Închide meniul

Laurențiu Reghecampf cere întăriri la Universitatea Craiova: „Avem nevoie de mai multă valoare”

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2023, 19:16

Reclamă
Laurențiu Reghecampf cere întăriri la Universitatea Craiova: Avem nevoie de mai multă valoare”

Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Trebuie să luăm jocul foarte, foarte serios”

Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă / AntenaSport

Laurențiu Reghecampf cere întăriri la Universitatea Craiova. Tehnicianul formației din Bănie nu este mulțumit, în momentul de față, de lotul pe care îl are la dispoziție și a cerut noi transferuri la echipa patronată de Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Reghe” a revenit pe banca Universității Craiova după aventura din Azerbaidjan, de la Neftci Baku. De când a preluat locul lăsat vacant de Eugen Neagoe, Laurențiu Reghecampf a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 1-1 cu CFR Cluj și o victorie, 1-0 cu Hermannstadt.

Laurențiu Reghecampf cere întăriri la Universitatea Craiova. De câți jucători mai are nevoie tehnicianul

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a declarat că echipa sa ar mai avea nevoie de 3 sau de 4 jucători pentru a ataca cu succes noul sezon din Liga 1. Acesta a făcut această cerere, motivația sa fiind că sezonul este unul lung, iar din cauza acestui lucru mai are nevoie de fotbaliști în lot.

„Eu cred că ne mai trebuie 3-4 jucători, avem nevoie de mai multă valoare în lotul nostru, pentru că vorbim de un campionat lung. Vor veni jucători care cu siguranță vor aduce plus valoare lotului. Măcar 1-2 jucători să aducem până la finalul perioadei de transferuri, ar fi foarte bine.

Dacă nu, vedem în iarnă, când o să știm exact ce avem de făcut. Este nevoie să facem sacrificii, mai ales că vrem campionatul cât mai repede cu putință. Vom schimba multe lucruri, totul spre binele echipei, totul se va face pas cu pas”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași.

Reclamă

Până în momentul de față, în această perioadă de mercato, echipa patronată de Mihai Rotaru a efectuat doar două transferuri. Este vorba despre Alexandru Mitriță și despre Jasmin Kurtic.

Oltenii lui Laurențiu Reghecampf vor juca meciul cu Poli Iași în deplasare, pe data de 12 august, de la ora 21:30. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Mihai Stoica, propunere surpriză pentru Mihai Rotaru

Viceampionii României nu vor putea să se dueleze cu cei de la Universitatea Craivoa pe Arena Naţională din cauza East European Comic Con, eveniment dedicat fanilor benzilor desenate, animaţiilor, jocurilor video şi serialelor TV. Au „interzis” şi pe stadionul din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, managerul general al celor de la FCSB le-a propus oltenilor să fie primiţi pe stadionul „Ion Oblemenco”. Singura condiţie ar fi aceea ca FCSB să primească, pentru fanii ei, jumătate dintre bilete.

„Dacă nu jucăm nici pe Arena Naţională, nici în Ghencea, aş fi de acord să jucăm la Craiova, să putem avea măcar jumătate, jumătate.

Noi vrem să jucăm pe un stadion unde stadionul poate fi plin. Decât să joc pe Arcul de Triumf, eu aș prefera ca meciul să se joace la Craiova! Chiar așa! Fotbalul e făcut pentru spectatori, dar până şi telespectatorii nu suportă să vadă… Cum era atunci în pandemie”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și