Închide meniul

„Le-am dat OK-ul!” Gigi Becali a cedat şi îl vinde pe Adrian Şut la Beşiktaş. Câţi bani ar urma să primească FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2024, 14:49

Reclamă
„Le-am dat OK-ul! Gigi Becali a cedat şi îl vinde pe Adrian Şut la Beşiktaş. Câţi bani ar urma să primească FCSB

Gigi Becali s-a decis şi îl vinde pe Adrian Şut la Beşiktaş. Câţi bani le-a cerut turcilor în schimbul mijlocaşului de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă / Profimediaimages

Gigi Becali a cedat şi îl vinde pe Adrian Şut la Beşiktaş. Mijlocaşul de 25 de ani al FCSB-ului l-a convins pe patron să îl lase în Turcia. Mutarea este aproape de a se oficializa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şut a avut mai multe oferte de la arabi, dar pe ultima sută de metri a fost ofertat de echipa pe care Mircea Lucescu a făcut-o campioană în 2003. Pe banca vulturilor stă în prezent Giovanni van Bronckhorst.

Gigi Becali a cedat şi îl vinde pe Adrian Şut la Beşiktaş

Adrian Şut a făcut presiuni şi l-a convins pe Gigi Becali să îşi reducă pretenţiile financiare. Latifundiarul din Pipera a acceptat să renunţe la Şut pentru 2 milioane de euro.

Eu le-am dat OK-ul pe două milioane de euro, dar să trimită oferta oficială. Da, aștept oferta. Dacă vine oferta, gata! Păi, m-a disperat că vrea să plece, vrea să plece, s-a plâns încontinuu.

Dacă vrea să plece, să plece și gata, că nu stă Steaua (n.r. FCSB) într-un jucător”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali le-ar fi cerut iniţial de două ori mai mulţi bani turcilor. Dacă va ajunge la Beşiktaş, Adrian Şut ar urma să încaseze un salariu anual de 600.000 de euro. Arabii erau dispuşi să îi plătească 900.000 de euro.

Adrian Şut se află la FCSB din vara anului 2019, dar a mai petrecut un an de zile la Academica Clinceni, sub formă de împrumut. El a bifat până acum 144 de meciuri în tricoul roş-albaştrilor şi a marcat 11 goluri. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 2,7 milioane de euro.

Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

Gigi Becali s-a „dezlănţuit” pe piaţa transferurilor şi a confirmat transferul lui Sidibe, la o zi după ce i-a prezentat oficial pe Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu.

Reclamă

Adrian Mititelu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Sidibe, jucător pe care l-a transferat Gigi Becali. Patronul de la FCU Craiova a amintit de trecutul mijlocaşului belgian de la PSV, acesta fiind crescut la formaţia din Eindhoven.

De asemenea, Adrian Mititelu a transmis că nu a încasat niciun ban de pe urma transferului lui Sidibe la FCSB. FCU Craiova a păstrat însă un procent de 50% dintr-un viitor transfer al mijlocaşului.

Gigi Becali îl va vinde pe Sidibe cu 4-5 milioane de euro. În momentul în care s-a aflat la PSV Eindhoven, era considerat un jucător de mare perspectivă. Eu spun că va face ravagii la FCSB, o să vedeți că va exploda acolo!

Într-un sistem de joc 4-3-3, Sidibe poate fi un fotbalist letal. Eu n-am luat nicun ban, dar avem coproprietate 50-50%. El era în ultimul an de contract și îi era greu să mai joace în meciurile de luptă din Liga 2″, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

În vârstă de 23 de ani, Sidibe a ajuns la FCU Craiova în anul 2021, pe gratis, după o aventură de un sezon la FC Emmen. În tricoul oltenilor a adunat 100 de partide, în care a marcat de 12 ori și a oferit 5 pase decisive.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:50 5 sept.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

22:48 5 sept.

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina

22:12 5 sept.

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea”

22:00 5 sept.

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat! Ce s-a întâmplat: „Cluburile erau înțelese!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 5 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial 6 Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de Kosovo – România: „Sunteţi datori!”. Ce a transmis despre Mircea Lucescu
Citește și