Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4: „Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 august 2023, 0:01

Laurenţiu Reghecampf, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4: „Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus

Laurenţiu Reghecampf, după Poli Iaşi - Universitatea Craiova 1-4

Laurenţiu Reghecampf / Profimedia

Laurenţiu Reghecampf, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4. Antrenorul formaţiei din Bănie a vorbit despre victoria echipei sale din meciul din etapa cu numărul 5 a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova s-a impus cu 4-1, după ce a fost condusă la pauză, graţie golului marcat de Alin Roman. Tot Alin Roman a fost eliminat în minutul 60, după care a urmat revenirea oltenilor.

Laurenţiu Reghecampf, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4: „Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus”

Markovic, Ivan, Mitriţă şi Roguljic au marcat pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf, care a revenit pe locul 2 în Superligă.

Este exact ce v-am spus. Dacă luăm în serios și jucăm la adevărata noastră valoare, nu avem probleme. Dacă nu jucăm ce trebuie, ne facem singuri probleme, cum s-a întâmplat în prima repriză. Nu am fost agresivi, le-am dat foarte multe spații, de asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus. În repriza a doua s-a văzut o schimbare, a fost totul pozitiv și sunt mulțumit. Puteam să marcăm și mai multe goluri și vom ajunge la nivelul acesta, să marcăm mai multe goluri.

Reclamă

Mitriță este un jucător foarte important. A resimțit ceva în prima repriză, sper să nu fie ceva mai serios. (n.r. despre Mitriţă la naţională) Asta nu e problema mea, noi încercăm să îi antrenăm, să îi punem în valoare. E decizia selecţionerului. Acest lucru nu îl discut niciodată.

(n.r. despre transferuri) Deocamdată, suntem bine, dacă va apărea vreo oportunitate, un jucător care să ne ajute să ridicăm nivelul echipei, vom încerca să-l luăm.

(n.r. despre titlu) Acesta este obiectivul. În fiecare an este acelaşi obiectiv. Vom lupta şi vom încerca să câştigăm fiecare partidă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4

Craiovenii au avut o ocazie de a deschide scorul în minutul 4, la o cursă a lui Andrei Ivan care a pasat în careu pentru Markovic, aflat în poziţie centrală, însă acesta a pus latul şi a trimis pe lângă poartă. Apoi meciul s-a jucat pe contre, cu faze de poartă pentru embele echipe. Scorul a fost deschis în minutul 44 de gazde, prin Alin Roman, din lovitură liberă uşor deviată.

Partea secundă a adus un pressing al oltenilor şi un cartonaş roşu pentru căpitanul ieşenilor, Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58. Craiova a profitat şi Markovic a egalat în minutul 65, cu o lovitură de cap. Oaspeţii au marcat şi golul al doilea, în minutul 78. Pasă lungă a lui Mitriţă pentru Andrei Ivan, care l-a depăşit pe Florin Ilie şi l-a învins pe Ailenei cu un şut la colţul lung. Acelaşi Alexandru Mitriţă a marcat şi golul de 3-1, în minutul 90, iar Roguljic a făcut 4-1 în minutul 90+4, aducând o victorie clară Craiovei, care îi plasează pe elevii lui Reghecampf pe poziţia a doua în clasament, cu 11 puncte.

Cu numai 3 puncte, Poli Iaşi este pe locul 14.

POLI IAŞI: Ailenei – Martac, Fl. Ilie, Katanec (Tincu 81), Stefanovici – Jatoba (R. Ion 70), Bordeianu, A. Roman, Luis Phelipe (Vojtus 81) – A. Gheorghiţă (Mogoş 70), Harrison (Itu 61). ANTRENOR: Leo Grozavu

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Ndong (Şt. Vlădoiu 46), Zajkov, Raul Silva (Mateiu 63), Bancu – Al. Creţu (Roguljic 63), Baiaram (Danciu 81), Screciu – A. Ivan, Markovic (Işfan 70), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Laurenţiu Reghecampf

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și