Închide meniul

Leo Strizu şi-a refăcut calculele la titlu şi se teme de Farul lui Gică Hagi. „FCSB are un atu foarte important!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2023, 14:01

Leo Strizu şi-a refăcut calculele la titlu şi se teme de Farul lui Gică Hagi. „FCSB are un atu foarte important!

Leo Strizu este antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB

Leo Strizu, la conferinţa de presă / AntenaSport

Leo Strizu şi-a refăcut calculele la titlu şi a recunoscut că se teme de Farul, după ce echipa lui Gică Hagi s-a distanţat la conducerea Ligii 1. Constănţenii au învins-o pe UTA, scor 1-0, şi au acum 10 puncte avans faţă de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor e convins că Farul îi va da mai multe bătăi de cap decât campioana ultimelor cinci ediţii, CFR Cluj. Jucătorii „Regelui” Hagi sunt singurii care au reuşit să o învingă pe FCSB în 2023. Au plecat victorioşi de pe Arena Naţională, chiar dacă erai conduşi cu 2-1 în minutul 90+4.

Leo Strizu şi-a refăcut calculele la titlu. Ce a spus despre Farul şi CFR Cluj

Campionatul se va duce în trei echipe, între Farul, noi și CFR. După decizia de la TAS, cred că mi-am schimbat impresia… Farul va fi cea mai dificilă echipă. Ambele echipe au antrenori buni, de calibru, își conduc echipele spre câștigarea campionatului. FCSB are un atu foarte important, are cei mai buni jucători.

Pe noi ne interesează doar jocul nostru, să corectăm greşelile pe care le-am făcut. Să avem o motivaţie în plus, să putem să ducem acest campionat şi play-off-ul şi să îndeplinim ceea ce vrem mai mult, să câştigăm campionatul„, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

FCSB speră să întrerupă hegemonia lui CFR Cluj. Antrenorul roş-albaştrilor a făcut o comparaţie între echipa lui şi cea a lui Dan Petrescu.

Reclamă

Poate CFR-ul are o altă politică, aduce jucători cu experiență. Ceea ce îi interesează este să dea gol și să păstreze acel rezultat poate și două zile, dacă joacă. Tinerețea de la noi și lipsa de experiență a făcut ca noi să încasăm acele goluri„, a mai spus antrenorul lui FCSB.

Farul a acumulat 58 de puncte după 27 de etape. CFR Cluj este pe locul secund, cu 53 de puncte, în timp ce FCSB are 48 de puncte. Atât ardelenii, cât şi roş-albaştrii, încă nu au jucat în această rundă a Ligii 1.

Ce a declarat Gică Hagi după ce Farul s-a distanţat la conducerea Ligii 1

Gică Hagi a avut prima reacţie după ce Farul s-a distanţat la conducerea Ligii 1. Constănţenii au învins-o la limită pe UTA Arad, scor 1-0, în etapa a 27-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mazilu a înscris singurul gol de la Arad, la patru minute după ce a intrat pe teren. Hagi a fost inspirat şi l-a trimis la luptă pe atacantul de 17 ani. Acesta l-a recompensat cu o reuşită care poate avea o miză uriaşă în lupta pentru titlu.

Cred că UTA a jucat bine, ştiam că e o echipă bună şi că poate să ne pună probleme. În a doua repriză am jucat bine şi acela a fost momentul nostru, când am marcat.

Câteodată faci ca antrenor bine, câteodată nu. El are merite. Jucătorii fac pe teren, noi suntem în spatele cortinei. Ei sunt artiştii, ei fac!

Statistica o zice, suntem acolo, nu putem să nu vedem. Cred că suntem echilibraţi, avem un lot bun, talent. Din vară v-am spus că echipa e echilibrată, din iarnă a venit şi Kevin. Avem un lot bun, dar vom vedea. Lupta e grea!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Farul a ajuns la 50 de goluri marcate în această ediţie de campionat. Are cel mai bun atac din Liga 1. Constănţenii se descurcă excelent şi în defensivă. Nu au mai primit gol de trei etape!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și