Închide meniul

Rapid – Petrolul 0-2. „Lupii galbeni” s-au impus în Giuleşti, după autogolurile lui Răzvan Oaidă şi Borja Valle

Alex Masgras Publicat: 13 august 2023, 23:34

Reclamă
Rapid – Petrolul 0-2. „Lupii galbeni s-au impus în Giuleşti, după autogolurile lui Răzvan Oaidă şi Borja Valle

Rapid - Petrolul 0-2

Rapid - Petrolul 0-2 / Hepta

Rapid – Petrolul 0-2 . Derby-ul etapei cu numărul 5 din Liga 1 a avut loc în Giuleşti. Echipa lui Cristiano Bergodi a primit vizita „lupilor galbeni”, care s-au impus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul Ploieşti, după ce jucătorii lui Cristiano Bergodi au trimis de două ori balonul în propria poartă. Primul ghinionist a fost Răzvan Oaidă în minutul 63, atunci când mingea deviată de Paul Papp l-a lovit, după care a intrat în poarta apărată de Horaţiu Moldovan. În prelungiri, atunci când giuleştenii căutau cu disperare egalarea, Borja Valle nu a comunicat cu Horaţiu Moldovan şi a „reuşit” al doilea autogol. După acest meci, Rapid rămâne fără victorie în Giuleşti în acest sezon.

Rapid – Petrolul 0-2

Update Rapid – Petrolul 0-2: „Lupii galbeni” pleacă cu cele trei puncte din Giuleşti, după autogolurile lui Răzvan Oaidă şi Borja Valle.

Min. 90+5: Autogol Rapid! Scene incredibile în Giuleşti! Borja Valle nu a comunicat cu Horaţiu Moldovan, iar spaniolul a trimis mingea în propria poartă.

Min. 90: Papeau a avut şi el o ocazie bună, dar şutul său la colţul scurt s-a dus pe lângă poartă.

Reclamă

Min. 74: Dugandzic, o nouă ratare uriaşă! După ce a făcut o preluare slabă, atacantul Rapidului a ajuns la balon în cele din urmă, dar şutul său din câţiva metri a trecut milimetric pe lângă stâlpul porţii lui Zima.

Min. 73: O nouă ocazie mare pentru Rapid! Pănoiu a centrat perfect, dar Dugandzic nu a reuşit să lovească cu capul balonul, iar mingea s-a dus puţin pe lângă poarta lui Zima.

Min. 63: GOOOL PETROLUL! „Lupii galbeni” sunt în avantaj pe Giuleşti, după ce o minge deviată de Papp este trimisă în propria poartă de Oaidă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 60: Rapid are o nouă ocazie! Claudiu Petrila a centrat foarte bine pentru Cristian Săpunaru, dar lovitura de cap a căpitanului celor de la Rapid a fost prinsă de Zima.

Min. 49: Partida este întreruptă din nou. De data aceasta, fanii Rapidului au aruncat cu torţe şi fumigene pe teren.

Rapid - Petrolul
Rapid – Petrolul

Min. 48: Petrolul a avut prima ocazie importantă a reprizei secunde. Paul Papp a trimis cu capul puţin pe lângă poarta lui Horaţiu Moldovan.

Update Rapid – Petrolul 0-0: Pauză! După primele 45 de minute, Rapid şi Petrolul sunt la egalitate.

Min. 43: Finalul de repriză din Giuleşti este incendiar. Rapidul a avut o nouă ocazie mare, dar Zima l-a blocat pe Oaidă din câţiva metri.

Min. 41: Imediat după bara celor de la Petrolul, Rapid a înscris, dar golul lui Funsho a fost anulată, din cauza unui fault comis de Dugandzic.

Min. 40: Bară Petrolul! Jair a centrat perfect pentru Irobiso, care a trimis în transversală. Mingea a fost deviată şi de Horaţiu Moldovan, portarul Rapidului.

Reclamă

Min. 18: Petrolul Ploieşti a avut prima ocazie a partidei din Giuleşti, dar şutul lui Jair de la marginea careului s-a dus mult peste poarta apărată de Horaţiu Moldovan.

Min. 13: Partida s-a reluat.

Min. 8: Partida a fost întreruptă de arbitrul Andrei Chivulete din cauza fumului care a pus stăpânire pe arena din Giuleşti.

Min. 1: A început partida din Giuleşti dintre Rapid şi Petrolul.

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Braun – Oaidă, Al. Albu, Cîrjan – Funsho, Dugandzic, Petrila

Rezerve: Drăghia – I. Cristea, J. Morais, Kait, Pănoiu, V. Costache, Papeau, B. Valle, Al. Ioniță II

Antrenor: Cristiano Bergodi

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Țicu – Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi – Irobiso, G. Grozav

Rezerve: Eșanu – L. Dumitriu, Almeida Gomes, Garutti, Purtic, Jefferson, Mitrov, Rădulescu, Petrovic

Antrenor: Florin Pîrvu

Rapid – Petrolul LIVE TEXT ora 21:30. Derby în Giuleşti. Echipele probabile

Rapid caută prima victorie pe teren propriu din noul sezon. Echipa lui Cristiano Bergodi nu are cel mai bun început de stagiune, iar o victorie în derby-ul cu Petrolul ar purea schimba lucrurile în bine pentru giuleşteni.

Etapa trecută, Rapid a pierdut la Voluntari, scor 1-2, după două greşeli ale lui Horaţiu Moldovan. Înainte de acest meci, Rapid a încheiat la egalitate pe teren propriu cu FC Botoşani, singura victorie fiind cea de la Mediaş, cu U Cluj, câştigată cu 3-0.

Rapid şi Petrolul sunt vecine de clasament, înaintea meciului de duminică seară. Aflate pe locurile 10, respectiv 11, ambele cu 5 puncte, cele două au o singură victorie în acest sezon. Succesul celor de la Petrolul a venit chiar etapa trecută, atunci când au învins pe teren propriu campioana României, Farul Constanţa.

Echipe probabile Rapid – Petrolul

Rapid: 31. H. Moldovan -19. Onea, 22. Săpunaru, 6. P. Iacob, 47. Braun – 23. Al. Albu, 26. Oaidă, 96. Papeau – 7. Funsho, 45. Dugandzic, 80. C. Cârjan
Rezerve: 90. Drăghia, 4. Kait, 9. Rrahmani, 11. Borja Valle, 13. J. Morais, 15. I. Cristea, 17. Pănoiu, 21. Dr. Grigore, 91. El Sawy
Antrenor: Cristiano Bergodi

Petrolul: 38. Zima – 71. Doua, 3. Meijers, 4. Papp, 5. Țicu – 99. Musi, 20. Hanca, 11. Seto, 7. Grozav – 17. Z. Petrovic, 8. Jair
Rezerve: 12. Eșanu, 2. Huja, 25. Purtic, 27. Pedro, 34. Garutti, 41. G. Rădulescu, 44. Dumitriu, 77. I. Cojocaru, 93. Mitrov
Antrenor: Florin Pîrvu

Cristiano Bergodi, după ce a fost scos la masă de Şucu şi Angelescu

Cristiano Bergodi a dezvăluit ce a discutat cu conducere, după ce a fost scos la masă de Şucu şi Angelescu. De asemenea, Cristiano Bergodi l-a „băgat în şedinţă” pe Horaţiu Moldovan înainte de Rapid – Petrolul. Portarul Rapidului a avut o prestaţie modestă în meciul cu Voluntari, pierdut de Rapid cu scorul de 2-1 şi chiar şi-a asumat vina pentru înfrângere.

„E un derby şi ştim ce ambiţii sunt la mijloc şi ce rivalitate este. Vom întâlni o echipă bună, a câştigat ultimul meci cu Farul. Ei trec printr-o perioadă foarte bună. Vrem să reparăm ce a fost în meciul cu Voluntari. Am vorbit cu el Horaţiu, i-am readus zâmbetul pe buze pentru că el e primul care şi-a asumat vina. Dar am zis că eu sunt primul vinovat. Se întâmplă să greşească şi cei mai mari portari din lume şi nu va fi ultima dată. E un portar foarte bun şi am vorbit cu el. Eu cred că acum este liniştit şi are moralul bun. Sigur că îi voi acorda încredere.

Nu e un moral aşa de bun, dar eu sunt un om echilibrat şi nu mă entuaziasmez nici când câştigăm. Şi când pierdem sunt liniştit şi ştiu ce probleme avem la echipă. Eu am venit la 3-4 zile înainte de începutul sezonului. Nu vreau să caut o scuză, dar am nevoie de timp. Am făcut bune oriunde am stat. Nu ştiu dacă o să am timp, trebuie să îi întrebaţi pe conducătorii Rapidului. Eu ştiu ce pot să fac şi nu simt nicio presiune. Eu muncesc şi vreau să scot echipa din criză. Am 58 de ani şi pot să fac faţă presiunii. Mi-au dat încredere, ceea ce a spus şi domnul Şucu. Nu mi-au reproşat ceva „, a spus Cristino Bergodi înainte de Rapid – Petrolul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și