Închide meniul

„Le-am promis fanilor titlul!” Albion Rrahmani, avertisment direct pentru rivale. Kosovarul are cifre fabuloase în Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2024, 22:38

Reclamă
„Le-am promis fanilor titlul! Albion Rrahmani, avertisment direct pentru rivale. Kosovarul are cifre fabuloase în Liga 1

Albion Rrahmani, anunţ războinic după "dubla" din Rapid - UTA

Albion Rrahmani, în timpul unui meci la Rapid / Hepta

Albion Rrahmani a transmis un avertisment direct pentru rivale, după ce a marcat în meciul Rapid – Oţelul, scor 2-1, din etapa a 24-a a Ligii 1. Chiar dacă a fost accidentat grav şi a avut nevoie de trei luni pentru a-şi reveni, kosovarul marchează la foc automat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rrahmani a înscris cu FCU Craiova şi a repetat performanţa împotriva Oţelului lui Dorinel Munteanu. A ajuns astfel la 8 goluri în 9 meciuri din campionatul României. Le-a transmis fanilor că va da totul pentru a aduce titlul în Giuleşti.

Albion Rrahmani, avertisment direct pentru rivale

A fost un sentiment frumos, sunt fericit pentru toată lumea. Am făcut o treabă foarte bună. Puntele au rămas aici şi sperăm că vom câştiga şi etapa viitoare.

În această atmosferă, este incredibil să înscrii. Îţi vine să sărbătoreşti cu fanii, nu pot să descriu acest sentiment.

Cred că suntem o echipă foarte bună acum, după transferurile făcute. Eu am jucat cu Krasniqi la Kosovo, sunt fericit că a venit aici. Toţi jucătorii care au venit vor face treabă bună aici. Bineînţeles, este uşor pentru mine să joc cu ei.

Reclamă

Eu le-am promis fanilor noştri că vom da totul şi că ne vom da sufletul pe teren pentru a aduce titlul aici„, a declarat Rrahmani la digisport.ro.

Albion Rrahmani a deschis scorul în minutul 5, după o cursă spectaculoasă. Golul meciului a fost marcat de Burmaz, noul erou al lui Cristiano Bergodi. Cisotti a redus din diferenţă în minutul 87 şi le-a dat emoţii fanilor Rapidului. Jucătorii lui Dorinel Munteanu nu au reuşit să mai înscrie o dată şi au plecat învinşi din Giuleşti.

Pentru Rapid urmează derby-ul cu CFR Cluj. Va fi un meci direct pentru clasarea pe locul secund. În acest moment, cele două echipe sunt despărţite doar prin golaveraj.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 50 de puncte
2. CFR Cluj – 42 de puncte
3. Rapid – 42 de puncte
4. Farul – 36 de puncte
5. Universitatea Craiova – 34 de puncte
6. Sepsi – 33 de puncte

Rapid, victorie cu Oţelul Galaţi

Echipa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul încă din minutul 6, când apărarea gălăţenilor a gafat şi Albion Rrahmani a înscris. Meciul a fost oprit pentru 4 minute, din minutul 11, din cauza petardelor şi fumigenelor aruncate în teren de suporterii giuleşteni. După reluare, oaspeţii au ratat o ocazie mare în minutul 14, când Aioani a intervenit foarte bine la Rusevic. Rapidul şi-a dublat avantajul înainte de pauză, în minutul 45+3, prin Burmaz. Ermal Krasniqi nu l-a putut învinge pe portarul Oţelului, în minutul 53, iar elevii lui Dorinel Munteanu au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 87, prin Cisotti. S-a încheiat 2-1 pentru Rapid, care este pe locul 3, cu 42 de puncte, tot atâtea câte are şi ocupanta locului secund, CFR Cluj. Oţelul se află pe poziţia a 11-a, cu 28 de puncte.

RAPID: Aioani – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Djokovic (Oaidă 66), Al. Albu – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 79), Papeau (Petrila 79), Burmaz – A. Rrahmani (Hasani 90). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

OŢELUL: R. Stoian – Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva (Zivulic 46) – Lameira (Al. Pop 59) – Maciel (G. Cârjan 82), S. Teles, Cisotti, R. Tănasă (A. Rus 46) – Rusevic (Adăscăliţei 82). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Djokovic 57 / J. Cisse 45+2

Arbitri: Ionuţ Coza – Valentin Avram, Cosmin Vătămanu – Cătălin Busi

Reclamă

Arbitri VAR: Andrei Chivulete – Viorel Flueran

Observator: Adrian Vidan

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” Vezi toate știrile
Citește și