Închide meniul

Gigi Becali, întrebat dacă îl aduce pe Laurenţiu Reghecampf la FCSB. Răspunsul categoric dat după umilinţele din Conference League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2022, 11:06

Gigi Becali, întrebat dacă îl aduce pe Laurenţiu Reghecampf la FCSB. Răspunsul categoric dat după umilinţele din Conference League

Gigi Becali, întrebat dacă îl aduce pe Laurenţiu Reghecampf la FCSB

Laurenţiu Reghecampf a fost antrenorul lui FCSB / Profimediaimages

Gigi Becali a fost întrebat dacă îl aduce pe Laurenţiu Reghecampf antrenor la FCSB, după demisia lui Nicolae Dică. Patronul roş-albaştrilor nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că este o variantă pe care nu şi-o permite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera nu s-a grăbit să numească un nou antrenor la vicecampioana României. Mihai Pintilii a fost interimar în eşecul cu West Ham din Conference League, scor 0-3. Tot el va sta pe bancă şi cu Rapid şi FC U Craiova 1948.

Gigi Becali, întrebat dacă îl aduce pe Laurenţiu Reghecampf la FCSB

După plecarea lui Dică, Gigi Becali i-a trecut pe lista scurtă pe Ilie Poenaru, Andrei Prepeliţă, Eugen Neagoe şi Liviu Ciobotariu. Revenirea lui Reghecampf este imposibilă, anunţă omul de afaceri.

El are acolo echipă, nici nu am vorbit despre el. El are echipă, antrenează. Cum să îl iei de acolo? Poţi să îl iei? Acolo are salariu mare, un milion şi jumătate.

Mă mai apuc eu acum să negociez? Eu acum încerc să văd ce pot să fac ca să mă retrag. Ăştia nu vezi că se distrează cu noi? Nici nu s-au antrenat, nu au forţat„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Reghecampf este sub contract cu Neftchi Baku, echipă care este pe locul 3 în campionatul din Azerbaidjan. Jucătorii lui Reghe au avut rezultate sub aşteptări şi au ajuns la opt puncte în spatele lui Qarabag. Liderul are şi o restanţă de disputat.

Reghecampf are în palmares două titluri cu echipa lui Gigi Becali, în 2013 şi 2014. Cu el pe bancă, roş-albaştrii au mai câştigat Supercupa României (2013) şi Cupa Ligii (2016).

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Pintilii rămâne „principal” în cazul în care va reuşi să ia şase puncte din următoarele două meciuri din campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit după dezastrul din Conference League

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit după dezastrul din Conference League. Dacă până acum, vicecampioana evita adversarii puternici din preliminariile cupelor europene, acest lucru nu se va mai întâmpla din stagiunea viitoare. Asta dacă echipa din Berceni prinde un loc european.

Conform calculelor făcute de fanatik.ro, FCSB va avea un coeficient de 11.000 de puncte, pentru campania 2023-2024. Comparativ, în 2008, coeficientul era de peste 59.000 de puncte, după un 2006 cu semifinală de Cupa UEFA. De asemenea, acesta este cel mai mic coeficient din era Gigi Becali.

FCSB a obţinut 2.500 de puncte în acest sezon, acesta fiind punctajul oferit de accederea în grupele Conference League. Dacă la startul acestei campanii, FCSB avea un coeficient de 17.500 care i-a permis să fie cap de serie în preliminarii, lucrurile se schimbă.

La anul, FCSB va fi cap de serie în tururile 2 şi 3 ale Conference League, dar va fi în urna a doua în play-off, unde ar putea avea parte de o adversară cu adevărat puternică.

Dacă FCSB ar câştiga titlul în Liga 1, ar fi cap de serie doar în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. CFR, pe de altă parte, ar fi cap de serie în primele 3 tururi preliminare.

Nicolae Dică a anunţat că nu va mai reveni niciodată la FCSB

Nicolae Dică a anunţat că nu va mai reveni niciodată la FCSB. Nicolae Dică a avut două mandate la FCSB, însă nu a reuşit să câştige niciodată titlul. Dică a dezvăluit că Becali şi-ar mai dori să fie antrenor la FCSB.

Nicolae Dică a spus că niciodată nu va mai antrena echipa lui Gigi Becali. Dică a spus că Becali şi-ar dori, pe viitor, să îl mai pună antrenor.

Reclamă

Nu, nu! Nu (n.r. niciodată). Am fost de două ori şi nu mai are rost. Chiar dacă patronul îşi doreşte. Am fost de două ori, îmi e de ajuns. V-am spus clar! Am spus acum ce gândesc. Familia s-a consumat în această perioadă, eu la fel, e mai bine aşa. Mă bucur că am fost acolo şi am făcut nişte lucruri bune”, a spus Nicolae Dică la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și