Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova. Revenire de senzație în Bănie

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 iulie 2023, 17:16

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova. Revenire de senzație în Bănie

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf ar putea reveni la Universitatea Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova. Mihai Rotaru și-a găsit rapid un nou tehnician, după ce s-a despărțit de Eugen Neagoe, după egalul cu Oțelul Galați, din a doua etapă a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul meci pe banca celor de la Universitatea Craiova, pentru Eugen Neagoe, a fost cel cu Oțelul Galați. Partida a fost dominată copios de către echipa din Bănie, dar scorul final a fost 0-0. După meciul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, oficialii grupării au anunțat rezilierea contractului, de comun acord, cu fostul antrenor al echipei.

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova. „Reghe” revine pe banca oltenilor

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova. Acesta a mai pregătit echipa în sezonul 2021/2022, atunci când a reușit obțină 26 de victorii, 7 rezultate de egalitate și 12 înfrângeri.

Tehnicianul a fost liber de contract după despărțirea de Neftci Baku, echipă care este pregătită în prezent de un alt român, Adrian Mutu. În Azerbaidjan, Reghecampf a fost demis după ce nu a atins obiectivele propuse de conducere. Acesta a terminat campionatul azer, în sezonul trecut, pe locul al 3-lea și a pierdut finala Cupei, cu Gabala, scor 0-1.

Conform sursei citate anterior, Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil până în vara lui 2024, cu opțiunea de prelungire pe unul sau doi ani. Prelungirea înțelegerii depinde de rezultatele pe care „Reghe” le va obține alături de Universitatea Craiova.

Reclamă

Mihai Rotaru l-a luat în calcul și pe Marius Șumudică pentru banca tehnică a echipei, dar anturajul formației l-ar fi susținut mai mult pe fostul antrenor al celor de la Neftci Baku. „Șumi” este în prezent liber de contract, după despărțirea de formația saudită Al-Raed.

În cariera sa, Laurențiu Reghecampf le-a mai pregătit pe: FC Snagov, Gloria Bistrița, FC U Craiova 1948, Concordia Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex Lovech, Al-Wahda, Al-Wasl, Al-Ahli și pe Neftci Baku. Acesta s-a mai aflat pe banca Universității Craivoa în perioada iulie 2021 – iunie 2022. Alături de aceste formații, Reghecampf a câștigat 2 titluri în Liga 1 ( alături de FCSB, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014), o Supercupă a României (alături de FCSB, 2013/2014), o Cupă a Ligii (alături de FCSB, 2015/2016), o Cupă a Ligii din Emiratele Arabe Unite (alături de Al-Wahda, 2017/2018) și două Supercupe ale Emiratelor Arabe Unite (alături de Al-Wahda, în sezoanele 2017/2018 și 2018/2019).

Gigi Becali e gata să dea 3 milioane de euro pe 3 jucători de la Universitatea Craiova. Patronul vicecampioanei i-ar putea umple conturile lui Mihai Rotaru

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că i-ar putea oferi o sumă considerabilă lui Mihai Rotaru, în schimbul a 3 fotbaliști de la Universitatea Craiova. Latifundiarul a declarat că ar oferi câte un milion de euro pentru Andrei Ivan, Ștefan Baiaram și Jovan Markovic, fotbaliști pe care îi consideră o soluție pentru formația „roș-albastră”.

Reclamă 4 / 0/3

„La Craiova (n.r. Universitatea Craiova) dă oricine un milion pe Ivan, pe Baiaram. Chiar mai mult. Eu aș da un milion pe Baiaram, dacă ar fi. Sau pe Ivan, poate și pe Markovic.

De-asta spun că Universitatea Craiova e puternică, dă oricine. Are 3 jucători pe care aș da câte un milion. Nu mai există niciun fotbalist în România pe care să dai un milion. Dacă îmi spune Rotaru să-i dau 3 milioane pe 3 jucători de la ei, îi dau 3 milioane și aleg 3 fotbaliști, pentru că am de unde să aleg.

Dacă mă pune CFR, nu dau, că nu are. Nimeni nu mai are din România. La mine, valoarea e pe bani. Farul nu intră în această ecuație, sunt jucători tineri, care valorează chiar mai mult, dar pe care nu dă nimeni acum un milion”, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și