Închide meniul

Replica lui Mihai Stoica pentru Leo Strizu, după declaraţiile fostului antrenor de la FCSB: „Mai lăsaţi-mă cu el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 16:57

Replica lui Mihai Stoica pentru Leo Strizu, după declaraţiile fostului antrenor de la FCSB: „Mai lăsaţi-mă cu el!

Mihai Stoica, sfat pentru Edi Iordănescu înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB/ Hepta

Replica lui Mihai Stoica pentru Leo Strizu, după declaraţiile fostului antrenor de la FCSB, nu a întârziat să apară. Managerul general al roş-albaştrilor nici nu vrea să mai audă de fostul tehnician cu licenţă PRO al echipei, şi a mărturisit că îi poartă doar compasiune acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a oferit declaraţii despre relaţia pe care a avut-o cu Mihai Stoica la FCSB, după ce iniţial, în momentul demisiei, a dat de înţeles că managerul echipei a fost cel care l-a determinat să ia această decizie.

Replica lui Mihai Stoica pentru Leo Strizu, după declaraţiile uluitoare ale fostului antrenor de la FCSB

Mihai Stoica nu a stat mult pe gânduri, şi la scurt timp după declaraţiile lui Leo Strizu, a intervenit şi i-a dat replica acestuia. MM nu a intrat în prea multe detalii, însă a dezvăluit că este la curent cu ce a declarat fostul tehnician din acte de la FCSB.

Totodată, managerul general al roş-albaştrilor i-a urat toate cele bune lui Strizu, ca într-un final să dea de înţeles că nu-l mai interesează subiectul legat de fostul antrenor al trupei lui Gigi Becali.

„Acuzații grave grave, sau așa și așa grave? Glumesc, am citit în mare. Am doar compasiune pentru el. Numai bine! Răspunsul e același: compasiune. Am altceva mai bun de făcut, crede-mă. Hai, mă, lăsați-mă cu Leo Strizu!”, a declarat Mihai Stoica, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Leo Strizu a spus totul despre relaţia cu Mihai Stoica

Leo Strizu a răbufnit şi l-a comparat pe Mihai Stoica cu Fane Spoitoru. El a povestit ce a păţit la FCSB de la finalul lunii noiembrie, atunci când a fost adus de Becali drept paravan pentru Mihai Pintilii.

„În primul meci, la Botoșani, în campionat, totul a fost bine. M-am fâstâcit pe la conferința de presă, am început să vorbesc eu prostii. După care, am venit acasă. M-am uitat în oglindă, pentru că după mine a intervenit Gigi și a zis: ‘Întrebați voi pe Strizu sau pe cine vreți voi de schimbări și echipă’.

Mi-am dat două palme și am zis că la următoarea conferință le voi spune oamenilor pe bune ce sunt eu acolo. M-am dus, am intrat în conferință și am zis: ‘Băi, fraților, Pinti e 100% antrenorul echipei. El decide’. Eu n-aveam voie să folosesc pronumele eu sau noi, ci el sau ei.

Reclamă 4 / 0/3

Următorul meci, la o săptămână, în cantonamentul de dinaintea jocului, am rămas cu Pinti să mai discutăm. Eu nu mă cunoșteam foarte bine cu el, dar trebuia să discutăm. Ne-a prins seara, cina. Dimineața am avut conferința, am spus ce v-am relatat: ‘Noi suntem simpli executanți’. De la început mi-am dat seama că sunt antrenor paravan.

Când am spus că suntem doar executanți, vă dați seama că pe unul dintre noi l-a deranjat enorm. Mihai Stoica! Seara l-am văzut că intră și se uita atent la mine. Poate greșesc, poate nu l-a deranjat că am zis că suntem simplu executanți, l-o fi deranjat altceva, dar l-am văzut că a intrat supărat. MM poate să aibă și două săptămâni toane proaste.

După care, primesc mesaj pe telefon: ‘Mă, tu ce cauți în cantonament?’. Da, de la Mihai Stoica. Eu nu eram pregătit de cantonament. A fost o discuție doar să particip la conferințe, să stau la club, să joc un tenis, să vorbesc cu Pinti și cu antrenorii. Mi-a zis: ‘Fă-ți bagajul sau du-te acasă liniștit’. I-am zis: ‘Mă, MM-ule, hai să vorbim un pic’. ‘N-avem, mă, ce să vorbim’, mi-a zis. L-am întrebat ce trebuie să fac eu, deși mi-am dat seama ce trebuie. Mi-a zis: ‘Nimic, te duci la conferințe și la meciuri oficiale!’”, a spus Leo Strizu, la fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și