Închide meniul

Universitatea Craiova – Sepsi 2-1. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf au obținut victoria în 10 oameni, după eliminarea lui Badelj

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2023, 23:25

Reclamă
Universitatea Craiova – Sepsi 2-1. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf au obținut victoria în 10 oameni, după eliminarea lui Badelj

Universitatea Craiova - Sepsi 2-1

Jucătorii Universității Craiova, la meciul cu Sepsi / Universitatea Craiova

Universitatea Craiova – Sepsi, în etapa cu numărul 9 a noului sezon de Liga 1. Meciul a fost în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii lui Laurențiu Reghecampf au început cu dreptul partida de pe Ion Oblemenco. În minutul 1 al meciului, Markovic a deschis scorul după un contraatac al formației din Bănie. Tot elevii lui „Reghe” au marcat și în minutul 28, atunci când Houri a trimis balonul în poarta lui Niczuly. Scorul final a fost stabilit de Ștefănescu, care a marcat simplu în poarta lui Popescu. După această victorie, gazdele se află pe locul 2 în campionat, cu 17 puncte, în timp ce Sepsi este pe locul 6, cu 12 puncte.

Universitatea Craiova – Sepsi 2-1

Min 90+2: Ocazie pentru Sepsi! Safranko a trimis mingea, cu capul, direct în brațele lui Popescu

Min 87: Gol anulat pentru Sepsi! Reușita lui Ninaj nu a fost valabilă, deoarece jucătorul covăsnenilor a înscris din offside.

Min 73: Ocazie mare pentru Universitatea Craiova! Raul da Silva a trimis minea cu capul spre poartă, dar Niczuly a respins, după o paradă impresionantă.

Reclamă

Min 59: Oltenii lui Laurențiu Reghecampf au rămas în 10 oameni! Badelj a fost eliminat, după ce a comis un faul din postura de ultim apărător.

Min 52: Ocazie pentru Universitatea Craiova. După o cursă frumoasă, Markovic trimite un șut slab către poarta adversarilor.

Min 46: A început a doua repriză.

Reclamă 4 / 0/3

Min 45+2: Pauză la Craivoa!

Min 42: Universitatea Craiova – Sepsi 2-1! Marius Ștefănescu a redus din diferență. Jucătorul covăsnenilor a înscris fără probleme în poarta lui Popescu.

Min 34: Ocazie pentru Universitatea Craiova. Alexandru Mitriță a trimis balonul peste poartă, din apropierea careului mic.

Min 28: Universitatea Craiova – Sepsi 2-0! Oltenii au majorat diferența prin golul lui Houri . Francezul a trimis un șut puternic care s-a oprit direct în plasa porții lui Niczuly

Min 14: Ocazie pentru Universitatea Craiova. Danciu a trimis un șut slab către poarta lui Niczuly, iar acesta a prins balonul fără probleme.

Min 1: Universitatea Craiova – Sepsi 1-0! Markovic a deschis rapid scorul, după un contra-tac excelent al oltenilor.

Min 1: A început meciul

Reclamă

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Mateiu – Danciu, Houri, Mitriță – Markovic

Rezerve: D. Lazar – Raul da Silva, Căpățînă, Sala, Kurtic, Ișfan, A. Ivan, Roguljic, Koljic

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Sepsi: Niczuly – Oteliță, Bălașa, Ninaj, D. Ciobotariu – Rodriguez, N. Păun – Aganovic, Alimi, M. Ștefănescu – Safranko

Rezerve: D. Moldovan – Oroian, Kecskes, Fl. Ștefan, C. Matei, I. Gheorghe, V. Damașcan, R. Varga, Debeljuh

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Universitatea Craiova – Sepsi, LIVE TEXT, 21:30

Universitatea Craiova a suferit două înfrângeri, în ultimele două etape. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au fost învinşi categoric de FCSB, în runda precedentă, scor 0-3.

În urmă cu două etape, Universitatea Craiova a pierdut clar şi duelul cu Farul, scor 0-2. De cealaltă parte, Sepsi are moral bun înaintea duelului din Bănie. Covăsnenii au învins-o pe UTA în etapa trecută de Liga 1.

În play-off-ul sezonului trecut, cele două echipe şi-au ămprţit victoriile. Universitatea Craiova a câştigat duelul tur, de la Sfântu Gheorghe, în timp ce returul din Bănie a fost câştigat de Sepsi.

Echipele probabile:

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, R. Silva, Screciu, Bancu – A. Crețu, Mateiu – Houri, Danciu, Mitriță – A. Ivan
Rezerve: Lazar, Ndong, Badelj, Koljic, Markovic, M. Căpățână, Kurtic, Ișfan, Atanas Trică
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Bălașa, Ninaj, Oteliță – J. Rodriguez, N. Păun – Ștefănescu, Alimi, I. Gheorghe – Safranko
Rezerve: D. Moldovan, Damașcan, Oroian, Francisco, Kallaku, Aganovici, R. Varga, Rondon
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Laurențiu Reghecampf are probleme de lot, înainte de Universitatea Craiova – Sepsi

Laurențiu Reghecampf are probleme de lot, înainte de Universitatea Craiova – Sepsi. Antrenorul din Bănie a vorbit despre situația echipei sale, înaintea duelului cu echipa din Covasna.

„Avem doi jucători care nu vor putea participa la meci, accidentarea lui Zajkov de la echipa națională și accidentarea lui Baiaram. Nu vom putea juca cu ei, nici măcar nu știm exact care va fi perioada lor de refacere. Sper ca ceilalți jucători care vor intra pe teren să aibe o atitudine bună”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

„Venim după o perioadă grea, două săptămâni de la meciul cu FCSB unde nu am avut niciun joc, numai antrenamente. Am avut un meci amical, dar contează mai puțin. Venim după un joc pe care l-am pierdut la București, unde din păcate nu am avut atitudinea necesară pentru a câștiga puncte.

Va trebuie să avem o altă atitudine, va trebui să avem un alt joc și să încercăm împreună cu fanii să câștigăm. Suntem obligați pentru că suntem într-o situație neplăcută. Nu ne-am închipuit că putem să pierdem două meciuri la rând, chiar dacă adversarii au fost Farul și FCSB”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și