Închide meniul

Leo Grozavu, reacție dură după Poli Iași – Petrolul 0-0: „Pentru calitate îți trebuie bani, dar noi suntem săraci”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 octombrie 2023, 21:22

Leo Grozavu, reacție dură după Poli Iași – Petrolul 0-0: Pentru calitate îți trebuie bani, dar noi suntem săraci”

Leo Grozavu, în timpul unui meci / Hepta

Leo Grozavu, reacție dură după Poli Iași – Petrolul 0-0. Tehnicianul echipei din Copou a vorbit despre problemele financiare ale echipelor din România, după meciul din etapa a 11-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Poli Iași și Petrolul s-a încheiat la egalitate, iar astfel nou-promovata pregătită de Leo Grozavu se află pe locul 12 în prima ligă a României, cu 11 puncte în 10 meciuri.

Leo Grozavu, reacție dură după Poli Iași – Petrolul 0-0. Mesajul tehnicianului

La finalul partidei din Copou, Leo Grozavu a menționat faptul că avea așteptări mai mari de la formația pe care o pregătește. Totuși, antrenorul a dezvăluit faptul că echipa nu are o valoare suficient de mare pentru a face performanțe.

„Nu pot să spun că sunt supărat excesiv. Nu am făcut o partidă fantastică. Trebuie mai multă luciditate. Eu sunt foarte pretențios. Îți trebuie calitate dacă vrei să faci diferența. Pentru calitate îți trebuie bani, dar noi, în România, suntem săraci. Trebuie să te naști sub o aură fericită.

Și în primele etape am avut posesia, dar nu ea face diferența. Trebuie jucători care să facă diferența. Nu ies lucrurile cum ne dorim. Petrolul și-a propus să nu piardă. Nu au avut multe șanse, iar pe cele pe care le-au avut am reușit să le oprim. Nu am fost o echipă care să facă mai mult.

Reclamă

Băieții au dat tot ce au mai bun. Ne lovim peste niște limite, dar nu putem să trecem peste. Ne dorim, dar trebuie să și putem. Avem patru jocuri fără înfrângere și mergem la București să jucăm în Giulești. Va fi o atmosferă adevărată, cum mi-aș dori să fie pe toate stadioanele”, a spus antrenorul moldovenilor, potrivit digisport.ro.

Lotul pe care Leo Grozavu îl are la dispoziție este cotat, în momentul de față, la suma de 6,41 milioane de euro, potrivit site-ului Transfermarkt. Cel mai scump jucător din lotul moldovenilor este Mihai Bordeianu, care valorează 750.000 de euro.

Cea mai bine cotată echipă din Liga 1 este FCSB, care are lotul cotat la suma de 29,63 milioane de euro. Cel mai scump jucător din lotul „roș-albaștrilor” este Darius Olaru, care este cotat la 5,3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Billel Omrani, primul mesaj pentru fanii lui Petrolul Ploieşti

Billel Omrani a decis să continue în România, după ce a mai jucat în ţara noastră la CFR Cluj şi FCSB. După despărţirea de formaţia roş-albastră, Omrani a semnat cu Petrolul Ploieşti.

Prin intermediul contului de Facebook al „lupilor galbeni”, atacantul de 30 de ani le-a transmis un mesaj fanilor ploieşteni:

„Salut, Petrolul! Sunt Billel Omrani şi sunt foarte fericit şi foarte mândru că mă aflu aici, ne vedem în curând aici pe teren. Forza Petrolul!”, a spus Billel Omrani, potrivit contului oficial de Facebook al celor de la Petrolul Ploieşti.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și