Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, prima declaraţie despre posibila revenire la FCSB: „Clubul e în inima mea, îl respect pe Gigi Becali!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2022, 13:49

Laurenţiu Reghecampf, prima declaraţie despre posibila revenire la FCSB: „Clubul e în inima mea, îl respect pe Gigi Becali!

Laurenţiu Reghecampf, prima declaraţie despre posibila revenire la FCSB

Laurenţiu Reghecampf, SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea şi a oferit prima declaraţie despre posibila revenire la FCSB. Antrenorul lui Neftchi Baku este văzut drept o soluţie pentru a prelua postul rămas vacant după demisia lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a evitat să spună dacă există vreo şansă să ajungă la un acord cu Gigi Becali. Totuşi, a ţinut să anunţe că FCSB a rămas în inima lui. Cu roş-albaştrii are două titluri din postura de jucători şi două din cea de antrenor.

Laurenţiu Reghecampf, prima declaraţie despre posibila revenire la FCSB

Nu vreau să comentez nimic pe această temă, fiindcă orice aș spune ar lăsa loc la interpretări. E un club aflat pentru totdeauna în inima mea, îl respect pe Gigi Becali, acolo sunt oameni care știu ce trebuie făcut. Chiar nu-mi doresc să intru în niciun fel de discuții și speculații pe tema FCSB!„, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru playsport.ro.

Tehnicianul care este în prezent la Neftchi Baku a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care a plecat de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru nu i-a îndeplinit cerinţele şi a preferat să plece pentru a antrena în Azerbaidjan.

E foarte simplu. Am purtat niște discuții pe tema lotului și a obiectivelor. Asta se întâmpla în iarnă, când erau și mulți accidentați, aveam nevoie de jucători. Nu s-a rezolvat absolut nimic. Iar în vară, când am reluat tema, iar nu s-a mișcat nimic. Am ajuns la niște dialoguri în contradictoriu, moment în care am preferat să ne despărțim, să rămânem prieteni și să nu deviem în discuții mai urâte.

Reclamă

Dacă un antrenor cere ceva decent și nu i se aduce, înseamnă că undeva la mijloc există un scurtcircuit. Vor apărea mereu discuții că nu există același plan de ambele părți. N-am vorbit concret despre nume, ci doar de anumite poziții pe care aș fi vrut să le acoperim. Răspunsul a fost mereu că ”se rezolvă, se rezolvă, se rezolvă”, dar faptic nu s-a întâmplat nimic. Abia după ce am plecat eu de acolo s-au rezolvat niște lucruri pe care și eu le solicitasem. Când se petrec astfel de situații, nu mai există atmosfera potrivită la echipă și nici modul de lucru nu mai e cel care ar trebui să fie„, a mai spus „Reghe”.

Gigi Becali, întrebat dacă îl aduce pe Laurenţiu Reghecampf la FCSB

Gigi Becali a fost întrebat dacă îl aduce pe Laurenţiu Reghecampf antrenor la FCSB, după demisia lui Nicolae Dică. Patronul roş-albaştrilor nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că este o variantă pe care nu şi-o permite.

Latifundiarul din Pipera nu s-a grăbit să numească un nou antrenor la vicecampioana României. Mihai Pintilii a fost interimar în eşecul cu West Ham din Conference League, scor 0-3. Tot el va sta pe bancă şi cu Rapid şi FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

După plecarea lui Dică, Gigi Becali i-a trecut pe lista scurtă pe Ilie Poenaru, Andrei Prepeliţă, Eugen Neagoe şi Liviu Ciobotariu. Revenirea lui Reghecampf este imposibilă, anunţă omul de afaceri.

El are acolo echipă, nici nu am vorbit despre el. El are echipă, antrenează. Cum să îl iei de acolo? Poţi să îl iei? Acolo are salariu mare, un milion şi jumătate.

Mă mai apuc eu acum să negociez? Eu acum încerc să văd ce pot să fac ca să mă retrag. Ăştia nu vezi că se distrează cu noi? Nici nu s-au antrenat, nu au forţat„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Pintilii rămâne „principal” în cazul în care va reuşi să ia şase puncte din următoarele două meciuri din campionat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și