Închide meniul

Mihai Pintilii răsuflă uşurat după FCSB – FC Botoşani 1-0: „Băieţii erau cu gândul la vacanţă!”. Declaraţii savuroase: „Nu fac pe impresarul”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 decembrie 2022, 22:27

Mihai Pintilii răsuflă uşurat după FCSB – FC Botoşani 1-0: „Băieţii erau cu gândul la vacanţă!. Declaraţii savuroase: „Nu fac pe impresarul

Veste uriaşă pentru Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, la conferinţa de presă a lui FCSB / Antena Sport

Mihai Pintilii a avut prima reacţie după meciul FCSB – FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 21-a din Liga 1. Florinel Coman a înscris golul victoriei roş-albaştrilor de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La patru zile după ce au pierdut derby-ul cu CFR Cluj, jucătorii pregătiţi de Mihai Pintilii şi Leo Strizu s-au revanşat în faţa fanilor. Au obţinut un nou succes cu FC Botoşani şi au urcat pe locul 3 în Liga 1.

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB – FC Botoşani 1-0

„Cele 3 puncte cred că erau cele mai importante. Nu mai contează jocul. Mă aşteptam ca băieţii să fie cu gândul la vacanţă, să nu mai aibă motivaţia în ultima etapă. Am fost şi eu jucător, nu îţi mai stă gândul chiar dacă te ameninţă antrenorul. Nu mai ai ce să le spui, au planuri, se gândesc unde să plece. Nu le mai stă gândul la meci.

Cu Cordea nu s-a întâmplat nimic. David Miculescu a simţit o accidentare, dar a zis târziu. A fost o schimbare logică, a intrat Rusu foarte bine. Omrani a intrat bine.

Să ne bucurăm de cele 3 puncte, să avem sărbători fericite şi ne vedem anul viitor. Compagno a avut o accidentare foarte grea, a trebuit să îl chem pe Rusu.

Reclamă

Nu am ajuns atât de departe (n.r. la lista plecărilor). Mai avem timp, mai depinde şi de conducere, dacă îşi doreşte jucători tineri. Nu (n.r. dacă a înaintat o listă cu jucători pe care şi-i doreşte) şi nici nu am dat nume ca să dau afară jucători. Nu sunt în măsură. Deocamdată nu m-am gândit la asta, doar am antrenat. Nu m-am gândit atât de departe, să fac şi pe impresarul şi să aduc jucători la echipă. O să vorbesc cu MM, cu conducerea şi o să văd ce jucători îmi aduce. E o întrebare prea rapidă.

Vreau să avem sărbători fericite şi să ne bucurăm de locul pe care îl ocupăm în clasament. Nu, nu mă aşteptam să avem atâtea victorii. Când aveam 21 de puncte, nu te aşteptai niciodată să ai 6 victorii în campionat şi cu echipe bune„, a declarat Mihai Pintilii la digisport.ro.

FCSB, victorie la limită cu FC Botoşani

Titularizat din nou între buturi, Andrei Vlad a avut o evoluţie de senzaţie. A avut o dublă intervenţie miraculoasă într-un moment extrem de important. A scos şuturile lui Şeroni şi Roman. L a numai câteva secunde distanţă, Octavian Popescu l-a servit ideal pe Florinel Coman, iar „Mbappe de România” a deschis scorul. Coman a înscris, în minutul 78, al treilea său gol stagional.

Reclamă 4 / 0/3

Trei minute mai târziu, Sadiku i-a lăsat pe moldoveni în inferioritate numerică. A primit al doilea cartonaş galben şi a spulberat şansele lui FC Botoşani de a pleca cu vreun punct de pe Arena Naţională.

FCSB a câştigat cu 1-0 şi a urcat pe podiumul Ligii 1. Are 38 de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de Rapid şi Universitatea Craiova. FC Botoşani a rămas pe locul 13, cu 21 de puncte. Jucătorii lui Flavius Stoican au rămas fără victorie în Liga 1 din luna octombrie.

FC Botoşani a suferit a trei înfrângere, în această lună, cu FCSB. Sunt probleme mari pentru echipa lui Valeriu Iftime.

FCSB: A. Vlad – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Şut, Edjouma (Coman ’64) – Cordea (Omrani ’46), Miculescu (Rusu ’53), Oct. Popescu (Nikolov ’88). Antrenor: Leonard Strizu

FC Botoşani: Pap – Sno (Patache ’72), Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu – A. Ivanov (Petkovski ’88), Zabou (Tîrcoveanu ’89), Dican – Mailat (Boli 83), M. Roman, Dragu (Pinson ’73). Antrenor: Flavius Stoican

Gigi Becali, gata să ducă FCSB în Ghencea

Gigi Becali a avut o primă reacţie, în exclusivitate pentru Antena Sport, după ce Marcel Ciolacu a adoptat un amendament prin care FCSB ar putea să joace pe stadionul „Ghencea”.

Luni, pe lângă proiectul care prevede ca terenurile din curtea școlii să fie disponibile cetățenilor și în afara orelor de program ale elevilor, Marcel Ciolacu a adoptat un amendament care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat.

Reclamă

Gigi Becali a declarat faptul că îi mulțumește lui Marcel Ciolacu pentru amendamentul adoptat luni. Totodată, omul de afaceri spune că cei de la CSA Steaua nu vor mai putea să refuze cererile FCSB-ului de a evolua pe stadionul „Ghencea”.

Da… a zis omul, s-a ținut de cuvânt… Îi mulțumesc! Așa a zis. A zis: «Avem datoria să joace Steaua pe Ghencea». Bine, bă, tată. Văd că se ține de cuvânt.

Probabil că acum o să fie obligați să închirieze bazele”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și