Închide meniul

Leo Strizu, laude pentru Mihai Pintilii înainte de FCSB – CFR Cluj: „Are ceva ce nu au mulţi antrenori!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 16:58

Leo Strizu, laude pentru Mihai Pintilii înainte de FCSB – CFR Cluj: „Are ceva ce nu au mulţi antrenori!

Mihai Pintilii, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Leo Strizu a avut doar cuvinte de laudă pentru Mihai Pintilii, înaintea derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj. Antrenorul roş-albaştrilor a oferit noi declaraţii şi despre alegerea lui Gigi Becali de a-l numi pe banca vicecampionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de derby-ul „de foc” cu CFR Cluj. Partida restantă va avea loc joi, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Leo Strizu, laude pentru Mihai Pintilii înainte de FCSB – CFR Cluj

Leo Strizu i-a mulţumit din nou lui Gigi Becali pentru faptul că i-a dat ocazia să fie antrenorul principal de la FCSB. Tehnicianul recunoaşte că a primit această şansă deoarece este posesorul licenţei PRO, licenţă pe care Mihai Pintilii nu o are.

Mai mult decât atât, Strizu s-a arătat impresionat de respectul pe care jucătorii roş-albaştrii îl au pentru Mihai Pintilii.

„A fost o alegere a patronului, prin care eu i-am mulțumit. Fiind angajat al clubului, am fost ales în baza licenței PRO, eu sunt concret. Această numire a mea, datorită licenței, nu a fost decât un sprijin pentru ehipa mare. În rest, nu am ce să comentez ce am putut sau nu să nu fac. Nu am putut decât să accept pentru că am licența PRO.

Reclamă

Pintilii are ceva ce nu au foarte mulți antrenori. Are această apropiere de jucători. Jucătorii când intră pe teren se gândesc și la Pintilii, de la căpitan până la al 18-lea jucător. Au un respect deosebit. El și l-a făcut, el și l-a impus, este doar meritul lui. Se consultă cu absolut toată lumea, ține cont de orice sfat din anturajul staff-ului”, a declarat Leo Strizu, în conferinţa de presă premergătoare partidei dintre FCSB şi CFR Cluj.

Leo Strizu, anunţ de ultimă oră despre accidentările lui Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu

Leo Strizu a făcut un anunţ de ultimă oră despre accidentările suferite de Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu. Antrenorul vicecampioanei a dezvăluit că niciunul dintre cei trei jucători nu va putea juca în FCSB – CFR Cluj, restanţă din etapa a 9-a a Ligii 1.

“Intră în categoria meciurilor grele, CFR e echipă grea. Un antrenor bun. Au o aşezare foarte bună mai ales pe apărare. Antrenorul este coordonat de unele principii foarte directe. Cred că va fi un meci foarte greu.

Reclamă 4 / 0/3

Viaţa ne oferă bucurii, necazuri, încercări. Acest necaz care s-a abătut asupra noastră îl putem trece doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Jucătorii din punct de vedere medical sunt foarte bine, sănătoşi. Nu pot evolua în meciurile astea două (n.r. Olaru şi Compagno). I-am aşteptat de la spital, iar în momentul în care au urcat în autocar toţi băieţii au aplaudat şi s-au bucurat pentru că nu au fost probleme mai grave. Ei din punct de vedere medical sunt foarte bine. E adevărat, a fost un necaz, dar s-a trecut foarte bine şi în continuare cred că lucrurile vor merge foarte bine.

(Reporter: Ştefan Târnovanu va fi inclus în lot, este apt?) Nu cred, nu este! Indiferent de jucătorii care intră în primul 11 sau pe parcurs, ne-au dat încrederea că nu există nicio diferenţă între ei. Toţi au demonstrat că vom fi o echipă foarte puternică“, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și