Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf trage un semnal de alarmă după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0: „Am suferit, se putea termina egal”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2023, 0:11

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf trage un semnal de alarmă după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0: „Am suferit, se putea termina egal

Laurenţiu Reghecampf trage un semnal de alarmă

Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă / AntenaSport

Laurenţiu Reghecampf trage un semnal de alarmă după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghe a anunţat că vor fi schimbări în lotul Universităţii Craiova şi că acest început de sezon nu e bun pentru echipa sa, având în vedere obiectivul pe care îl are, cucerirea titlului.

Laurenţiu Reghecampf trage un semnal de alarmă după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0

Cred eu că am început bine, am marcat, am avut câteva ocazii foarte mari, puteam să ne desprindem.

Am întâlnit o echipă pe care o ştiam, am analizat-o, ştiam că sunt foarte buni pe contraatac.

Le-am spus băieţilor că trebuie să mai marcăm, să rezolvăm meciul, dar nu s-a întâmplat şi pe final am suferit, se putea termina egal.

Reclamă

Eu doar i-am spus (n.r.: arbitrului) să fie atent la Mitriţă că i s-a sucit piciorul şi accidentarea era mai gravă.

„Suntem dependenţi de Mitriţă”

Până acum da, suntem dependenţi de Mitriţă. Alex în momentul de faţă e în formă, mai trebuie să lucrăm un pic când ne apărăm. Din păcate n-am reuşit să mai marcăm. Atât Alex, cât şi alţii nu au putut marca.

Mă aştept mai mult de la Baiaram, Screciu, Cîmpanu, Creţu, Işfan.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-a salvat Popică în ultima secundă, am fost naivi.

Eu am mai spus de foarte multe ori, una e să vrei şi alta e să poţi (n.r.: începând de la primul până la ultimul om care este angajat în acest club. Jucătorii clar trebuie să iasă din zona lor de confort. Unii au intrat într-o zonă de confort fiind de 4-5 ani aici, că joacă sau nu joacă. Vom încerca să aducem jucători. Vreau mult mai multă concurenţă, vreau 24-25 de jucători şi vreau bărbaţi.

Când vor veni jucători vom hotărî cine va pleca. Acest început de campionat nu e bun dacă vorbeşti de câştigarea titlului. Va fi un meci greu cu Iaşi. Cred eu că la partida următoare vom arăta altfel”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0.

Andrei Ivan a reacționat, după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0: „Mai avem foarte multe de lucrat”

Andrei Ivan a reacționat, după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0. Fotbalistul din echipa lui Mihai Rotaru a vorbit despre partida în care a reușit să marcheze un gol, din lovitură de la 11 metri.

Universitatea Craiova s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Hermannstadt, cu scorul de 1-0. Astfel, Laurențiu Reghecampf a obținut prima victorie de la revenirea pe banca echipei patronate de Mihai Rotaru. Pentru olteni a marcat Andrei Ivan, în prima repriză.

Andrei Ivan a vorbit despre victoria echipei sale, din partida cu Hermannstadt. Fotbalistul a înscris singurul gol al partidei în prima repriză, atunci când a transformat o lovitură de la 11 metri. Astfel, atacantul și-a înscris al doilea gol din noul sezon de Liga 1.

Fotbalistul oltenilor a mai marcat și la debutul noului sezon din Liga 1, împotriva celor de la Dinamo, în deplasare. Totuși, golul respectiv a fost înscris tot din penalty, iar astfel fotbalistul nu a reușit să marcheze încă din acțiune, în noul sezon al campionatului. Ivan a tratat și acest subiect, după victoria cu Hermannstadt și a dezvăluit că echipa sa mai are de lucrat la acest capitol, dar că este încrezător și speră că vor reuși cât mai curând acest lucru.

Reclamă

„Un meci greu pentru noi, chiar dacă l-am dominat. Ne-am creat foarte multe ocazii, am avut nevoie de penalty totuși, sperăm să marcăm și din acțiuni. Am avut acțiuni unde puteam înscrie, dar nu a fost să fie, în minutul 90+5 am putut înscrie dar a ratat.

Și ei au avut ocazii, îi mulțumim portarului că ne-a salvat! A fost foarte cald, dar ne-am descurcat, contează că am câștigat. Mai avem foarte multe de lucrat, dânsul (n.r. Laurențiu Reghecampf) știe ce ne lipsește, o să lucrăm la antrenamente”, a spus Andrei Ivan, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și