Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre posibilitatea de a ajunge la echipa lui Adrian Mititelu: „Nu există aşa ceva!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2022, 22:20

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre posibilitatea de a ajunge la echipa lui Adrian Mititelu: „Nu există aşa ceva!

Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf este liber de contract / AS.ro

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre posibilitatea de a ajunge la echipa lui Adrian Mititelu. Fostul antrenor al Universităţii Craiova a respins cu vehemenţă acest scenariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a exclus posibilitatea de a antrena FC U Craiova 1948, cealaltă echipă din oraş. Reghecampf a fost demis de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova şi este liber de contract.

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre posibilitatea de a ajunge la echipa lui Adrian Mititelu

”Nu, nu există aşa ceva. Eu nu am cum să fac acest lucru. Am fost şi la Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Rotaru. Nu am cum să mă duc la cealaltă echipă, chiar dacă am respect faţă de Adrian Mititelu. 

Chiar dacă sunt lucruri care se întamplaseră şi acolo, cât de cât îl respect ca om şi nu am cum să fac acest lucru. Exista o singură echipă atunci. E exact ca şi cum eu mă duc la Steaua în Liga 2. Niciodată nu s-a întâmplat acest lucru. Nu pot să mă duc de la o echipă la alta. Este un respect şi pentru cei care sunt la echipa lui Mititelu. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru, din respect”, a spus Laurenţiu Reghecampf la orangesport.ro.

Laurenţiu Reghecampf a lucrat la echipa lui Mititelu în 2011, ca director sportiv şi ca antrenor. Culmea că atunci prelua postul de antrenor chiar de la Nicolo Napoli. Nu va fi cazul însă şi acum.

Reclamă

Din informaţiile Antena Sport, Marius Croitoru este foarte aproape de a semna cu FC U Craiova 1948. El urmează să ajungă la Craiova chiar în următoarele zile.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

A fost aflată suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere.

Mihai Rotaru nu a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Universitatea Craiova s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Oltenii au făcut anunțul oficial. Reghe a rezistat doar un sezon în Bănie.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

”Așa este, am închis colaborarea cu Universitatea Craiova.

Vrea să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat, în momentul demiterii, Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și