Închide meniul

Leo Strizu, dezvăluire savuroasă! Un preot i-a spus că FCSB va câştiga titlul, înaintea meciului cu Farul: „Am zis că e vizionar”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2023, 21:15

Leo Strizu, dezvăluire savuroasă! Un preot i-a spus că FCSB va câştiga titlul, înaintea meciului cu Farul: „Am zis că e vizionar

Leo Strizu, dezvăluire savuroasă

Captură FCSB TV

Leo Strizu a făcut dezvăluire savuroasă. Acesta a dezvăluit că un preot i-a spus, înaintea partidei cu Farul, că FCSB va câştiga titlul. Pronosticul preotului a fost dat peste cap de revenirea fabuloasă a echipei lui Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul s-a impus cu 3-2 şi a devenit campioana României. Strizu a spus că după meci a fost sunat de preotul care pariase pe victoria echipei lui Gigi Becali.

Leo Strizu, dezvăluire savuroasă! Un preot i-a spus că FCSB va câştiga titlul

N-aş fi crezut că se poate întorce rezultatul. Înainte de joc, sâmbătă, am fost invitat la hramul unei biserici. A fost o slujbă, după care am stat la masă şi am discutat. O mare parte din invitaţi, din preoţi, se pricepeau la fotbal. 3-4 dintre ei chiar ţineau cu FCSB.

Stând de vorbă, m-au întrebat ce cred, dacă avem şanse să câştigăm campionatul. Le-am zis că sunt şanse egale, dar unul dintre preoţi vine şi îmi spune: ‘Să ştiţi, domnule Strizu, că Dumnezeu ne-a deschis drumul spre campionat’.

Nu am înţeles despre ce e vorba şi întreb cum. Mi-a zis că sunt unele semne, primul fiind că nu joacă Alibec. Al doilea semn, problemele de accidentări de la Farul. Au mai încercat să-mi spună ei că în săptămâna meciului au fost jucătorii de la FCSB la unele mănăstiri. 

Reclamă

Le-am spus că şi eu sunt credincios, dar totuşi aş pune pe primul loc polii de putere. Unul care se pricepe foarte, foarte bine la fotbal şi altul care dicteză. Nu ştiam dacă aceste semne vor concretiza victoria FCSB-ului.

Când am văzut că e 2-0, am zis că părintele e vizionar. A trecut meciul, oră târzie, mă sună: ‘Domnul Strizu, ce dreptate aţi avut!’.

Dar şi eu mi-am îndrumat toţi prietenii care joacă la pariuri să pună 95% că bate Steaua (n.r. FCSB), dar eu luând o parte din ce mi-a spus preotul„, a spus Leo Strizu la prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu, mesaj direct pentru Elias Charalambous

Leo Strizu a avut un mesaj direct pentru Elias Charalambous, cel care l-a înlocuit pe banca lui FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a făcut o declaraţie neaşteptată şi anunţă că „Gigi Becali este cel mai bun antrenor”.

Strizu şi-a dat demisia de la FCSB la începutul lunii martie, după victoria cu Petrolul. Nevoit să găsească un antrenor cu licenţă PRO, Gigi Becali a apelat la cipriotul Elias Charalambous. Vicecampioana României are acum trei victorii la rând în play-off şi este la „mâna ei” în cursa pentru câştigarea titlului.

Poate este un antrenor și un profesor cu idei bune (n.r. Elias Charalambous), dar trebuie să se obișnuiască cu ideea că Gigi este cel mai bun antrenor în sezonul ăsta, dacă va câștiga campionatul.

Și atunci va trebui când vor fi module la federație, să ne prezentăm. Pentru ce ai nevoie de invitat străin? Când Gigi poate să îți argumenteze prin ceea ce s-a întâmplat. Să prezinte subiectul cum se câștigă un campionat! Și punct„, a spus Leo Strizu la fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și