Închide meniul

Leo Strizu, dezvăluiri controversate: „Dacă FCSB ar avea şi lider, nu i-ar mai trebui nici antrenor!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2023, 10:44

Leo Strizu, dezvăluiri controversate: „Dacă FCSB ar avea şi lider, nu i-ar mai trebui nici antrenor!

Leo Strizu ştie ce i-a lipsit lui FCSB să câştige derby-ul cu Universitatea Craiova

Leo Strizu, la conferința de presă / Captură Youtube

Leo Strizu a făcut dezvăluiri controversate după ce a demisionat de la FCSB. Fostul antrenor din acte al roş-albaştrilor a vorbit despre lipsa unui lider în vestiar. A ţinut totuşi să aprecieze stilul lui Mihai Pintilii şi al lui Thomas Neubert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul cu licenţă PRO a oferit detalii neştiute din interiorul clubului. A avut un schimb dur de replici, de la distanţă, cu Mihai Stoica. Chiar l-a comparat pe managerul general al lui FCSB cu interlopul Fane Spoitoru. „Pe Mihai Stoica nu îl poate controla niciun antrenor”, a fost semnalul de alarmă tras de Strizu.

Leo Strizu a făcut dezvăluiri controversate. Ce se întâmplă în vestiarul FCSB-ului

Leo Strizu a precizat că FCSB nici nu ar avea nevoie de antrenor, în cazul în care ar exista un adevărat lider în vestiar.

Ți-e mai mare dragul să te duci să începi antrenamentul cu jucătorii de la FCSB. N-am auzit o dată e prea mult, e prea puțin.

Antrenamentul este 100%. Eu vorbesc ce s-a lucrat cu Dică și la Pintilii pentru că și el e mulțumit. Îți ies exercițiile. Ei când vin în vestiar își dau seama că (n.r. Thomas Neubert) neamțul i-a fugărit în ultimul hal. De-abia în vestiar. Este o plăcere să lucrezi cu neamțul și cu Pintilii.

Reclamă

Dar echipă mai cuminte ca asta… Dacă ar avea și lider, nu i-ar mai trebui nici antrenor„, a declarat Leo Strizu pentru fanatik.ro.

În momentul plecării de la FCSB, Strizu a acuzat că a fost trădat de o „sursă” din club, care ar fi comandat articole denigratoare. Roş-albaştrii sunt pe podium cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Au 54 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul Farul.

Replica lui Mihai Stoica pentru Leo Strizu

Replica lui Mihai Stoica pentru Leo Strizu nu s-a lăsat mult timp aşteptată. Managerul general al roş-albaştrilor nici nu vrea să mai audă de fostul tehnician cu licenţă PRO al echipei şi a mărturisit că îi poartă doar compasiune acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

MM nu a stat mult pe gânduri, şi la scurt timp după declaraţiile lui Leo Strizu, a intervenit şi i-a dat replica acestuia. MM nu a intrat în prea multe detalii, însă a dezvăluit că este la curent cu ce a declarat fostul tehnician din acte de la FCSB.

Totodată, managerul general al roş-albaştrilor i-a urat toate cele bune lui Strizu, ca într-un final să dea de înţeles că nu-l mai interesează subiectul legat de fostul antrenor al echipei patronate de Gigi Becali.

Acuzații grave grave, sau așa și așa grave? Glumesc, am citit în mare. Am doar compasiune pentru el. Numai bine! Răspunsul e același: compasiune. Am altceva mai bun de făcut, crede-mă. Hai, mă, lăsați-mă cu Leo Strizu!”, a declarat Mihai Stoica, pentru sursa citată anterior.

Gigi Becali, acuzaţii halucinante la adresa lui Leo Strizu

Gigi Becali a recunoscut că l-a iertat pe Leo Strizu la insistenţele lui Teia Sponte, unul dintre apropiaţii fostului antrenor principal din acte de la FCSB. Mai mult, l-a adus la echipă tot la insistenţele lui Teia Sponte.

Strizu era un slujitor pe care am vrut să-l ajut și el a crezut că e un slujitor mai mare. Eu nu-l știam pe Leo? Nu l-am dat afară? M-a înjurat pe mine acum 10 ani în toate felurile și când mi-a spus Teia să-l ajut, am zis că am și uitat, țin eu minte răul? I-am spus să vină să ia și el o pâine”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
  • Leo Strizu, dezvăluiri controversate despre ceea ce se întâmplă în vestiarul FCSB-ului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și