Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf s-a încurcat din nou cu Neftchi şi a fost întrebat dacă pleacă la FCSB. Răspunsul categoric al „favoritului” lui Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2022, 22:17

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf s-a încurcat din nou cu Neftchi şi a fost întrebat dacă pleacă la FCSB. Răspunsul categoric al „favoritului lui Gigi Becali

Laurenţiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneţ după prima victorie obţinută de Neftchi Baku în 2023

Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă / Captură Youtube

Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat dacă pleacă la FCSB după ce a făcut un nou pas greşit în Azerbaidjan. Echipa antrenată de român, Neftchi Baku, a remizat cu Turan, scor 0-0, în etapa a 9-a din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o săptămână în urmă, Nefchi pierduse şi derby-ul cu Qarabag, scor 1-3. Liderul din Azerbaidjan are acum două puncte avans faţă de trupa lui Reghecampf, dar şi două meciuri în minus.

Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat dacă pleacă la FCSB

„Am început meciul foarte bine, am încercat să punem presiune, dar ne-am complicat, am ţinut prea mult timp de minge. Nu ne-am folosit calitatea de a juca în viteză şi le-am făcut meciul uşor adversarilor.

Nu este bine pentru noi, trebuie să ne recuperăm cât mai repede şi să ne concentrăm pentru următorul meci. Pot doar să vă spun că vom lupta până la final. În acest moment nu trebuie să vorbim prea mult, trebuie să arătăm pe teren. Nu putem folosi cuvinte mari, trebuie să ne luptăm pentru a reveni în lupta pentru titlu cu Qarabag”, a declarat Reghecampf după Nefchi – Turan 0-0.

„Ce spuneţi despre Steaua (n.r. FCSB)? Sunteţi unul dintre candidaţii la postul de antrenor”, a fost întrebat Reghecampf. Acesta a făcut o pauză, surprins de ceea ce s-a întâmplat şi a avut o reacţie categorică. I-a asigurat pe jurnaliştii azeri că vrea să îşi respecte contractul pe care îl are cu Nefchi.

Reclamă

„Nu am nimic de spus. Mă concentrez la ceea ce am de făcut aici, sunt sub contract cu Neftchi. Ştiu că numele meu a fost amintit acolo în mai multe momente, dar am contract cu Neftchi şi nu mă interesează aşa ceva.

Nu este nicio polemică. Este normal să se întâmple asta când e vorba despre o astfel de meserie. Jurnaliştii au dreptul să scrie orice, dar nu e problema mea. Nu ştiu despre asta şi nu mă interesează”, a ţinut să spună Reghecampf.

Numele lui Laurenţiu Reghecampf a apărut din nou în discuţie după umilinţa trăită de FCSB în Conference League. Considerat un „favorit” al lui Gigi Becali, Reghe este în cărţi pentru a reveni pe banca roş-albaştrilor. Nicolae Dică riscă să fie schimbat dacă nu câştigă duelul cu Petrolul, din această etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a rupt tăcerea despre viitorul său la FCSB

Nicolae Dică a oferit răspunsul, după ce s-a zvonit că va demisiona de la FCSB, înaintea partidei cu Petrolul. Tehnicianul roş-albaştrilor a declarat că nu s-a gândit la plecare înaintea partidei cu Silkeborg, însă după meciul cu „Lupii galbeni” din campionat, totul este posibil.

FCSB a fost umilită cu scorul de 5-0 în grupa de Conference League. Trupa lui Nicolae Dică se pregăteţe acum de un duel încins cu Petrolul, una dintre revelaţiile sezonului de Liga 1. Meciul de pe „Ilie Oană” va fi duminică, în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30.

„(n.r. dacă a vrut să demisioneze) Nu, cine a spus asta? Nici nu m-am gândit vreo secundă la treaba asta. Dacă mă gândeam să-mi dau demisia, mergeam cu prima echipă în Danemarca. Am avut discuții cu patronul, a încercat să mă încurajeze.

Ne-am făcut o părere despre jucătorii care au evoluat. Asta a fost decizia clubului, să plătească acei bani pentru anumiți jucători. Poate vor crește și se vor obține bani pe ei.

(n.r. dacă meciul cu Petrolul e decisiv pentru viitorul său la FCSB) Nu știu ce să zic, nu m-am gândit la treaba asta. E ușor să vorbești cu mine. În momentul în care cineva nu are încredere, vorbim și ne despărțim. Nu e niciun fel de problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și