Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, mesaj de luptă chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Ce îi aşteaptă pe roş-albaştri în Bănie. Reacţia lui Toni Petrea

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2022, 19:09

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, mesaj de luptă chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Ce îi aşteaptă pe roş-albaştri în Bănie. Reacţia lui Toni Petrea

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi

Laurențiu Reghecampf, în timpul unui meci / Hepta

Laurenţiu Reghecampf, mesaj de luptă cu mai puţin de o oră înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul oltenilor le-a promis fanilor că va face tot ce depinde de el pentru o victorie în faţa roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă au rămas fără şanse la titlu după victoria obţinută de CFR Cluj pe terenul lui FC Argeş, scor 6-0, Reghecampf asigură că îşi doreşte cu orice preţ clasarea pe locul secund.

Laurenţiu Reghecampf, mesaj de luptă înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

În primul rând jucăm acasă, va fi un meci cu stadionul plin. Lucru care ar trebui să ne ambiţioneze să avem un rezultat pozitiv. Va fi un meci greu, presiunea este pe FCSB. Noi ne jucăm şansa pentru locul 2, primul loc nu mai este valabil. Încercăm să câştigăm meciul de astăzi. E all in.

Noi întotdeauna am spus că obiectivul nostru e locul 2. În sufletul nostru mai speram la campionat, dar erau şanse mici. Acelaşi obiectiv îl avem şi sperăm să câştigăm.

Nu ştiu dacă am eu o cheie câştigătoare. Faptul că Mateiu nu este refăcut, de asta l-am urcat pe Screciu la mijloc. Mateiu a avut probleme, credeam că se reface„, a declarat Laurenţiu Reghecampf înaintea meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Cel mai aşteptat meci de pe stadionul „Ion Oblemenco” se va disputa cu casa închisă. Cele aproape 30.000 de bilete s-au epuizat încă din urmă cu patru zile.

Este echipa lor cea mai bună, au cei mai în formă jucători. Trebuie să câştige. Nu ştiu cât de mare este presiunea, dar un lucru sunt sigur. Au venit la Craiova să câştige şi să rămână în urma lui CFR Cluj. Este pentru prima dată când joc la Craiova cu stadionul plin, să vedem ce va fi după meciul de azi”, a precizat antrenorul Universităţii Craiova.

Şi Toni Petrea a oferit ultimele detalii înaintea confruntării pe care este obligat să o câştige. Cu o victorie FCSB se va apropia din nou la două puncte de liderul CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea: „Jucătorii trebuie să se mulţumească cu o  asemenea atmosferă”

Cred că de când a început play-off-ul am avut mereu câte o finală. Cel mai important meci este cel din această seară, cu o formaţie foarte ofensivă. Sper să ne ridicăm la nivelul jocului şi la final să fim fericiţi.

Tănase a revenit la poziţia lui, de inter. Avem posibilitatea să jonglăm pe anumite posturi. Cordea a jucat şi etapa trecută. Important pentru noi este ce fac jucătorii pe teren, să îşi aducă un aport la evoluţia echipei.

Chiar dacă avem o echipă tânără, trebuie să se obişnuiască cu o asemenea atmosferă. Aşa este frumos să se joace. Ne bucurăm că avem alături de noi o galerie consistentă, le mulţumim pe această cale.

A venit atât de multă lume la stadion ca să ce? Ei (n.r. cei de la Universitatea Craiova) vor juca, va fi o partidă interesantă„, a declarat Toni Petrea.

Jucătorii de la FCSB au făcut „noapte albă”

Jucătorii de la FCSB au făcut „noapte albă” înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Elevii lui Toni Petrea au ajuns în Bănie ieri, 7 mai, şi au avut parte de o „mare surpriză” la hotelul unde au fost cazaţi: o nuntă era în desfăşurare!

Universitatea Craiova nu mai are nicio șansă matematic la titlul din Liga, dar are miza poziția secundă a clasamentului, fiind la o distanță de patru puncte de rivala FCSB, cu trei meciuri rămase de disputat. De cealaltă parte, gruparea roş-albastră este obligată să câştige în Bănie pentru a menţine distanţa de 2 puncte faţă de rivala CFR Cluj.

Chiar în timp ce delegaţia FCSB a ajuns în Bănie, jucătorii au fost surprinşi de ce au descoperit la hotelul de patru stele unde au fost cazaţi. O nuntă era în desfăşurare, iar muzica se auzea încă din parcare.

Reclamă

Ba mai mult, vedetele lui Gigi Becali, în frunte cu Toni Petrea, s-au întâlnit cu nuntaşii la intrarea în hotel. Aceştia nu s-au ferit să îi salute pe bucureşteni, care vor juca în această seară cu favoriţii lor.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” Vezi toate știrile
Citește și