Închide meniul

Leo Grozavu, discurs dur la adresa arbitrajului după înfrângerea cu FCSB: „Imediat fluieră! Avantajează echipa mai puternică”

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 23:17

Reclamă
Leo Grozavu, discurs dur la adresa arbitrajului după înfrângerea cu FCSB: Imediat fluieră! Avantajează echipa mai puternică”

Leo Gorzavu, discurs dur la adresa arbitrajului după înfrângerea cu FCSB

Leo Grozavu, în timpul unui meci / Hepta

Leo Grozavu a avut un discurs dur la adresa arbitrajului după înfrângerea cu FCSB. Tehnicianul de la Poli Iași crede că echipa sa a fost dezavantajată în partida din Copou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Poli Iași și FCSB s-a încheiat cu scorul de 1-3. Partida care a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Leo Grozavu, discurs dur la adresa arbitrajului după înfrângerea cu FCSB. Ce l-a enervat pe antrenor

După meci, Leo Grozavu a ținut să își facă praf jucătorii care, potrivit declarațiilor lui, nu au dorit să joace în meciul cu FCSB. De asemenea, a vorbit și despre Luis Phelipe, care s-a transferat la vicecampioana României. A transmis și un mesaj pentru Gigi Becali și l-a condamnat pe latifundiar pentru faptul că transferă jucători în afara pauzelor competiționale.

Totodată, tehnicianul echipei din Copou a fost deranjat de arbitrajul din acest meci. În cadrul partidei, jucătorii de la FCSB au reușit să obțină două lovituri de la 11 metri.

„Se poate întâmpla. Concluziile sunt că la ultima partidă am fost foarte nepregătiți. Mulți jucători nu am putut să joace. La noi transferurile se fac înainte de a se termina campionatul. Au mai fost și alte probleme ale unor jucători care au venit doar în vacanță pe la Iași.

Reclamă

Am apelat la un grup de tineri, pentru noi este un moment în care trebuie să ne gândim dacă putem continua cu ei. FCSB ne-a învins, dar în condițiile normale ar fi fost un joc foarte dificil. Am făcut și cadouri, la primul gol, dar asta e.

Nu sunt supărat pe toți jucătorii, am avut pe bancă totuși 5 jucători sub 21 de ani. La fotbal nu se riscă, prefer să joc cu un fotbalist tânăr decât cu unul care îmi spune că nu se poate antrena. Sunt mulți care îi acceptă așa. Dacă dau de 2 ori cu călcâiul și printre picioare sunt acceptați. Nu se poate așa.

Au fost date 2 penalty-uri foarte ușor. Nu am revăzut erorile. Dar din ce am văzut, în 45 de ani de fotbal, în alte campionate nu se dădea niciodată. Coman a forțat un penalty. La al doilea, Olaru s-a aruncat peste Samaloa, nu sunt intervenții de penalty. Domnul Călin, imediat fluieră. Așa e mai convenabil, să avantajezi echipa care e mai puternică, mai valoroasă.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-au exploatat greșelile enorme. La situațiile clare nu au înscris, au marcat după cadourile pe care noi le-am făcut”, a spus Leo Grozavu, potrivit digisport.ro.

Adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit din Poli Iaşi – FCSB

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit de la duelul dintre Poli Iaşi şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-3. Elias Charalambous a făcut anunţul şi a dezvăluit că cei doi, alături de Valentin Creţu, au fost bolnavi.

„Sunt foarte fericit, am avut un meci dificl. Toată lumea a suferit aici, sunt foarte bucuros pentru jucători, îi felicit. E timpul să se relaxeze alături de familii. Le mulţumesc fanilor, au fost minunaţi.

Am avut trei jucători bolnavi, Compagno, Djokovic şi Creţu. Sunt lucruri care se întâmplă. Trebuie să fim pregătiţi pentru ele. E bine, dar la sfârşitul campionatului, punctele se înjumătăţesc.

Până acum, suntem ok. Dar nu e suficient. Lucrează foarte bine jucătorii, şi sper să continue tot aşa. Ne dorim titlul, dar luăm lucrurile pas cu pas”, a declarat Elias Charalambous, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și