Închide meniul

Leo Strizu ştie ce i-a lipsit lui FCSB să câştige derby-ul cu Universitatea Craiova: „Aceste două lucruri mi se par esențiale!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2023, 16:52

Leo Strizu ştie ce i-a lipsit lui FCSB să câştige derby-ul cu Universitatea Craiova: „Aceste două lucruri mi se par esențiale!

Leo Strizu ştie ce i-a lipsit lui FCSB să câştige derby-ul cu Universitatea Craiova

Leo Strizu, la conferința de presă / Captură Youtube

Leo Strizu ştie ce i-a lipsit lui FCSB ca să o învingă pe Universitatea Craiova pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au remizat împotriva oltenilor, scor 1-1, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor cu licenţă PRO de la FCSB a analizat meciul în urma căruia vicecampioana României a ratat şansa de a le egala la puncte pe CFR Cluj şi Farul.

Leo Strizu ştie ce i-a lipsit lui FCSB să câştige derby-ul cu Universitatea Craiova

Strizu e sigur că jucătorilor de la FCSB le-a lipsit motivarea şi concentrarea în startul meciului. Jovan Markovic a înscris un super-gol în minutul 32. Fără Mihai Pintilii pe bancă, roş-albaştrii şi-au revenit după pauză şi au reuşit să restabilească egalitatea prin Malcom Edjouma.

Cred că Steaua (n.r. FCSB) dacă va trece la un nivel superior atât individual cât și colectiv la capitolul concentrare și motivare ar ajuta foarte mult exprimarea echipei. Ceea ce a însemnat Steaua (n.r FCSB) a doua repriză pentru că în prima repriză motivarea și concentrarea au cam lipsit.

S-a văzut o altă echipă în repriza a doua când concentrarea și motivarea a fost la cote maxime, jucătorii au avut personalitate, au fost degajați și au făcut ceea ce trebuia să facă Steaua (n.r. FCSB) care ne-a obișnuit.

Reclamă

A durat doar 30-35 minute, dar ce a arătat în a doua repriză poate doar ghinionul a făcut să nu fie învingătoare la final. Aceste două lucruri mi se par esențiale. Dacă jucătorii pot fi aduși la cel mai înalt nivel de concentrare, jucătorii știu ce au de făcut și au un joc plăcut și ofensiv„, a declarat Leo Strizu la fanatik.ro.

Leo Strizu visează ca FCSB să câştige titlul şi să îi păstreze o medalie de campion.

Mi-aș dori să fie Steaua (n.r. FCSB) campioană. Dar în prima repriză am văzut o echipă foarte largă. Nu am văzut atitudine, nu am văzut determinare, nu am văzut marcaj.

Reclamă 4 / 0/3

Dau acum exemplu cele două lovituri libere de pe părțile laterale în care și Ivan și Mitrea au avut acele ocazii. Nu vreau să intru în părțile negative, dar cum am spus, dacă echipa ar puncte la aceste două atuuri, ar arăta cu totul altfel”, a mai spus Strizu.

Ilie Dumitrescu a avut un discurs ferm

Ilie Dumitrescu a avut un discurs ferm după FCSB – Universitatea Craiova 1-1! Fostul fotbalist al Stelei nu s-a mai ferit și l-a numit „Mister” pe Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. În acest moment, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 30 de puncte obținute.

Ilie Dumitrescu este de părere că toate schimbările făcute de FCSB, în timpul meciului cu Universitatea Craiova, au fost dictate de Gigi Becali, motiv pentru care i s-a adresat cu apelativul „Mister” patronului de la FCSB.

Mister, mă refer la Gigi Becali, sună mai frumos. Nu e ironic. El mută, astea sunt deciziile lui. El face schimbările. Nu-l validez ca antrenor, eu am fost foarte vehement cu Gigi în zona asta, am fost singurul care l-a înfruntat.

Dar în momentul în care toată lumea de acolo acceptă ca echipa și schimbările să fie făcute de Gigi, n-am cum să spun că Pintilii sau Filip fac schimbările. Aș fi eu penibil și aș cădea în derizoriu să spun că la pauză mută altcineva. La un anumit nivel în lupta asta pentru titlu, se va cunoaște lipsa antrenorului.

O să plătească Gigi la un moment dat pentru că el își asumă tot și nu contează ce se întâmplă. Lucrurile sunt foarte clare. Pintilii pregătește echipa și i se dă echipa cu o săptămână înainte de meci ca să poată să lucreze la antrenament. Unde ați mai văzut chestia asta la un club important?”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și