Închide meniul

Laurențiu Reghecampf le-a pus gând rău rivalelor FCSB și CFR Cluj. „Să ardă stadionul! Să le transmitem un mesaj!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 aprilie 2022, 17:35

Laurențiu Reghecampf le-a pus gând rău rivalelor FCSB și CFR Cluj. „Să ardă stadionul! Să le transmitem un mesaj!

Laurențiu Reghecampf visează să câștige titlul cu Universitatea Craiova

Hepta

Universitatea Craiova merge ceas în play-off, iar echipa lui Laurențiu Reghecampf visează să le „fure” titlul rivalelor CFR Cluj și FCSB pe ultima sută de metri. Antrenorul oltenilor a transmis un mesaj de luptă înaintea partidei din următoarea etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova va primi vizita celor de la FC Voluntari, singura echipă care a reușit să-i învingă pe elevii lui Laurențiu Reghecampf în acest play-off.

Laurențiu Reghecampf le-a pus gând rău rivalelor FCSB și CFR Cluj

Reghe vrea ca Bănia să fie plină la meciul cu FC Voluntari. Antrenorul Universității Craiova a făcut apel la fani să vină în număr mare pe stadionul Ion Oblemenco.

„Toţi jucătorii sunt pregătiţi să facă performanţă, să joace 90 de minute. O să ne gândim la o strategie, dar până atunci să faceţi un apel, să avem 25.000 de oameni la meciul cu Voluntari, să ia foc stadionul. Trebuie să ardă stadionul, eu asta îmi doresc, să transmitem un mesaj către celelalte echipe, că suntem puternici și luptăm până la capăt”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă dinaintea partidei.

Cinci victorii și o înfrângere are Universitatea Craiova în play-off. Echipa lui Laurențiu Reghecampf e la șase puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu patru etape rămase de disputat.

Reclamă

Universitatea Craiova – FC Voluntari se joacă sâmbătă, de la ora 20.00, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reghecampf, elogiu pentru Alexandru Crețu

Laurențiu Reghecampf l-a lăudat la scenă deschisă pe Alexandru Crețu. Fundașul reprofilat în mijlocaș a marcat o dublă în meciul cu FC Argeș, iar antrenorul oltenilor l-a descris drept o variantă de viitor pentru echipa națională.

„Am fost obligaţi să facem mişcarea asta (n.r. – schimbarea postului lui Creţu), pentru că în ultima zi de cantonament a fost un fiasco total, s-a accidentat Houri şi atunci opţiunile noastre de a juca cu doi mijlocaşi ofensivi au fost aproape nule, pentru că trebuia să ne gândim şi la cazul în care unul dintre ei se accidentează.

Reclamă 4 / 0/3

Creţu ştiam că are calitate fizică bună, este un jucător foarte înalt, foarte dificil când vine din spate cu tempo, cu o tehnică bună pentru postul respectiv, nu am riscat nimic, el a muncit, este foarte serios şi lucrul acesta l-a ajutat foarte mult.

Nu am cum să vă spun dacă îl văd pe Creţu la echipa naţională, cred că ar trebui să respectăm în primul rând deciziile selecţionerului. Are destul de timp să se pregătească până în vară şi să aibă mai multe soluţii. Creţu este un jucător în formă bună, care ar putea ajuta echipa naţională.”, a mai spus Reghecampf, după FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și