Închide meniul
EXCLUSIV

Jucătorii de la FCSB au făcut „noapte albă” înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Ce s-a întâmplat la hotel

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 17:18

Jucătorii de la FCSB au făcut „noapte albă înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Ce s-a întâmplat la hotel

FCSB, sosire la hotel înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB

FCSB, sosire la hotel înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB / Colaj Antena Sport

Jucătorii de la FCSB au făcut „noapte albă” înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Elevii lui Toni Petrea au ajuns în Bănie ieri, 7 mai, şi au avut parte de o „mare surpriză” la hotelul unde au fost cazaţi: o nuntă era în desfăşurare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova nu mai are nicio șansă matematic la titlul din Liga, dar are miza poziția secundă a clasamentului, fiind la o distanță de patru puncte de rivala FCSB, cu trei meciuri rămase de disputat. De cealaltă parte, gruparea roş-albastră este obligată să câştige în Bănie pentru a menţine distanţa de 2 puncte faţă de rivala CFR Cluj.

Jucătorii de la FCSB au făcut „noapte albă” înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Chiar în timp ce delegaţia FCSB a ajuns în Bănie, jucătorii au fost surprinşi de ce au descoperit la hotelul de patru stele unde au fost cazaţi. O nuntă era în desfăşurare, iar muzica se auzea încă din parcare.

Ba mai mult, vedetele lui Gigi Becali, în frunte cu Toni Petrea, s-au întâlnit cu nuntaşii la intrarea în hotel. Aceştia nu s-au ferit să îi salute pe bucureşteni, care vor juca în această seară cu favoriţii lor.

Toni Petrea este antrenorul FCSB
Toni Petrea, sosire la hotel înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB. Roș-albaștrii au nevoie uriașă de victorie în partida din Bănie, ca să spere în continuare la titlu.

Reclamă

FCSB vine după patru victorii la rând în Liga 1. De-a lungul acestor partide, roș-albaștrii au înscris 13 goluri și nu au încasat niciunul. Gigi Becali e sigur că echipa lui Toni Petrea e prea puternică pentru Universitatea Craiova.

”Dacă vrea Dumnezeu, CFR nu e în formă, dar vă dați seama că e echipă puternică. E normal să câștige cu FC Argeș. Se poate întâmpla orice. A doua repriză ce a făcut CFR cu Farul? Au avansat că ceilalți au jucat cu copii. E treaba lor, fiecare face cum vrea, dar nu are rost să vorbim de meciurile astea.

Eu nu mai vreau să zic, dar dacă e după lucrurile lumești, valoarea e de partea noastră, în formă suntem. Nu știu dacă Craiova e în formă prea mare, repriza a doua cu Voluntariul a fost slabă. Nu știu, eu nu cred, n-are rost. Trebuie să-l câștigăm, dar echipa noastră e prea puternică și avem jucătorii în formă, nu ne poate opri nimeni, e greu”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf, înainte de Universitatea Craiova – FCSB

În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie. Acum, în Bănie, stadionul va fi plin pentru retur.

”Suntem sold-out şi mulţumim fanilor. Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci, după el vom şti multe lucruri. Ne dorim să rămânem cât mai sus. Jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, sper ca suporterii să fie lângă echipă până la final. Întâlnim echipa care a marcat, paralel cu noi, cele mai multe goluri. Poate pune probleme multe, încercăm să nu le dăm ocazia. Sigur va fi un meci frumos”, a spus și Reghecampf.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și