Închide meniul

Leo Strizu a spus totul despre relaţia cu Mihai Stoica: „MM Stoica e un fel de Fane Spoitoru prin pușcărie”

Dan Roșu Publicat: 8 martie 2023, 13:16

Leo Strizu a spus totul despre relaţia cu Mihai Stoica: „MM Stoica e un fel de Fane Spoitoru prin pușcărie

Leo Strizu, noi atacuri la adresa lui Mihai Stoica

Captură Antena Sport

  • Leo Strizu l-a criticat pe Mihai Stoica
  • Strizu şi-a dat demisia de la FCSB după meciul cu Petrolul

Leo Strizu a spus totul despre relaţia cu Mihai Stoica, după ce şi-a dat demisia de la FCSB, lăsând să se înţeleagă că MM a avut un rol important în decizia lui. Astfel, Gigi Becali a rămas fără antrenor cu licenţă PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strizu a răbufnit şi l-a comparat pe Stoica cu Fane Spoitoru. El a povestit ce a păţit la FCSB de la finalul lunii noiembrie, atunci când a fost adus de Becali drept paravan pentru Mihai Pintilii.

Leo Strizu a spus totul despre relaţia cu Mihai Stoica

„În primul meci, la Botoșani, în campionat, totul a fost bine. M-am fâstâcit pe la conferința de presă, am început să vorbesc eu prostii. După care, am venit acasă. M-am uitat în oglindă, pentru că după mine a intervenit Gigi și a zis: ‘Întrebați voi pe Strizu sau pe cine vreți voi de schimbări și echipă’.

Reclamă

Mi-am dat două palme și am zis că la următoarea conferință le voi spune oamenilor pe bune ce sunt eu acolo. M-am dus, am intrat în conferință și am zis: ‘Băi, fraților, Pinti e 100% antrenorul echipei. El decide’. Eu n-aveam voie să folosesc pronumele eu sau noi, ci el sau ei.

Următorul meci, la o săptămână, în cantonamentul de dinaintea jocului, am rămas cu Pinti să mai discutăm. Eu nu mă cunoșteam foarte bine cu el, dar trebuia să discutăm. Ne-a prins seara, cina. Dimineața am avut conferința, am spus ce v-am relatat: ‘Noi suntem simpli executanți’. De la început mi-am dat seama că sunt antrenor paravan.

Reclamă

Când am spus că suntem doar executanți, vă dați seama că pe unul dintre noi l-a deranjat enorm. Mihai Stoica! Seara l-am văzut că intră și se uita atent la mine. Poate greșesc, poate nu l-a deranjat că am zis că suntem simplu executanți, l-o fi deranjat altceva, dar l-am văzut că a intrat supărat. MM poate să aibă și două săptămâni toane proaste.

După care, primesc mesaj pe telefon: ‘Mă, tu ce cauți în cantonament?’. Da, de la Mihai Stoica. Eu nu eram pregătit de cantonament. A fost o discuție doar să particip la conferințe, să stau la club, să joc un tenis, să vorbesc cu Pinti și cu antrenorii. Mi-a zis: ‘Fă-ți bagajul sau du-te acasă liniștit’. I-am zis: ‘Mă, MM-ule, hai să vorbim un pic’. ‘N-avem, mă, ce să vorbim’, mi-a zis. L-am întrebat ce trebuie să fac eu, deși mi-am dat seama ce trebuie. Mi-a zis: ‘Nimic, te duci la conferințe și la meciuri oficiale!’.

De atunci, eu mi-am dat seama că e groasă. Mi-am dat seama că ce vrea să facă MM Stoica e un fel de Fane Spoitoru prin pușcărie. Poate m-am dus prea departe, dar pe Mihai Stoica nu îl poate controla niciun antrenor. Când îl controlează antrenorul, nu știu dacă zboară antrenorul, dar…

Reclamă 4 / 0/3

M-am trezit dimineață, știam că nu plec în cantonament. M-a sunat cineva (n.r – din presă) dimineață: ‘Domnul Strizu, unde sunteți?’. ‘Dorm!’. ‘Păi, nu sunteți în cantonament?’. ‘Nu, asta e decizia conducerii și punct!'”, a spus Leo Strizu, la fanatik.ro.

Gigi Becali, acuzaţii halucinante la adresa lui Leo Strizu

Gigi Becali a recunoscut că l-a iertat pe Leo Strizu la insistenţele lui Teia Sponte, unul dintre apropiaţii fostului antrenor principal din acte de la FCSB. Mai mult, l-a adus la echipă tot la insistenţele lui Teia Sponte.

”Strizu era un slujitor pe care am vrut să-l ajut și el a crezut că e un slujitor mai mare. Eu nu-l știam pe Leo? Nu l-am dat afară? M-a înjurat pe mine acum 10 ani în toate felurile și când mi-a spus Teia să-l ajut, am zis că am și uitat, țin eu minte răul? I-am spus să vină să ia și el o pâine”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Va câştiga Simona Halep cel puţin un turneu în 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:40 VideoBernadette Szocs a câştigat cel mai frumos punct al partidei cu Chen Meng, după un schimb fabulos de mingi 6:00 VIDEOBernadette Szocs a luptat fenomenal cu Chen Meng, dar a pierdut dramatic calificarea în semifinale la WTT Champions Incheon 2024 0:04 Jannik Sinner l-a învins pe Daniil Medvedev cu un scor umilitor şi s-a calificat în finală la Miami! 29
mart.
23:46
Mihai Rotaru, mesaj pentru Dan Șucu înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Va avea experiență VIP în mijlocul galeriei”
29
mart.
23:28
Andrei Nicolescu, acuzații de blat după Voluntari – Hermannstadt 1-0: „Gust amar! Mă gândeam că au dispărut prieteniile”
29
mart.
23:13
Cristi Balaj, atac fără precedent la adresa arbitrajului după Sepsi – CFR Cluj 1-1: „Nu vă e ruşine? Ce vrei, Vassaras?”
29
mart.
22:58
Adrian Mutu, dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1: „Nu am avut niciodată titlul în minte! Cupa e importantă!”
29
mart.
22:55
Daniel Bîrligea a „tunat” la adresa arbitrajului! Atacantul CFR-ului acuză un penalty neacordat: „Avem VAR să îl ţinem în debara”
29
mart.
22:45
Marius Ștefănescu, răspuns pentru Dan Șucu după ce a dat gol în Sepsi – CFR Cluj 1-1: „Fiecare își dă cu părerea”
29
mart.
22:42
Cum arată clasamentul în play-off după Sepsi – CFR Cluj 1-1! Echipa lui Mutu poate ajunge la 10 puncte în spatele FCSB-ului!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vlad Chiricheș se gândește la retragere
Liga 1 • 29 mart., 19:16
Vlad Chiricheș se gândește la retragere! Ce va face după ce își va agăța ghetele în cui: „Mă bate gândul!”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 29 mart., 18:05
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 martie 2024
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 29 mart., 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 29 mart., 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 29 mart., 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul