Închide meniul

Leo Strizu i-a răspuns lui Vivi Răchită la întrebarea ”Cum te-ai stăpânit, Leule, să nu te duci peste Meme?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 martie 2023, 8:26

Leo Strizu i-a răspuns lui Vivi Răchită la întrebarea ”Cum te-ai stăpânit, Leule, să nu te duci peste Meme?”. Fostul antrenor de la FCSB era cunoscut ca o fire vulcanică, pe vremea când era jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a dezvăluit că Mihai Stoica a reprezentat motivul pentru care și-a dat demisia de la FCSB, Strizu a fost întrebat de la distanță de Vivi Răchită cum de nu a ieșit un scandal mai mare cu Mihai Stoica, atunci când cel din urmă l-a umilit.

Leo Strizu i-a răspuns lui Vivi Răchită

„Eu îl cunosc pe Leo, îl știu băiat de oraș. Cum te-ai stăpânit Leo atunci când a venit Meme Stoica în cantonament și i-a dat mesaj ce cauți? Cum te-ai stăpânit, Leule, să nu te duci peste Meme Stoica? Să faci un MMA. Leo îi bate pe toți. Dumnezeule!”, a spus Răchită, citat de fanatik.ro.

Strizu a venit cu un răspuns ulterior, lăsând să se înțeleagă cu o reacție a lui ar fi dus la scăparea lucrurilor de sub control. ”Puteam să controlez vestiarul. Eu nu-mi doresc în cariera de antrenor să am jucători cu tupeul lui Strizu. Au fost de-ale tinereții.

Tu unde crezi că se ajungea dacă mă dădeau afară? Îți spun eu. Pe mine ce m-a deranjat foarte mult că mă luptam cu presa. Eu recunosc, poate de la al doilea meci trebuia să plec. Atâta timp cât au fost aceste două persoane la mijloc eu mă bucur pentru toate rezultatele”, a spus Strizu, pentru sursa citată.

Reclamă

Leo Strizu, dezamăgit de unii oameni din staff

Strizu a dezvăluit și un episod în care s-a contrat cu Mihai Stoica, momemt încheiat cu replica ”Ce, bă, îmi faci tu program la echipă”.

„Mă doare ce se întâmplă acolo. Tu îți dai seama ce se întâmpla în momentul în care ajungea Strizu spre final pentru că voiam, nu voiam, trebuia să particip la prezentare și poate luam o jumătate de medalie. Se întâmplau atacuri cerebrale pe la echipă.

Dacă eu stăteam departe de echipă totul era frumos. În momentul în care vine cineva incomod și te trage de mânecă… Pentru că i-am tras de mânecă și cu intervenția cu (n.r. Adrian Ianuli) Vijelie, pe care l-a lăsat în afara autocarului. ‘Bă, nene e al nostru, cinci minute nu moare nimeni. Ce, bă, îmi faci tu program la echipă’.

Reclamă 4 / 0/3

A ajuns înaintea noastră la aeroport. Pe mine nu m-a deranjat de Meme, dar eu (n.r. Marius Ianuli) Mache să nu am nicio reacție când îmi lasă fratele pe jos Meme? Ca să îți păstrezi un post, să fii umbrela lui Mihai Stoica e greu. Trebuie să faci sacrificii mari”, a mai spus Strizu.

Leo Strizu, dezvăluiri controversate

Leo Strizu a făcut dezvăluiri controversate după ce a demisionat de la FCSB. Fostul antrenor din acte al roş-albaştrilor a vorbit despre lipsa unui lider în vestiar. A ţinut totuşi să aprecieze stilul lui Mihai Pintilii şi al lui Thomas Neubert.

Leo Strizu a precizat că FCSB nici nu ar avea nevoie de antrenor, în cazul în care ar exista un adevărat lider în vestiar.

„Ți-e mai mare dragul să te duci să începi antrenamentul cu jucătorii de la FCSB. N-am auzit o dată e prea mult, e prea puțin. Antrenamentul este 100%. Eu vorbesc ce s-a lucrat cu Dică și la Pintilii pentru că și el e mulțumit.

Îți ies exercițiile. Ei când vin în vestiar își dau seama că (n.r. Thomas Neubert) neamțul i-a fugărit în ultimul hal. De-abia în vestiar. Este o plăcere să lucrezi cu neamțul și cu Pintilii. Dar echipă mai cuminte ca asta… Dacă ar avea și lider, nu i-ar mai trebui nici antrenor„, a mai spus Leo Strizu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și