Închide meniul

Laurențiu Reghecampf s-a enervat înaintea meciului cu Hermannstadt: „Nu aveți cum să spuneți așa ceva”

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2023, 14:16

Reclamă
Laurențiu Reghecampf s-a enervat înaintea meciului cu Hermannstadt: Nu aveți cum să spuneți așa ceva”

Laurențiu Reghecampf s-a enervat înaintea meciului cu Hermannstadt

Laurențiu Reghecampf, pe banca Universității Craiova / Profimediaimages

Laurențiu Reghecampf s-a enervat înaintea meciului cu Hermannstadt. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a reacționat dur, după o întrebare pe care a primit-o la conferința de presă premergătoare partidei cu formația din Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Reghe” a revenit pe banca Universității Craiova după aventura din Azerbaidjan. Acesta a pregătit-o, în sezonul trecut, pe Neftci Baku, formație care l-a înlocuit pe tehnician cu un alt român, Adrian Mutu.

Laurențiu Reghecampf s-a enervat înaintea meciului cu Hermannstadt. Ce l-a nemulțumit pe antrenor

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a fost deranjat de o întrebare pe care a primit-o la conferința de presă. „Reghe” a fost întrebat dacă partida cu Hermannstadt va fi mai grea decât cea cu CFR Cluj, având în vedere forma bună a sibienilor, iar acest lucru i-a cauzat reacția dură.

„Nu aveți cum să spuneți așa ceva, că meciul cu Hermannstadt e mai greu decât cel cu CFR. Nu aveți cum să spuneți acest lucru. Fiecare meci este greu în felul noi, dar, totuși, am jucat cu CFR, am jucat cu o echipă care va rămâne în față și va fi una dintre contracandidatele la titlu.

E o echipă cu foarte mulți jucători noi, cu un antrenor nou, cu o nouă atmosferă. Ce s-a întâmplat acolo e de lăudat. Cantonamentul nu a fost făcut cu toți jucătorii, dar vedem o echipă legată, care joacă un fotbal frumos”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu Hermannstadt.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf și-a început noul mandat pe banca Universității Craiova cu un rezultat de egalitate, în registrat în Gruia, scor 1-1, împotriva celor de la CFR Cluj. Partida cu Hermannstadt este programată pe 4 august, de la ora 21:30.

Laurențiu Reghecampf, despre problemele de lot ale Universității Craiova

În cadrul aceleași conferințe de presă, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă formația patronată de Mihai Rotaru. Acesta a făcut totuși și un anunț care îi va bucura pe fanii clubului din Bănie. „Reghe” a dezvăluit că Ștefan Baiaram va reveni în lotul echipei.

„Problemele de lot sunt cele pe care le știți: Koljic, dar Baiaram a reintrat în program normal. Probabil o să-l vedeți mâine pe teren. Nu este încă 100%, dar va fi prezent în lotul echipei”, a mai precizat tehnicianul formației.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir a criticat revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Ce l-a nemulțumit pe „Oracolul din Bălcești”

Dumitru Dragomir s-a declarat nemulțumit de revirea lui „Reghe” pe banca echipei din Bănie. Acesta este de părere că Universitatea Craiova nu a avut evoluții excelente cu Reghecampf pe bancă și că oltenii nu pot câștiga titlul în mandatul acestuia.

„Craiova lui Reghecampf mi s-a părut așa și așa, cam cu două fețe. Una mai în umbră și alta mai către soare. Per total, nu mi-a plăcut. Nu cred că aduce Reghecampf titlul la Craiova.

Le lipsesc 2-3 jucători să ia titlul, că restul au de toate. Au patron tare, dar nu poți să duci totul singur. Mai are 2-3 buni acolo, neînsemnați, dar pricepuți la fotbal”, a spus Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și