Închide meniul
EXCLUSIV

„Le convine să joace în Giuleşti!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar după ce derby-ul cu Rapid nu va fi pe Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 16:47

Reclamă
„Le convine să joace în Giuleşti! Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar după ce derby-ul cu Rapid nu va fi pe Arena Naţională

Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar după ce derby-ul cu Rapid nu va fi pe Arena Naţională

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Liderul galeriei FCSB-ului a transmis un mesaj clar, după ce derby-ul cu Rapid nu se va juca pe Arena Naţională. Gheorghe Mustaţă a transmis că trupei lui Cristiano Bergodi îi „convine” să dispute duelul „de foc” cu roş-albaştrii în Giuleşti, deorece vor fi mai puţin fani roş-albaştri prezenţi la meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB se va disputa pe stadionul din Giuleşti, după ce negocierile pentru închirierea Arenei Naţionale au picat.

Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar după ce derby-ul cu Rapid nu va fi pe Arena Naţională

Gheorghe Mustaţă a transmis că oficialii de la Rapid nu au început cu adevărat un demers pentru închirierea Arenei Naţionale. Liderul galeriei roş-albaştrilor a transmis că fanii FCSB-ului au primit un număr de 600 de bilete pentru duelul din etapa a 30-a a Ligii 1.

De asemenea, Mustaţă a transmis că FCSB are jucători de valoare, care sunt obişnuiţi cu presiunea pusă de către fanii adverşi.

Liderul galeriei FCSB-ului a mai declarat că în cazul în care duelul de peste două săptămâni s-ar fi jucat pe Arena Naţională, exista posibilitatea ca meciul din retur din play-off, dintre Rapid şi FCSB, să se dispute în Giuleşti, iar fanii roş-albaştrilor să nu mai primească întreaga peluză, cum s-ar fi întâmplat acum.

Reclamă

„În momentul în are îţi doreşti să joci pe Arena Naţională te duci cu înainte cu 10 zile, la Primăria Capitalei, faci acele documente pentru închirierea stadionului, plăteşti şi anunţi LPF-ul şi rămâne stabilit meciul acolo. Nu există nicio cerere. Nu are sens să vorbim despre acest meci.

Noi suntem obişnuiţi şi dacă vor să facem schimb de peluze, la meciul următor, să ne dea ei peluza din Giuleşti. În play-off le vom da peluza pe Arena Naţională. Ştim că sunt 604 bilete, dacă nu mă înşel. Mergem şi ne încurajăm echipa.

Nu contează câţi mergem acolo, să ne încurajăm echipa. Este o atmsoferă frumoasă creată de suporteri în Giuleşti, dar avem jucători de valoare care sunt obişnuiţi cu asta.

Reclamă 4 / 0/3

„În ultimul meci din play-off nu ne garanta nimeni că jucăm pe Arena Naţională!”

Un fotbalist trebuie să se obişnuiască că trebuie să joace şi cu presiunea suporterilor, se joacă cu zeci de mii de suporteri în Europa. E într-adevăr greu, dar un rezultat de egalitate sau o victorie e un avantaj. Important e să ne facem datoria faţă de echipa noastră.

Nu s-a făcut nimic, rămâne ca înainte, jucăm pe Giuleşti, le convine mai mult să se joace acolo, e o acustică a unui stadion nou, mic, le convine să facă atmosfera pentru a-şi încuraja echipa.

Problema era că ne dădeau peluza acum, pe Arenă, noi eram obligaţi în play-off cu ei, să le dăm peluza, şi în ultimul meci din play-off, nu mai garanta nimeni că jucam pe Arena Naţională. Ne trezeam că jucăm pe Giuleşti, nu merge cacealmaua. Nu poate garanta nimeni că tu meciul retur din play-off îl vei juca pe Arena Naţională. O reciprocitate între două cluburi e la nivel de vorbe”, a transmis Gheorghe Mustaţă, pentru AntenaSport.

Ce a declarat şi liderul fanilor Rapidului

Derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1, va avea loc în cele din urmă pe stadionul din Giuleşti. Chiar dacă iniţial se stabilise ca partida să aibă loc pe Arena Naţională, în încercarea de a avea cât mai mulţi fani în tribună, discuţiile au picat.

Liderul galeriei Rapidului a venit cu detalii de la negocieri. Liviu Ungurean a dezvăluit că nu s-a ajuns la un acord, între cluburi.

„Inițial am luat decizia să mergem pe Arena Națională ca să bucurăm toți suporterii fotbalului românesc, dar din păcate am înțeles că nu s-au înțeles conducătorii între ei. Cei de la FCSB nu au vrut să semneze actul de reciprocitate și în acest context înțelegerea a căzut. Deci meciul se va juca în Giulești.

Le-am oferit toată peluza de jos până sus, fără zonele adiacente tampon și din păcate ei n-au vrut să semneze reciprocitatea. Cred că 9000 de locuri, cam atât ar fi avut”, a declarat Liviu Ungurean pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și