Închide meniul

Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0. Laurențiu Reghecampf a obținut prima victorie de la revenirea în Bănie

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2023, 23:25

Reclamă
Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0. Laurențiu Reghecampf a obținut prima victorie de la revenirea în Bănie

Universitatea Craiova - Hermannstadt, LIVE TEXT,

Jucătorii Universităţii Craiova în meciul cu Dinamo / Hepta

Oltenii s-au impus pe teren propriu împotriva formației din Sibiu, pregătită de Marius Măldărășanu. Pentru Universitatea Craivoa a marcat Andrei Ivan, în prima repriză, dintr-o lovitură de la 11 metri. Totuși, victoria a venit și cu emoții, deoarece Hermannstadt a făcut o repriză secundă mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria din etapa a 4-a a Ligii 1 reprezintă prima victorie înregistrată de Laurențiu Reghecampf, de la revenirea pe banca oltenilor. Acesta a debutat în etapa trecută, în Gruia, acolo unde trupa din Bănie a reușit să obțină un rezultat de egalitate pe terenul CFR-ului, scor 1-1. În urma victoriei, Universitatea Craiova se află, temporar, pe locul al 2-lea în Liga 1, în timp ce Hermannstadt a coborât pe poziția a 6-a.

Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0.

Min 90+6: Final de meci în Bănie

Min 90+1: Ocazie pentru Craiova! Andrei Ivan a șutat în brațele portarului

Min 89: Ocazie pentru Hermannstadt, dar sibienii nu au reușit să trimită mingea în poartă

Reclamă

Min 80: Gol anulat pentru Hermannstadt. Alhassan a înscris, dar golul s-a anulat pe motiv de offside

Min 74: Ocazie mare pentru Craiova! Mitriță a ratat din fața porții

Min 51: Ocazie pentru Hermannstadt! Iancu a trimis un șut care nu a prins spațiul porții

Reclamă 4 / 0/3

Min 46: A început a doua repriză

Pauză în Bănie

Min 34: Ocazie pentru Craiova! Ișfan a trimis un șut puternic, scos de portarul sibienilor

Min 18: Oltenii au avut o nouă ocazie! Danciu nu a reușit să lovească mingea, după ce a primit o centrare în fața porții

Min 15: Gol Universitatea Craiova! A marcat Andrei Ivan

Min 13: Penalty pentru Universitatea Craiova!

Min 7: Ocazie pentru Universitatea Craiova, după șutul lui Bancu

Reclamă

Min 1: A început partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf are nevoie de o victorie pentru a urca pe un loc care permite intrarea în play-off-ul Ligii 1. Înainte de această partidă, cele două formații s-au mai întâlnit de 10 ori. Oltenii stau mai bine la capitolul victorii, cu 7 rezultate favorabile. De cealaltă parte, sibienii au câștigat 2 întâlniri directe, în timp ce un meci s-a terminat la egalitate, în anul 2018, cu scorul de 1-1.

Universitatea Craiova – Hermannstadt, echipe de start: 

Universitatea Craiova: I. Popescu – Șt. Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, N. Bancu – Al. Crețu, Screciu, M. Danciu – Ișfan, An. Ivan, Mitriță

Rezerve: D. Lazar – Ndong, Badelj, Căpățînă, Mateiu, Cîmpanu, Roguljic, Baiaram, Markovic

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Hermannstadt: Letica – Butean, V. Găman, I. Stoica – Balaure, Biceanu, Sota, Dr. Iancu, Oroian – G. Iancu, D. Paraschiv

Rezerve: Muțiu – Etienne, Antoche, Bejan, Alhassan, Jipa, Bărbuț, Neguț, Fonseca

Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova
Arbitru: Ionuț Coza / Asistenți: Vasile Marinescu și Romică Bîrdeș
Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache / Arbitru AVAR: Marius Bobe

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova
Arbitru: Ionuț Coza / Asistenți: Vasile Marinescu și Romică Bîrdeș
Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache / Arbitru AVAR: Marius Bobe

Dumitru Dragomir a criticat revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Ce l-a nemulțumit pe „Oracolul din Bălcești”

Dumitru Dragomir s-a declarat nemulțumit de revirea lui „Reghe” pe banca echipei din Bănie. Acesta este de părere că Universitatea Craiova nu a avut evoluții excelente cu Reghecampf pe bancă și că oltenii nu pot câștiga titlul în mandatul acestuia.

„Craiova lui Reghecampf mi s-a părut așa și așa, cam cu două fețe. Una mai în umbră și alta mai către soare. Per total, nu mi-a plăcut. Nu cred că aduce Reghecampf titlul la Craiova.

Le lipsesc 2-3 jucători să ia titlul, că restul au de toate. Au patron tare, dar nu poți să duci totul singur. Mai are 2-3 buni acolo, neînsemnați, dar pricepuți la fotbal”, a spus Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova după ce oltenii s-au despărțit de fostul tehnician, Eugen Neagoe, după doar 2 etape din noul sezon al campionatului. Acesta a plecat după egalul cu Oțelul Galați, scor 0-0, rezultat care l-a nemulțumit pe Mihai Rotaru.

Cele mai mari succese din cariera de antrenor a lui Laurențiu Reghecampf au fost atinse în primul mandat pe banca celor de la FCSB, între mai 2012 și mai 2014. În acea perioadă, „Reghe” a reușit să câștige două titluri de campion, iar echipa a obținut rezultate notabile pe plan european.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și