Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, mesaj motivațional incredibil, pentru Chipciu și Tănase! ”`Băi, voi sunteți jucători de Bayern Munchen, acolo vă văd ca valoare!`”

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2022, 10:18

Reclamă
Laurențiu Reghecampf, mesaj motivațional incredibil, pentru Chipciu și Tănase! ”`Băi, voi sunteți jucători de Bayern Munchen, acolo vă văd ca valoare!`”

Laurențiu Reghecampf, mesaj motivațional incredibil, pentru Chipciu și Tănase!

Laurențiu Reghecampf, la finalul unui meci / Profimedia Images

Laurențiu Reghecampf avea un mesaj motivațional incredibil, pe vremea când antrena la Steaua. Alexandru Chipciu a dezvăluit că pe el și pe Tănase îi compara cu starurile lui Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și asta i-a ajutat pe jucătorii roș-albaștrilor să lupte de la egal la egal cu forțele Europei. În sezonul 2012-2013, Steaua elimina Ajax și pierdea greu în optimile Europa League, cu Chelsea, după o victorie în tur, pe Arena Națională.

Laurențiu Reghecampf, mesaj motivațional incredibil, pentru Chipciu și Tănase

”Reghe îți dădea o încredere fantastică, nu am cuvinte! Atunci, dacă jucam cu Real Madrid, nu ne gândeam unul înainte de meci că n-am putea să-i batem. Mintea noastră așa era setată, așa gândeam zi de zi.

Apoi, mentalitatea noastră, că avea „material” cu care să fixeze abordarea asta. Reghe îmi spunea mie și lui Tănase: “Băi, voi sunteți jucători de Bayern Munchen, acolo vă văd ca valoare!”

Îți dădea un curaj fabulos. Și, sigur, pregătirea de top a lui Tommy Neubert. Metodă germană, revoluționară pentru fotbalul nostru”, a spus Chipciu, citat de playsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Laurențiu Reghecampf nu exclude varianta revenirii la FCSB

Laurențiu Reghecampf nu exclude varianta revenirii la FCSB. Antrenorul susține că nici nu va negocia cu Gigi Becali în momentul în care cei doi vor hotărî se colaboreze din nou.

Laurențiu Reghecampf a cucerit 4 trofee alături de Gigi Becali, la FCSB, două titluri de campion, o Cupă a Ligii și o Supercupă a României. Mai mult, echipa pusă la punct de Thomas Neubert ajungea până în optimile Europa League, unde era eliminată de Chelsea, în ediția 2012-2013.

”Nu am avut discuții cu Gigi despre preluarea echipei. Gigi Becali îmi este ca un frate, un prieten apropiat. Mereu discutăm despre multe lucruri și sfaturile lui mereu m-au ajutat!

Reclamă

Când am să vorbesc cu adevărat cu Gigi despre preluarea echipei, atunci să fiți siguri că am să fiu și antrenorul echipei. Eu nu negociez cu Gigi, mă cunoaște, mă știe, noi doi dacă lucrăm împreună nu o facem în urma unor negocieri, ci o facem din suflet”, a spus Reghecampf, citat de digisport.ro, cu o lună în urmă.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și