Închide meniul

Poli Iași – Universitatea Craiova 1-4. Alexandru Mitriţă a marcat primul gol de la revenirea la Craiova. Oltenii, show total

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 august 2023, 23:15

Poli Iași – Universitatea Craiova 1-4. Alexandru Mitriţă a marcat primul gol de la revenirea la Craiova. Oltenii, show total

Alexandru Mitriţă a marcat primul gol d ela revenirea la Universitatea Craiova

Hepta

Poli Iași – Universitatea Craiova 1-4. Alexandru Mitriţă, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Rogulic au dus-o pe Universitatea Craiova pe locul 2 în clasamentul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima repriză a fost una de coşmar pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf. Roman a deschis scorul în finalul primei reprize. Din înger, Roman a devenit demon pentru echipa lui Leo Grozavu, după ce a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Cu un om în plus, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a marcat de 4 ori, prin Jovan Markovic, Andrei Ivan, Alexandru Mitriţă şi Ante Rogulic.

Poli Iași – Universitatea Craiova 1-4

Min. 90+4: GOOOL Universitatea Craiova! A marcat şi Rogulic!

Min. 90: GOOOL Universitatea Craiova! Alexandru Mitriţă a marcat primul gol de la revenirea la Universitatea Craiova!

Reclamă

Min. 77: GOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan a marcat după pasa de senzaţie a lui Mitriţă!

Min. 75: Ocazie Universitatea Craiova! Atac periculos al echipei lui Lauren’iu Reghecampf, însă şutul lui Alexandru Mitriţă a fost blocat!

Min. 66: GOOOL Universitatea Craiova! Jovan Markovic a egalat, după o fază creată de Alexandru Mitriţă. Markovic a marcat cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 58: Roman a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat!

Min. 45: GOOL Poli Iaşi! Nou-promovata a deschis scorul în finalul primei reprize. Alin Roman a marcat dintr-o lovitură liberă din apropierea careului, cu un şut deviat de zidul craiovenilor.

Min. 26: Ocazie Poli Iaşi! Jatoba a tras de la distanţă, dar Laurenţiu Popescu a reuşit să reţină.

Min. 5: Ocazie Universitatea Craiova! Acţiune bună a lui Andrei Ivan pe partea dreaptă, i-a pasat în careu lui Markovic, dar şutul acestuia a trecut pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

Poli Iași – Universitatea Craiova – echipele de start

Poli Iași: Ailenei – Martac, Fl. Ilie, Katanec, Ștefanovici – Jatoba, Bordeianu, A. Roman, Luis Phelipe – Gheorghiță, Harrison.

Reclamă

Rezerve: Celeadnic – A. Mogoș, R. Ion, S. Șerban, Itu, Vașvari, Hlistei, Vijtus, Tincu

Antrenor: Leo Grozavu

Universitatea Craiova: L. Popescu – Ndong, Zajkov, Raul Silva, Bancu – Al. Crețu, Baiaram, Screciu – Ivan, Markovic, Mitriță

Rezerve: Goga – Vlădoiu, Borța, Căpățînă, Mateiu, Cîmpanu, Ișfan, Roguljic, Danciu

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Ultimul meci dintre cele două formații a avut loc în februarie 2021, în Liga 1. Atunci, cei de la Universitatea Craiova s-au impus în fața moldovenilor, în Copou, cu scorul de 3-0. În total, până la confruntarea din această seară, cele două echipe s-au întâlnit de 19 ori. Dintre aceste meciuri, 12 s-au încheiat cu victoria oltenilor, în timp ce formația din Copou a câștigat 5 partide. De asemenea, 2 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Înainte de acest meci, oltenii lui Laurențiu Reghecampf ocupă locul al 4-lea în prima ligă, cu 8 puncte, în timp ce Poli Iași se află pe locul 14 cu 3 puncte.

Poli Iași – Universitatea Craiova, echipele probabile:

POLI IAȘI: 12. Ailenei – 2. Martac, 4. Tincu, 32. Katanec, 17. S. Șerban – 95. Jatoba, 37. Bordeianu, 10. A. Roman – 77. Vojtus, 21. Luis Phelipe, 80. Gheorghiță

REZERVE: 22. Celeadnic, 6. Fl. Ilie, 7. A. Ciobanu, 8. Vașvari, 18. Ștefanovici, 19. Itu, 24. Marchioni, 30. Mogoș, 94. Hlistei

ANTRENOR: Leo Grozavu

UNIVERSITATEA CRAIOVA: 21. L. Popescu – 12. Ndong, 26. Zajkov, 34. R. Silva, 11. Bancu – 4. A. Crețu, 6. Screciu – 10. Baiaram, 37. Danciu, 28. Mitriță – 9. A. Ivan

REZERVE: 1. Lazar, 2. Vlădoiu, 7. Câmpanu, 8. Mateiu, 15. Badelj, 20. Markovic, 23. Căpățână, 24. Roguljic, 31. Ișfan

ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iași)
Arbitru: Istvan Kovacs / A1: Ovidiu Artene, A2: Marius Marica
Arbitru VAR: Marcel Bîrsan / Arbitru AVAR: Stelian Slabu

Laurențiu Reghecampf cere întăriri la Universitatea Craiova. De câți jucători mai are nevoie tehnicianul

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a declarat că echipa sa ar mai avea nevoie de 3 sau de 4 jucători pentru a ataca cu succes noul sezon din Liga 1. Acesta a făcut această cerere, motivația sa fiind că sezonul este unul lung, iar din cauza acestui lucru mai are nevoie de fotbaliști în lot.

„Eu cred că ne mai trebuie 3-4 jucători, avem nevoie de mai multă valoare în lotul nostru, pentru că vorbim de un campionat lung. Vor veni jucători care cu siguranță vor aduce plus valoare lotului. Măcar 1-2 jucători să aducem până la finalul perioadei de transferuri, ar fi foarte bine.

Dacă nu, vedem în iarnă, când o să știm exact ce avem de făcut. Este nevoie să facem sacrificii, mai ales că vrem campionatul cât mai repede cu putință. Vom schimba multe lucruri, totul spre binele echipei, totul se va face pas cu pas”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași.

Până în momentul de față, în această perioadă de mercato, echipa patronată de Mihai Rotaru a efectuat doar două transferuri. Este vorba despre Alexandru Mitriță și despre Jasmin Kurtic.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și