Închide meniul

FCSB pleacă singură în cantonament! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „Avem charter separat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 22:06

FCSB pleacă singură în cantonament! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „Avem charter separat!

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

FCSB pleacă singură în cantonament. Mihai Stoica a anunțat că vicecampioana României a rezervat un charter doar pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roș-albaștrii au ales să nu călătorească în același avion cu alte echipe din Liga 1. MM Stoica a explicat că FCSB are un program încărcat în perioada de pregătire.

FCSB pleacă singură în cantonament

”Noi plecăm doar noi, cu un charter separat. Am plecut și noi în trecut la comun, dar anul ăsta nu. Nu din alte raţiuni, ci pentru că avem alt program noi, venim şi jucăm direct. Foarte bine că ceilalţi pleacă împreună.

Noi plecăm singuri de data asta. Am luat două meciuri amicale, unul după celălalt, 90 de minute, facem două echipe, una joacă intr-o zi, cealaltă în următoarea, la o zi diferenţă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FCSB și-a anunțat meciurile amicale din această iarnă

FCSB a anunțat, printr-un comunicat oficial, că, pe data de 8 ianuarie, va pleca în cantonament, în Antalya (Turcia). Totodată, roș-albaștrii vor avea două meciuri amicale cu Pogon Szczecin (15 ianuarie) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie).

Reclamă

„Jucătorii noștri vor reveni din vacanța de iarnă joi, 5 ianuarie, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Național de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Reclamă 4 / 0/3

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:
15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek
16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek

Prima partidă oficială din 2023 este programată pe 22 ianuarie (20:45), la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

FCSB s-a despărțit de Marco Dulca

Din informațiile AntenaSport, despărțirea dintre Dulca și FCSB s-a produs chiar azi. Fotbalistul și a luat la revedere de la coechiepierii săi.

Dulca nu a vrut inițial să plece de la vicecampioana României, dar în cele din urmă a cedat, Gigi Becali fiind extrem de nemulțumit de prestațiile sale.

Fotbalistul, transferat în august 2021 pentru 250.000 de euro, pleacă acum gratis. Patronul a vrut să scape de salariul său.

Marco Dulca ar putea să mai joace în acest sezon doar pentru Chindia, deorece nu poate bifa trei echipe în aceeași stagiune. 13 meciuri a bifat Dulca pentru FCSB, dar nu a jucat niciodată mai mult de o repriză.

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter și Radu Boboc, iar Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și