Închide meniul
NEWS ALERT

Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova. Anunţul oficial făcut. Şumudică, favorit să îi ia locul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2023, 12:52

Reclamă
Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova. Anunţul oficial făcut. Şumudică, favorit să îi ia locul

Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unei conferințe de presă/ Facebook Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova. Clubul lui Mihai Rotaru a făcut anunţul oficial. Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf sunt variantele de înlocuitori.
Universitatea Craiova este prima echipă care îşi schimbă antrenorul în acest sezon. Neagoe a plecat după numai 2 etape.

Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova

„OFICIAL | Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Neagoe au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi dorim mult succes în continuare!„, au anunţat oltenii.
Egalul cu Oţelul Galaţi, scor 0-0, i-a fost fatal lui Eugen Neagoe. Mihai Rotaru a fost  extrem de nemulţumit şi a decis să renunţe la antrenor. Universitatea Craiova a câştigat cu 2-0 în prima etapă, în faţa celor de la Dinamo, şi a remizat pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 0-0.

Eugen Neagoe, aproape de a fi demis de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru are deja două variante de înlocuitori pentru Eugen Neagoe. Este vorba de Marius Şumudică şi de Laurenţiu Reghecampf. În acest moment, Marius Şumudică are cele mai mari şanse de a veni antrenor la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu vreau să comentez prea mult. Craiova are antrenor acum și eu respect mult acest lucru. Sunt cu familia, am sărbătorit-o luni pe fiica mea și am celebrat și o vârstă frumoasă de când sunt căsătorit. Ce pot să spun este atât: îmi este dor de fotbal, să antrenez”, a spus Marius Șumudică, cu puţin timp înainte ca Neagoe să plece de la Universitatea Craiova, pentru prosport.ro.

Marius Şumudică ar fi fost dorit de Mihai Rotaru încă din luna mai, dar Eugen Neagoe l-a convins pe patronul Universităţii Craiova să fie păstrat la echipă. Universitatea Craiova este pe locul 5 în Liga 1, după primele două etape. Oltenii au suferit pentru victoria cu Dinamo. A fost 0-0 la pauză, iar la scorul de 1-0 jucătorii lui Ovidiu Burcă au avut un penalty ratat.

Marius Şumudică a sperat la o revenire pe banca Rapidului, dar şefii din Giuleşti l-au ales pe Cristiano Bergodi. „Şumi” a promis răzbunare şi a anunţat că va accepta orice propunere venită de la o echipă de play-off. Mai mult, a promis că o va lăsa pe Rapid fără titlu.

De acum încolo voi lua în calcul orice ofertă voi avea din ţară pentru că îmi doresc să performez. Peste o lună sau două dacă voi ajunge la o altă echipă, pentru că Rapid nu îmi doresc, dacă voi ajunge la oricare altă echipă din primele 4-5, voi fi fanul acelei echipe. Voi da totul pentru acea echipă ca să iau campionatul. Dacă voi avea şansa să ajung, şi cred că o să ajung, atunci eu voi ajunge campion. Vă fac o promisiune, Şumudică la orice echipă va merge voi fi campion.

Reclamă

Voi face tot ceea ce ţine de mine pentru echipa pe care o voi antrena. Fie că este Craiova, FCSB, Dinamo… orice echipă va fi„, spunea Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și