Închide meniul

Leo Strizu, discurs fabulos după FCSB – FC Botoşani 1-0: „Dacă stăm să bla, bla, bla…” Promisiunea făcută înainte de sărbători

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 decembrie 2022, 10:23

Leo Strizu, discurs fabulos după FCSB – FC Botoşani 1-0: „Dacă stăm să bla, bla, bla… Promisiunea făcută înainte de sărbători

Leo Strizu, dezvăluire savuroasă

Captură FCSB TV

  • Leo Strizu, discurs fabulos după FCSB – FC Botoşani 1-0
  • Ce promisiune a făcut înainte de sărbători

Leo Strizu, discurs fabulos după FCSB – FC Botoşani 1-0. Antrenorul principal din acte de la FCSB a spus că l-au interesat cele 3 puncte în partida cu Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a mai spus că FCSB este capabilă să se bată cu şanse reale la titlu, după ce a ajuns pe locul 3 în clasamentul Ligii 1.

Leo Strizu, discurs fabulos după FCSB – FC Botoşani 1-0

Nu sunt antrenor care să filozofez. A fost un meci în care ne-au interesat cele trei puncte. Dacă stăm să bla, bla, bla… Echipa a câștigat. Plecăm în vacanță. Pregătim partea a doua cu încredere și sperăm să câștigăm campionatul.

Reclamă

Au fost mai multe faze în timpul meciului în care am ajuns la poartă, trasee bine concretizate, dar din păcate nu am înscris. A intrat foarte bine Coman, a dat gol. Eu am mare încredere în Coman că va fi altul, cel pe care îl știm din zilele bune. Avem o echipă bună, cu jucători excelenți. Și cei de la Botoșani au încercat, au vrut – toți care vin să joace cu FCSB își doresc foarte mult – dar am jucat de trei ori cu ei și avem trei victorii. Ne-am atins obiectivul.

(n.r. – despre omul meciului) Nu aș putea alege. I-aș alege pe toți pentru că împreună au muncit și au făcut să câștigăm cele trei puncte.

Reclamă

Asta ne doream, să urcăm pe podium. Mă bucur de colaborarea cu Pinti, cu staff-ul. Cred că s-a făcut un lucru foarte bun, exceptând meciul cu CFR, unde poate am fost puțin naivi. Acum, rămâne la aprecierea suporterilor.

În afară de CFR Cluj, nu prea am avut contact cu celelalte echipe, dar ne dorim să spargem gheața odată. Asta ne dorim, să încercăm prin toate mijloacele sportive să ne batem la titlu. Cel mai bine ar fi să vorbiți cu patronul sau MM Stoica, despre plecări și veniri. Aș vrea să discutăm despre ceea ce ține de ciclul săptămânal de pregătire.

Întotdeauna îți dorești jucători mai buni decât ai tu, dar cred că și cu acești jucători se pot face lucruri frumoase”, a declarat Leo Strizu, după FCSB – FC Botoşani 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii răsuflă uşurat după FCSB – FC Botoşani 1-0

La patru zile după ce au pierdut derby-ul cu CFR Cluj, jucătorii pregătiţi de Mihai Pintilii şi Leo Strizu s-au revanşat în faţa fanilor. Au obţinut un nou succes cu FC Botoşani şi au urcat pe locul 3 în Liga 1.

“Cele 3 puncte cred că erau cele mai importante. Nu mai contează jocul. Mă aşteptam ca băieţii să fie cu gândul la vacanţă, să nu mai aibă motivaţia în ultima etapă. Am fost şi eu jucător, nu îţi mai stă gândul chiar dacă te ameninţă antrenorul. Nu mai ai ce să le spui, au planuri, se gândesc unde să plece. Nu le mai stă gândul la meci.

Cu Cordea nu s-a întâmplat nimic. David Miculescu a simţit o accidentare, dar a zis târziu. A fost o schimbare logică, a intrat Rusu foarte bine. Omrani a intrat bine.

Să ne bucurăm de cele 3 puncte, să avem sărbători fericite şi ne vedem anul viitor. Compagno a avut o accidentare foarte grea, a trebuit să îl chem pe Rusu.

Nu am ajuns atât de departe (n.r. la lista plecărilor). Mai avem timp, mai depinde şi de conducere, dacă îşi doreşte jucători tineri. Nu (n.r. dacă a înaintat o listă cu jucători pe care şi-i doreşte) şi nici nu am dat nume ca să dau afară jucători. Nu sunt în măsură. Deocamdată nu m-am gândit la asta, doar am antrenat. Nu m-am gândit atât de departe, să fac şi pe impresarul şi să aduc jucători la echipă. O să vorbesc cu MM, cu conducerea şi o să văd ce jucători îmi aduce. E o întrebare prea rapidă.

Vreau să avem sărbători fericite şi să ne bucurăm de locul pe care îl ocupăm în clasament. Nu, nu mă aşteptam să avem atâtea victorii. Când aveam 21 de puncte, nu te aşteptai niciodată să ai 6 victorii în campionat şi cu echipe bune“, a declarat Mihai Pintilii la digisport.ro.

FCSB, victorie la limită cu FC Botoşani

Titularizat din nou între buturi, Andrei Vlad a avut o evoluţie de senzaţie. A avut o dublă intervenţie miraculoasă într-un moment extrem de important. A scos şuturile lui Şeroni şi Roman. L a numai câteva secunde distanţă, Octavian Popescu l-a servit ideal pe Florinel Coman, iar “Mbappe de România” a deschis scorul. Coman a înscris, în minutul 78, al treilea său gol stagional.

Reclamă

Trei minute mai târziu, Sadiku i-a lăsat pe moldoveni în inferioritate numerică. A primit al doilea cartonaş galben şi a spulberat şansele lui FC Botoşani de a pleca cu vreun punct de pe Arena Naţională.

FCSB a câştigat cu 1-0 şi a urcat pe podiumul Ligii 1. Are 38 de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de Rapid şi Universitatea Craiova. FC Botoşani a rămas pe locul 13, cu 21 de puncte. Jucătorii lui Flavius Stoican au rămas fără victorie în Liga 1 din luna octombrie.

FC Botoşani a suferit a trei înfrângere, în această lună, cu FCSB. Sunt probleme mari pentru echipa lui Valeriu Iftime.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”