Închide meniul

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous: „E jucător bun de poker, chiar dacă nu are niciodată carte”. Val de ironii al fostului antrenor de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2023, 8:57

Reclamă
Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous: „E jucător bun de poker, chiar dacă nu are niciodată carte. Val de ironii al fostului antrenor de la FCSB

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous

Leo Strizu, în timpul unei conferinţe de presă / AntenaSport

Leo Strizu s-a amuzat copios de actualul antrenor cu licenţă PRO de la FCSB, Elias Charalambous. A lansat un val de ironii la adresa cipriotului adus în locul lui de Gigi Becali. Strizu a ţinut să precizeze că Charalambous are ce învăţa de la „secundul” lui, Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce şi-a dat demisia, Leo Strizu a transmis mai multe mesaje dure la adresa conducătorilor vicecampioanei României. A purtat un adevărat „război” al declaraţiilor cu Mihai Stoica. Ultimul vizat este chiar actualul antrenor din acte al FCSB-ului.

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous

Pe Pintilii nu îl mișcă nimeni de acolo. Oricine ar veni nu îl mișcă nimeni de acolo, de la FCSB. Depinde pe ce filieră a venit și cipriotul (n.r. – Elias Charalambous). E un lucru bun pentru cipriot.

Are ce să învețe de la Pintilii, își face carte de vizită și din punctul meu de vedere e un jucător bun de poker. Chiar dacă el nu are niciodată carte. E un jucător bun„, a declarat Leo Strizu pentru fanatik.ro.

Fostul tehnician al roş-albaştrilor a anunţat şi ce schimbări ar fi făcut el în timpul derby-ului Rapid – FCSB, scor 0-1. Nu îşi explică de ce Charalambous nu a riscat, în momentul în care echipa lui era condusă.

Reclamă

Eu în repriza a doua aș fi renunțat la un fundaș central. Pentru că Rapid n-a mai avut decât o situație în repriza a doua. Eu l-aș fi introdus pe Omrani, l-aș fi ținut pe Compagno și aș fi scos un fundaș central.

Aș fi riscat. Ce mi-e 1-0, ce mi-e 2-0. Aș fi jucat om pe om și aș fi pus presiune pe Grigore și Săpunaru„, a mai spus fostul antrenor de la FCSB.

FCSB a făcut numai puţin de 3 schimbări la pauza derby-ului cu Rapid. Au ieşit Dawa, Edjouma şi Compagno şi au intrat Iulian Cristea, Billel Omrani şi Andrei Cordea. Scoaterea din teren a atacantului italian l-a făcut pe unul dintre comentatorii partidei să aibă o reacţie vehementă.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB se pricepe la schimbări la fel cum mă pricep eu la brânză. Să-l scoți pe Compagno e chiar o decizie stupidă„, a exclamat Ionuţ Angheluţă, aluzie la faptul că schimbările ar fi fost decise de patron, la digisport.ro.

Compagno s-a simțit obosit, am vorbit la pauză cu el, iar Dawa avea deja cartonaș galben. Fotbalul e compus din greșeli. Dacă e să comparăm numărul de ocazii, rezultatul nu este unul echitabil, dar așa se întâmplă uneori în fotbal”, a explicat Elias Charalambous, după eşecul cu Rapid.

Gigi Becali, impresionat de Elias Charalambous

Gigi Becali s-a arătat extrem de impresionat de Elias Charalambous înainte de eşecul cu Rapid. Patronul de la FCSB susține că tehnicianul cipriot este peste Mihai Pintilii, în vederea gestionării echipei. Latifundiarul din Pipera a declarat că nu avea în plan ca antrenorul cu licență PRO să-l depășească pe „Pinti” la unele capitole, însă acum susține că se bucură de acest fapt.

Ilie Haralambie m-a impresionat pentru că noi ştiam că echipa are valoare, dar nu ştiam că poate să joace în aşa mare viteză, să nu poată lăsa adversarii să respire. E peste Pintilii, sută la sută (n.r. – Charambous e antrenorul)! Este peste Pintilii, vă spun sută la sută! Nu l-am luat să fie peste Pintilii, dar şi-a luat singur dreptul!”, a declarat Gigi Becali, pentru primasport.ro.

FCSB are 37 de puncte şi ocupă locul 3 la finalul turului din play-off-ul Ligii 1. Lider este Farul, cu 42 de puncte, iar CFR Cluj are 38 de puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și