al 18-lea jucător adus de arădeni în această vară.

„UTA și atacantul austriac Aleksandar Vucenovic au ajuns astăzi la un acord asupra unui contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Atacantul în vârstă de 25 de ani, născut pe 10 octombrie 1997, măsoară 1.88 m și vine din Cipru, de la EN Paralimniou. În sezonul trecut din prima ligă cipriotă a evoluat în 36 de jocuri, a înscris 9 goluri și a oferit 3 pase decisive, iar în două jocuri din Cupa Ciprului, a punctat o dată.

Crescut la juniorii celor de la ASK Wilhelmsburg, a mai trecut în carieră pe la St. Pölten(Austria), SKF Sered(Serbia), FC Haka(Finlanda) și Zeljeznicar(Bosnia și Herțegovina).

Bun venit, Aleksandar și cât mai multe goluri în tricoul roș-alb!”, au anunţat arădenii pe uta-arad.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și